Ben Alper'in Besiktas'li oldugunu dusunuyorum. Daha önceki aciklamalari bende öyle bir intiba birakmisti. Simdi telefondan baglandigim icin bulamiyorum. Fenerbahce'ye kesinlikle maddi sartlar yuzunden geliyor ki daha imza atmadan belli oldu bu.
Printable View
Ben Alper'in Besiktas'li oldugunu dusunuyorum. Daha önceki aciklamalari bende öyle bir intiba birakmisti. Simdi telefondan baglandigim icin bulamiyorum. Fenerbahce'ye kesinlikle maddi sartlar yuzunden geliyor ki daha imza atmadan belli oldu bu.
Yalnız ben ntvspor'da fenerbahçe muhabirinin bağlantısını izledim biraz önce, olayı medya abartıyor gibi. Yani 1.5 milyon euro beklentisi ile gelmemiş öncelikle Alper ve Fenerbahçe'de 350 tl vermemiş zaten. Anladığım kadarıyla çok çok küçük bir pürüz kalmış.Belki de temelli geri gelmek için bile dönmüş olabilir eskişehir'e çünkü pazartesi tekrar görüşülecekmiş bir araya gelinip. 350-750 bin euro aralığında bir fiyata anlaşılacak muhtemelen.
Eski futbolcusunu yeniden kadroya katmak isteyen kulüp harekete geçti. Son dönemde huzursuz olan oyuncu da ülkesine dönmeye sıcak bakıyor.
sırf facede tıklansın diye yazılşmış bol zamirli haberlerden nefret ediyorum adam gibi yazın anasını satayım ne bu ya
bide şu yüzde kırkbeş ellibeş yirmi beş neye göre kime göre hesaplıyosunuz sanki böyle bi çetele var
alper beni şaşırtmadı tahmin ediyodum bu işte bi açgözlülüğün olduğunu madem öyle gitsin barçada oynasın önce bi haket sonra al o parayı...
http://gazete.netgazete.com/Gazete/fotomac.jpg
Kaynak: Fotomaç, Sabah :n:
İlk sayfaya göre;
Aimar Beşiktaşta,
Ricardo Costa Trabzonda,
Shaqri Cimbomda
Amrabat ve Nobre Fener yolunda, Alper ise ES-ES'te
Nobre bence gereksiz hatta son derece gereksiz olur. Transfer yapmak için yapılacak bir transfer olur. Bizim takımda Nobre çapında adamların yeri yok.
Sait Nobre bu bizim bildiğimiz Nobre ise zaten sizde değilmiydi?
Alper Fenerbahçe forması giymek istiyorsa üçe beşe bakmaz diye dününüyorum.Ha belki taraftarı olduğu kulüp başkadır o yüzden duygusuyla hareket edebilir.Bu yüzdende parayı devreye sokar.Banada sanki Fenerbahçe forması giymek istemiyor gibi geliyor.Yoksa şimdiye kadar imzayı atardı.
Bizim bildiğimiz Nobre eskide kaldı. Bu Nobre'nin ne özelliği var ki transfer edelim? Hadi 14-15 gol atsa sezonda tamam ama almak için sebebimiz ne. O açıdan yeri yoktur... :) Alper gibi geleceği olan adamlara para vermiyorsak bu gibi bitmiş adamlara hiç vermeyelim. Alıyorsak yabancı kaliteli bir adam alalım, tam verelim parayı değsin. [Bienvenu gibi olmamalı tabi]
ilk geldiğinde takır takır atıyordu sanırım yarım sezonda 11 gol atmıştı
"Cristian Baroni'ye teklif var"
http://cdn.sporx.com/img/3/2011/cristan.jpg
Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Temelli son günlerde aktif olarak kullandığı mikro blog sitesi twitter üzerinden sarı-lacivertli taraftarların sorularına cevap vermeye devam ediyor. Temelli'nin son sürprizi; "Cristian Baroni'ye teklif var".
Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Temelli, mirko blog sitesi twitter aracılığıyla sarı-lacivertli taraftarların sorularını cevaplamaya devam ediyor. Dün akşam saatlerinde Alper Potuk'un transferinde pürüz çıktığını ancak bu durumun çözülebileceğine inandığını belirten Temelli, bugün de Brezilyalı orta saha oyuncusu Cristian Baroni için kulübe ulaşan bir teklifin olduğunu söyledi.
Temelli bir taraftarın, "Cristian için kulübe gelen teklif var mı?" şeklinde sorusuna "Evet" diyerek cevap verirken; sarı-lacivertli taraftarların bir süredir gündeminde olan Lyon'lu Gomis'in ise Fenerbahçe'ye gelme olasılığının sıfır olduğunu dile getirdi.
Alper Potuk transfer süreci hakkında kendisine yöneltilen soruları bir kez daha cevaplayan Temelli, twitter üzerinden bu konuda gelen sorulara "Umarın kısa sürede çözülür. Alper Potuk olmazsa başka transfer düşünmüyoruz" ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe'nin yeni transferi Özgür Çek'in kısa bir süre içerisinde antrenmanlara başlayacağını da duyuran Ömer Temelli, sarı-lacivertli bir taraftarın "Fenerbahçe Arena'yı ne zaman açacaksınız" şeklindeki sorusuna; "Başkanımız gelince açılışı yapacağız" ifadeleri ile cevap verdi.
sporx.com
yılbaşında içkiyi fazla kaçıran bi kulüp yetkilisi teklif etmiştir kesin :D
olm bu gevurlar sadece yılbaşında mı içkiyi fazla kaçırıyo :D
Baroni konusunda katılmıyorum size bence oyunu iki yönlü iyi oynuyor biraz daha sert oynasa ve ikili mücadeleden kaçmasa M.Fernandesin kopyası olur benim görüşüm böyle bu sezon için gitmesin kalsın
Aykut hoca transfer konusunda 1 2 güne bazı şeyler netleşir dedi
Ömer temellide krasiç gelmek istiyor salı günü netleşir dedi ve forvet içib %55 fabiano dedi hadi hayırlısı
Krasiç+Fabiano yada Sow'a bileklerini keser bu çocuk.
krasiçe ne gerek var ki şimdi forvet tamam da krasiç ne bileyim diayı gözden çıkarıcaz sanırım o gelirse
El arabi veya sow gelsin krasiçi eğer bonservisiyle alırsak seneye 4 3 3 oynarız alex'siz
alper 2 gün içinde imzalıcam demiş
Alper'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Bize gelmezse sezon sonunda ücretsiz Galatasaray'a gidecektir ve istediği parayıda alacaktır.
Bekleyelim, görelim.
Ya bu Alper transferinden soğudum resmen. Arkadaş adam parayı istiyorsa vermeyelim o kadar. Tamam türkiyedeki kaliteli 1-2 oyuncudan birisidir ama isterse Messi olsun adam parayı istiyorum diyorsa durup düşüneceksiniz. Yarın bir gün gelipte disiplinsiz davranışlar sergilerse fiyasko bir transfer olur.
Alper transferi pazartesi günü tekrar görüşülecek, yabancı transferi ise önümüzdeki hafta netlik kazanacak.
Krasic'i Fenerbahçe kiralamak istiyor fakat juve bonservisiyle vermek istiyor.
Forvet transferine gelince Fabiano-Borges-Sow-Arabi seçeneklerinden en çok istenen Sow. sow %45 fabiano %55 el arabi %25 ihtimal var.
Bu kadar abartılacak bir durum yok bence, daha transfer sezonu bile başlamadı, oyuncuyu daha gelmeden yıpratmayalım.
