O birisi benim heralde sildiğini görmemiştim nerde bu mesajlar diyorum :D Cevaba bakaydım öle sileydin keşke:D
Printable View
Büyük ihtimalle en yüksek puan sabah ezanınadır. Bayram namazlarıda bonus olur.
Teravih de sağlam puan getirir :D
Hile yapmayı deneyen çıkmasın,kendisi yerine arkadaşını yollayan falan. :n:
Şuan öyle bi uykum var ki otobüsü kaçırmayı göze alıp uyuyabilirim o derece :D
Boşver otobüsü yat gitsin :D
Bekle otobüste yatarsın evdeki yataktan rahat oluyor valla sırf otobüse binmek için burdan(İstanbul) Antep'e , Antep'ten Aydın'a gideceğim arada 1-2 gün kalacak direk Aydın'ada gidebilirim fakat otobüsün rahatlığı ayrı :D
Haxball'da milletin ağzından konuşup küfür edip banlatmak çok zevkli:D
O nasıl yapılıyodu ya ? söylermisin biliyodum unuttum :D
Nickini girdiğin kısımda bir kere space e bas.Sonra agzından konusacagın adamın nickini yazıp : yap.Gerisini sen doldur.7 kişiyi attırdım 5-6 dakikada:D.
Hahaha cidden eglenceliymis girer girmez banlattım birini. :D
16 kişi oldu.Bir oda buldum maden gibi.Admin hiç çakmıyor :D
Ben anlamadım ya resimle felan göstersene :D
Otobüs yolculuğunun nesi rahat yahu? İran'daki şehirler arası otobüslerin koltukları Türkiye'dekilerin 1.5 katı daha büyük,yan koltukla arada 2 tane kolu ve arka koltuk ile aradaki mesafe daha fazla olmasına rağmen yine de rahat olduğunu söylemem doğrusu.İlginç bir zevkmiş seninkisi.:)
Pinokyo burnum uzayacak derse ve burnu uzamazsa yalan söylemiş olur ve burnu uzar.Ama burnu uzayınca da doğruyu söylemiş olur burnu uzamaz.Hadi açıklayın bunu ! :D
hadi ateistler bunu da açıklayın !!
aygün bitmedin gökmenin gazetesi:D
Çok güzel tesbit Emre abi :n:
ceko olayı obamaya taşımaya karar verdi biri şunun klavyesini elinden alsın :D
Obama'dan yardım istedim Cenker için :D
obama fbı cıa başaramazsa son çare yalçın abı:)
Yalnız Volkan twitleri okumasa iyi olur :D
ne var olm twitlerde gerçi ona binlerce twit geliyodur bizimkileri okumaz bile :D