İyide herkesin haberi yok ki bu olaydan. Mesela Buz Dağ firması kötü su çıkarıyormuş. Görmeyenin, okumayanın haberi yok. Adam içip zehirlenmeye devam edecek.
Printable View
Günaydın herkese.
arkadaşlar vatanda kampanya varmış hangisini tavsiye edersiniz biri ucuz diğeri full hd
hd ile full hd arasında ne fark var değer mi 100 lira fazla vermeye
http://www.vatanbilgisayar.com/Telev...spx?I_ID=61367
http://www.vatanbilgisayar.com/lg-32...spx?I_ID=59753
Samsung'un çerçevesi daha ince LG'ninde akıllı sensörü varmış. İkisi arasında fark yok gibi git Vatan'a yakından gör öyle karar ver abi.
Edit: Şimdi fark ettim LG HD diğeri Full HD. Samsung'u al bence :)
full hd ile hd arasında çok fark var mı maçları izlemek için alıcam açıkçası bakalım hesap kitap yapıcam aklım samsungda benim de
Ekran dedin mi paran varsa Samsung alacaksın düşünmeden :)
Çevirmenlerin nicklerinin rengi güzel olmuş.Görünce canım limonata çekti :D
ana rengimiz değişmiş ya la :zuhaha Değişik olmuş yeşil zeytin rengi mi oluyor noluyor bu :D
O nedir la :n: Ne anlam taşıyor :D
Full Hd minimum 1920x1080 (1080p) çözünürlük demektir. Hd Ready ise 1280x720 (720p) çözünürlük destekliyor. Ekran büyüklüğü, yayın kalitesi gibi etkenler de önemli ama. 42"'ten küçük bir TV alacaksan aradaki fark fazla belli olmaz. Ama daha büyük ekran alacaksan farkeder.
TV ve monitörde marka olarak Samsung benim favorim her zaman. LG hep uygun fiyatlarıyla dikkatimi çekiyor ama hiç kullanmadım, o yüzden bir şey diyemem.
Edit: Televizyona bağlayacağın cihazların varsa alacağın televizyonun uygun bağlantı girişlerini sunmasına da dikkat etmeni öneririm.
Benim rengim niye değişmemiş ya la atıldık mı çeviriden :zuhaha
senin kulüp üyeliği baskın gelmiş :)
Tahmin etmiştim :D
çok sıcak...öyle böyle değil
walter teşekkürler araştırmalara devam ediyoru :)
Serinler gibi olmuştu ama :uzgun:
Allah'ını seven üzerime soğuk hava kütlesi atsın.:)
Özgür çok hoş durmuş kanka :)
Vayt renk gitti noldu rengime :(
Rengin öldü,biz onu öldürdük :zuhaha
ceker noldu la sana öle rengin solmuş :D
olm n harfine basmayı unutmuşum o cümlede o mu dikkatini çekti :D
tamam eko bundan sonra öyle derm :)
Gençler sonunda vakit geldi çattı, bi saat sonra Atatürk Stadyumu'na doğru yola çıkacağım.. Galatasaray'a kavuşma vaktiiiiiiiiii :)
Merhabalar arkadaşlar!
Ahaha :n: Spy ishal olmuş :n: