Çok mantıklı.Zaten şuan ben Galatasarayda bonservis parası verecek paralarının olduğunu düşünmüyorum.Yoksa şimdiye transferler bitmişti (::)
Printable View
Ünal Aysal ve yöneticiler İspanya'ya uçtu. Yaklaşık 1 saat sonra görüşme başlayacak öncelikle Forlan transferi için gidiliyor. Daha sonra A.Gürsoy'un büyük aşama kaydettiği Reyes ve Ujfalusi transferi görüşülecek.Reyes'in menejeri transferi bu transferlerde çok önemli bir yer tutuyor. Daha sonra Ünal Aysal ve yöneticiler Muslera'da noktayı koymak için İtalya'ya gidecek..Muslera transferinde tek engel hergeçen gün mahaliyetinin artması ve bunu görüşmek için gidilecek. Bonservisin yarısı Lazio'ya yarısı menejerlik şirketine.Başkan ve ekibi İspanya'dan sonra Muslera transferini gerçekleştirip Türkiye'ye dönecek.
Kaynak : Can İpekçi (Lig TV)
Başkan ve yöneticiler Forlan,Reyes ve Ujfalusi için gidiyorlar. Bugün görüşmelere başlandıklarını açıklamalarını bekliyorum buda transferin bittiği anlamına geliyor. Şahsi görüşüm en az 2si ile ilgili açıklama gelebilir. Özellikle Forlan transferi çok istiyor.A.Gürsoy zaten Reyes'in ön pazarlıgına başlamıştı transferler hakkında heran açıklama gelebilir ve en az 2sinin geleceği bildiriyor. Ahmet Bulut'tta İspanya'ya uçtu ancak Arda ile ilgili bişey yok. İspanya'ya başka isimler içinde gitmediğini kesin olarak söyleyebiliriz. Mehmet Demirkol'un sorusu üzerine "Üçünden Forlan çok isteniyor , Reyes için ön pazarlıklar başlanmıştı ama Ujfalusi transferi daha kolay" diyerek transferlerimiz hakkında bilgi verdi.
Kaynak: NTV Spor Genel Müdürü Haluk Yürekli
Ne Ujfalusi'si ya :zuhaha Tomas derler olur biter :0:
NTVSpor son dakika haberi veriyor Forlan Reyes Ujfalusi için anlaşmışız At.Madrid ile.
3 ünüde almışız hayırlı olsun:D
Aynı Ntv Klose ve Ersan'ıda GS'ye getirmişti demi.
Müthiş haber de yine patlamasın :D
Arda verildi herhalde.Yoksa en az 15-20 milyon euroluk bonservis ortaya çıkar.
Bu sefer de NTV Spor yalanladı :)
Galatasaray bankadan 30 Milyon $'lık kredi çekmiş sanırım. Biri twit atmıştı twitter'da hatırlayamadım şimdi...
Tüm umutlarımı NTVSPOR bitirdi. :)
Yanlız şu haberde önemli. Galatasaray başkanı Ünal Aysal'ın bugün Madrid'e gideceğinide NTVSPOR duyurdu. :)
Lig TV'de verdi haberi.
marca'da haber geçti.
http://www.marca.com/2011/06/16/futb...308231474.html
Haberde A.Madrid le anlaşıldı diyor. Bence futbolcularda pürüz çıkar :)
Belkide çekilen 30 milyon €'nun tamamı bu futbolculara verilecektir.. (Yıllık ücretleri dahil)
Ahmet Çakır : A.Madrid dükkanı kapatmaya karar verdi heralde.
:D
Yok artık başkan ne yaptın öyle . Forlan , Reyes , Arda , hey yavrum 3 lüye bak
Lig Tv : Bu transferler yaklaşık 35 milyon euroyu buluyor, fakat anlaşma kuluple, oyuncularla henüz anlaşma yok.
Lig Tv: Galatasaray, Interli Cambiasso'yu istiyor.
Ersan Klose'yle bir değil ki bu.Başkan bizzat kendisi gitti oraya.3'ü de gelirse harika olur.
Sadece ntv değil bütün kanallar söylüyor..Ntvspor iş ciddi olmasa en az 5 spor yazarını programa bağlamazlardı.
Beşiktaş ta Madrid iLe anLaşmıştı zaten ama ForLan iLe anLaşamamıştı. A.Madrid satmış oLabiLir ama Reyes,ForLan ve ULfaLiji nin ne diyeceği önemLi. Zaten eğer böyLe birşey varsa mutLaka Arda konusunda da yardımcı oLacakLarının sözünü vermişLerdir, Arda da gidecek diyebiLiriz. BakaLım 1-2 gün içerisinde tam oLarak ne oLacağı ortaya çıkar. 3 ü de geLirmi, yoksa araLarından bazıLarı mı geLir, orasını bekLemek Lazım.
33-32-28 yaşındaki adamlar için verilen paraları cidden merak ediyorum. 3-4 yıl sonra Reyes dışındaki oyuncular fayda sağlayamayacak yaşa ulaşacaklar.
Bence daha anlaşılmadı. NTV Spor bu haberi ilk duyurmak için şimdiden yazdı.
Arda gidecek mi acaba? Bir de amacımız ne acaba 4-4-2 mi oynayacağız yoksa Baros gidecek mi?
4-4-2 için, (imkansız da yazıyorum);
-------------Baros--------Forlan---------
--Arda-----Selçuk----Transfer---Reyes
vesaire. Bu takım delik deşik olmaz mı beyler? Beşiktaş da ileriye süper adamlar aldı takım önde defans yapmayınca bütün yük geriye biniyordu.
Yaşa aLdanmamak gerek. HeLe savunmada ki oyuncunun o yaşLarda oLması yeterLi zaten. Tam tecrübe noktasına uLaşmış ne yapacağını biLe bir oyuncu. 2 yıL durup savunmayı toparLasa yeter zaten. Kar gözetmeye gerek yok. ForLan ı konuşmak biLe gereksiz. Adamın kariyeri ve yaptıkLarı ortada. Her zaman faydaLı oLacak bir isim. Reyes te hem geLecek sağLayan, hemde katkı yapabiLecek bir oyuncu. Ama bakaLım ben 3 isim de aynı anda geLmez diyorum.
Merak ettiğim konu Ujfalusi sağ bek mi olacak stoper mi?Geldi de bu kaldı :D
Nedense içimden bi his Elmander orta sahada kullanılcak diyor.
4-3-3 oynarız biraz fazla rotasyon olur. :) Arda - Forlan - Reyes ileri hat olur Baros-Elmander-Pino bunları yedekler herhalde.
Bu adamlar yaşlı mantığıyla olsaydı o işler şu an belki de Türkiye gelmiş geçmiş en büyük yabancısını görmeyecekti. bkz. Gheorghe Hagi.
Forlan gelirse Baros gider bence. Yahu arkadaşlar neyi konuşuyoruz şu düştüğümüz duruma bakın.. Forlan neden gelsin Galatasaray'a? Akıl var mantık var yahu. Güldüm ben şu an kendime (:
Ben emin değilim 3 ününde bonservisle alınacağına Arda+5-10 milyon euro olur belki.