Bence de öyle. Alper hele ilaç olur yıllardır Selçuk izleyen taraftara.
Printable View
Bence de öyle. Alper hele ilaç olur yıllardır Selçuk izleyen taraftara.
Alper gelsin 1 tane de Niang türü bir adam gelse yeter.
alper daha cok ofansif bi oyuncu galiba ordada alex var..
Volkan
GG - Serdar - Yobo - Ziegler
Transfer - Topuz - Alper(Transfer) - Emre - Stoch(Dia)
Transfer2
Alper Alex kadar ofansif bir oyuncu değil Emre-Selçuk İnan benzeri bir oyuncu. Artık bence hemen Alex'siz sisteme geçmeliyiz.Alex çok aksıyor bu sene.
Evet Alex geçen yılın ardından çok düştü.
Alex isterse sahanın ortasında otursun yinede kalsın takımda. Onun gibi büyük bir futbolcu çok zor bulunur hatta bulunmaz. Herşeyiyle bir oyuncu herşeyiyle bir adam. Karakteri, futbolculuğu, saha içinde saha dışındaki davranışları sakinliği. Kelimeler kifayetsiz kalıyor Alex için :)
Ligtv son dakika Alper Fenerbahçe'de.
Bu arada Lig TV'nin anasayfasında haberin içeriği yok. Transferin detayları neler acaba ?
transfere özgür çek ile başladık, alper potuk ile devam ediyoruz. tahminimce bir de yabancı forvet ile kapatırız transferi.
özgür ve alper harika oldu.
İşte bu be Fenerbahçe transfer yaptımı böyle yapmalı.Birde siyahi kaliteli bir forvet gelsin bu iş tamamdır.Kanat oyuncusu filan ekstra ona fazla ihtiyaç yok.Zaten sadece Türkiye'de oynuyoruz Avrupa olsa neyse de Türkiye için elimizdeki kanat oyuncuları muhteşem.
Özgür ve Alper iyi transferler. Fakat ikisinin de pek forma şansı bulacağını sanmıyorum.
Yerli oyuncuların kalitesi şampiyonluk yarışında fazlasıyla belirleyici oluyor. Son yıllarda transfer politikamız Bayern'in Almanya'da yaptığı gibi, ligde dikkat çeken yerlileri transfer etme üzerine kurulu. Alper'in henüz 20 yaşında olması da ayrı bir avantaj. Serdar'dan alınan verimin ortasahada da Alper'den alınabileceğini düşünüyorum.
Dia'ya teklif varsa satılmalı. Kalitesi, kumaşı var ancak bu kumaş katkıya dönüşmediği sürece bir anlamı yok. Sık sık sakatlanması da Dia'nın başka bir olumsuz yönü. Dia + para şeklinde Fransa'dan iyi bir golcü alsak mantıklı bir iş yapmış oluruz.
Özgür Çek transferine de herkes bitmiş gözüyle bakıyor. Hem takımın gençleşmesi, hem yerli kalitesinin artması hem de sol bekte Ziegler'in alternatifi olmaması sebebiyle Özgür de iyi bir transfer olur.
Ntvspor ve Ahmet Ercanlar'a göre Krasic'le ilgileniyoruz. Fenerbahçe yıllardır pasa dayalı oyun anlayışını benimsediğinden kontra ataklarda yeterince başarılı değiliz. Rakibi 3'e 3 yakalasak dahi top Volkan'a kadar dönebiliyor. Zaten Aykut hoca da bu problemi çözme adına Dia'yı almıştı ancak hepimiz çok iyi biliyoruz ki Dia'yı aldığımız dönemde ilk hedef Krasic'ti. Rakip kaleye dikine gidebilen önemli bir oyuncu. Chelsea devredeyse pek şansımız yok ama eğer Krasic'i alabilirsek büyük iş başarmış olur yöneticilerimiz.
Sezer gibi olmaz umarım Alper'de.
4 milyon euro + uğur ve berk kiralık.
Fener bu işi iyi yapıyor bence. Biliyorlar ki yerlisi iyi olan şampiyon oluyor genelde. Daha maliyetle ve seçilecek oyuncularla ilgili kesin birşey yok diye biliyorum. Oyuncuları Yanal seçer heralde gelince.
Es-Es açısından bakarsak daha hocayı takımın başına getirmeden yönetim olarak böyle bi transferi gerçekleştirmek çok yanlış bana göre.
Tekrarlıyorum, Rıdvan Dilmen bir programda sağ öne ve forvete transfer olur, Mehmet Topuz da ortaya geçer demişti. Bu sebeple sağ kanada da transfer bekliyorum.
Dia'dan da ümitliydim ama sakatlıktan sonra toparlayamadı sanırım. Trabzon maçında girdikten sonra koşmadı bile neredeyse, daha iyisi gelecekse sorun yok ama O'nun ayarında veya daha altlarda birisine de ihtiyaç yok, Dia da belli standartın üstünde çünkü.
ayrıca cenk tosun için de bir girişim yapmışız. 3 milyon euro + özer deniliyor.
Antep o kadar düşük bonservise bırakmaz diye tahmin ediyorum Cenk'i.
Cenk Tosun gelmesin,bitti Cenk.İstanbul^'da alemlere akma potansiyelinin artmasıyla daha çok dağıtır kendini.Ayrıca bence Alper'i direk 11'e monte etmeliyiz beklemeye gerek yok.Cristian'dan da Selçuk'tan da iyi oyuncu Alper.
Alper Potuk yedek kalırsa kelimeler kifayetsiz kalır cidden.Selçuk ve Cristian'a 10 basar.
Yedek kalacağını sanmıyorum da , işin kesinliği nedir ya Alper için ?
alper emre'nin yerine düşünülen bir oyuncu. bu sene yedek kalması normal olur.
Kayserispor yönetiminin Galatasaray'ı hedef alarak yaptığı teklife Aykut Kocaman karşı çıkarak, "Bu şekilde bir transfer bize yakışmaz. Gergin ortamı daha da germeyelim" dedi.
FENERBAHÇE'DEN AMRABAT'A VETO
Hatırlanacağı gibi Kayserispor, Faslı yıldızının transferi konusunda Galatasaray ile sert tartışmalara girdi. İki Sarı-Kırmızılı kulüp birbirlerine sert suçlamalarda bulununca ortalık bir anda gerildi.
Kayserispor yönetimi sözleşmesi devam eden Amrabat ile ilgili olarak kendilerine danışılmadan transfer görüşmelerine başlayan Galatasaray yönetimini ağır bir dille suçladı. Her de kadar başkan Ünal Aysal ve kurmayları bu durumu toparlamaya çalışsalar da bunda başarılı olamadılar. Daha sonra Abdürrahim Albayrak da Süleyman Hurma ile görüşerek transfer olayını tatlıya bağlamaya çalıştı ama Kayserispor buna yanaşmadı.
"GALATASARAY'A İNAT SİZE VERELİM"
İşte bu gelişmelerin yaşanmasının ardından Kayserispor yönetiminden Fenerbahçe'ye ilginç bir teklifin geldiği iddia edildi. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, "Galatasaray'a inat size verelim" diyerek Amrabat'ı Fenerbahçe'ye teklif ettikleri belirtildi. Ancak bu duruma teknik direktör Aykut Kocaman'ın, "Bu şekilde bir transfer bize yakışmaz. Ayrıca zaten ortam gergin bunu daha germenin anlamı yok" diyerek net bir tavır koyup teklifi geri çevirdiği öğrenildi.
Alper iyi transfer, harcanmaz insAllah.
Halil unal: " Pazartesi gunu Alper Potuk icin son teklifler alinacak.ersun hocanin izni var gitmesi icin"
Daha kesin değilmiş. Yarın belli olacak, piyasa yapmaya çalışıyor heralde.
Alper gelirse çok iyi bir transfer olur . Sağlam bir santrafor alırsak Alex'siz Mehmet-Emre-Alper orta üçlü Stoch-Dia-alınacak santrafor ile çok sağlam bir 4-3-3 oluşturabiliriz . Alper geleceğe yatırım olarak hakikaten çok sağlam bir transfer olur .
Asbaşkan Ömer Temelli az önce twitterdan resmen açıkladı.. Özgür Fenerbahçede..
hayırlı olsun. böylelikle uğur'a yol göründü.