"Tam Ronaldo ile Gerrard'ı alıyorduk ki..."
"Tam Ronaldo ile Gerrard'ı alıyorduk ki..."
Juventus eski teknik direktörü Maifredi, Moggi'nin bu iki yıldızı bitirmek üzereyken şike skandalının patlak verdiğini ifade etti.
Juventus'un eski teknik direktörü Gigi Maifredi, o dönem kulüpte yönetici olan Luciano Moggi'nin, Cristiano Ronaldo ve Steven Gerrard ile prensipte anlaştığını fakat tam bu sırada şike skandalının ortaya çıktığını kaydetti.
1990'lı senelerin başında siyah beyazlı ekibin başında bulunan Maifredi, Juventus'un başarısının engellenmek için şike iddiaların patlak verdiğini düşünüyor.
RadioErre2 kanalındaki bir programa katılan tecrübeli teknik adam, "Calciopoli hakkında konuşmak istemiyorum ama şunu da belirtmeden edemeyeceğim. O dönem Moggi ile Giraudo, Gerrard ve Cristiano Ronaldo transferlerini bitirmişlerdi. Juventus'un zaten yaklaşık 20 yıl süren bir hegamonyası vardı. Hem ligde hem Avrupa'da çok iyiydik. Daha sonra bir skandal patladı ve Juventus dağıldı" diye konuştu.
Siyah beyazlı ekibin şu anki teknik direktörü ile ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Maifredi, "Ferrara, futbolcu olarak çok başarılıydı fakat onun Juventus'un başına geçmeye hazır olduğunu düşünmüyorum. Mesela şu an onun yerine ben olsaydım, bu kadroyla Serie A'da Inter'in önünde lider durumda olurduk. Eğer başarı isteniyorsa, o zaman takımın başına daha tecrübeli bir teknik adam gelmeli" dedi.
David Beckham 2018 kampanyasında
İngiltere 2018 kampanyasında çalışan Beckham'ın, Sepp Blatter ve Jack Warner'la bir araya geldiği öğrenildi.
İngiltere'nin 2018 Dünya Kupası'nın ev sahipliğini almak için yürüttüğü kampanyada görev alan David Beckham, kulis çalışmalarına başladı.
İngiliz yıldızın, çarşamba günü FIFA Başkanı Sepp Blatter , ikinci başkan Jack Warner ve Lord Triesman ile bir araya geldiği öğrenildi.
Fifa.com'a konuşan yıldız oyuncu, "Rahat bir konuşmaydı ve kampanyayı değerlendirdik. Blatter yalnızca FIFA başkanı değil, futbolda etkili bir isim. Daha da önemlisi çok iyi bir insan" dedi.
Warner'ın da buluşmada oldukça pozitif olduğunu belirten Beckham, "Oldukça iyi bir görüşmeydi. Bana adaylıkla ilgili fikirlerimi sordu. Bunları paylaşmaktan çok mutlu oldum" diye konuştu.
İngiltere'nin adaylık kampanyasının başında bulunan Lord Triesman da toplantıyla ilgili olarak, "Gerçekten harika bir buluşma oldu. David çok etkileyiciydi. O dünyanın her yanındaki çocuklara ilham veren biri. Yarın da İngiltere federasyonunun Cape Town'daki merkezinde olacak" ifadelerini kullandı.
Tevez, Man Utd taraftarlarına kırgın
Arjantinli futbolcu, kendisini yuhalayan Manchester United taraftarları yüzünden hayli üzgün...
Manchester City'nin golcüsü Carlos Tevez, eski kulübü olan Manchester United taraftarları tarafından yuhalanmayı haketmediğini düşünüyor.
İki yıl Manchester United'da kiralık olarak forma giyen Tevez, bu süreçte takımının kazandığı iki Premier Lig şampiyonluğunun yanı sıra, bir defa da Şampiyonlar Ligi kupasının kazanılmasına yardımcı olmuştu.
Ancak, Manchester United'la geçtiğimiz yaz yollarını ayıran Arjantinli, aynı şehir bir diğer takımı Manchester City'ye imza atmıştı.
The Sun'ın haberine göre, Tevez şöyle konuştu: "Manchester United için yaptıklarımdan sonra, böyle bir tepki görmek tabii ki beni üzüyor."
Manchester şehrinin iki ekibi, Lig Kupası Yarı Finali'nde de eşleştiler. Bakalım bu maçta Tevez beklediği tepkiyi görebilecek mi?
Gerrard: "Daha efsane olmadım"
Liverpool kaptanı Steven Gerrard efsane olarak adlandırılmak için takımını Premier Lig'de şampiyonluğa ulaştırması gerektiğini düşünüyor.
Henüz 'Liverpool'un efsane oyuncusu' lakabını hak etmediğine inanan Steven Gerrard, Premier Lig'de şampiyonluk görmeden kariyerini sonlandırmak istemediğini de açıkça belirtti.
Hafta sonu Blackburn ile 0-0 berabere kaldıkları maçta 500. kez Liverpool forması giyen Gerrard, kendisinin Kenny Dalgish, Alan Hansen ve Ian Rush gibi isimlerle bir tutulmaması gerektiğini düşünüyor.
The Mirror gazetesine konuyla ilgili açıklamalarda bulunan 29 yaşındaki oyuncu, "Kendimi, Liverpool'un efsane oyuncusu olarak görmüyorum. Böyle bir ünvan için birçok başarıya imza atmanız ve kupalarla dolu bir kariyer geçirmeniz gerekir. Dalgish, Hansen ya da Rush birer efsanedir ama ben kendimi bu isimler arasında sayamıyorum" şeklinde konuştu.
1990 senesinden beri Premier Lig'de şampiyon olamayan Liverpool, geçen sene bu hedeflerine çok yaklaşmışlar fakat ligi, Manchester United'ın ardından ikinci sırada tamamlamışlardı.
Bu sezon ise geçen seneki günlerini mumla arayan Liverpool, hem ligde hem de Avrupa'da aldığı sonuçlarla hayal kırıklığı yarattı.
Artık Premier Lig'de şampiyonluk görmek istediğini ifade eden Gerrard, "Şu an için gerçekten de ligde kötü bir konumdayız. Ligi üst sıralarda bitirmek için oynayacağımız her maçı kazanmamız gerekiyor. Bundan sonra kendimi Premier Lig şampiyonluğuna adayacağım. Liverpool kaptanı olarak, kariyerimde böyle bir sevinci yaşamak istiyorum" diyerek sözlerine son verdi.