AlperPOTUK Alper POTUK
Benimle ilgili basinda cikan haberlerin hic biri dogruyu yansitmiyor. Ben olmuyacak sorun gormuyorm imza atmaya hazirim...
600 bin euro'ya tamam demiş , yarın imzayı atıyormuş alper
Fenerbahçe'nin alacağı net santrafor 5 sene kullanacağı bir isim olacak, 5 sene olmasa da 2-3 sene kullanacak. 26-27 yaşında biri olabilir. Verilecek 10-12 milyon gibi bir para.
Bu sözler Rıdvan Dilmen'e ait, kendisi bugün Aykut Kocaman ile yemek yemiş ayrıca. İyi bir forvet geleceğini düşünüyorum, transfer dönemi açılsın ve en kısa zamanda takviyeler yapılsın diye bekliyorum.
Nerde söyledi bunu
NTV'deki %100 Futbol'da söyledi.
Ömer Temelli'den Sow açıklaması!Quote:
Alper Potuk ne kadar alacak?
http://cdn.sporx.com/img/3/2012/alper-potuk3242.jpg
Fenerbahçe'nin bir süredir transfer etmek için çaba harcadığı Alper Potuk ile bütün anlaşmalar sağlandı.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Alper Potuk transferinde yaşadığı pürüzleri giderdi ve genç futbolcu ile anlaşmaya vardı.
Başarılı futbolcunun transferi için kulübü Eskişehirspor ile anlaşan ancak Alper Potuk'la alacağı para konusunda ufak sorunlar yaşayan sarı lacivertli kulüp, oyuncunun menajeri ile yaptığı irtibatlar sonrasında sonuca ulaştı.
Fenerbahçe Kulübü 20 yaşındaki futbolcu ile her konuda anlaşırken Alper Potuk'un bu hafta içerisinde resmi imzayı atmayı bekleniyor.
NE KADAR ALACAK?
Yıldız futbolcu yılbaşını Sakarya'da geçirirken özel idman yaparak ikinci yarı için hazırlıklarını sürdürmeyi ihmal etmiyor.
Alper Potuk'un Pazartesi günü İstanbul'a geçmesi ve en geç Cuma gününe kadar resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Orta sahada görev alan futbolcunun, sarı lacivertli kulüpten yıllık 600 ile 750 bin euro arasında bir para alması bekleniyor.
ESKİŞEHİR BAŞKANI NE DEMİŞTİ?
Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, ''Alper'in Fenerbahçe'ye transferini iki kulüp arasında gerçekleştirdik. Ancak zannediyorum oyuncunun Fenerbahçe ile rakam konusunda ufak bir anlaşmazlığı var. O da hafta başında netleşir'' ifadelerini kullanmıştı.
sporx.com
http://cdn.sporx.com/img/3/2012/omer-temelli-23423.jpg
Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Temelli, twitter üzerinden sarı lacivertli taraftarlara tranfser çalışmaları ile ilgili bilgi vermeye devam ediyor.
Orta sahanın yanı sıra Henri Bienvenu'nün yerine takviye yapmak isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları Milos Krasic ve Moussa Sow üzerine yoğunlaştı. Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Temelli, mikro blog sitesi twitter üzerinden sarı-lacivertli taraftarların Krasic ve Sow ilgili sorularını cevapladı
Juventus'un Sırp oyuncusu Krasic ile ilgili girişimlerinin olduğunu ancak Juventus'un işi yokuşa sürdüğünü söyleyen Temelli, bonservis bedelinin çözülmesi halinde bu transferin bitebileceğini dile getirdi.
Temelli bir taraftarın, "Başkanım forvet transferi ne zaman açıklanır?" şeklindeki sorusuna "Önümüzdeki hafta sonuna doğru olur" şeklinde cevap verirken; adı Fenerbahçe ile anılan Lille'in yıldız ismi Moussa Sow hakkında da ilginç bir açıklama yaptı.
Başarılı golcü ile ilgili, "Sow'la görüşmeler ne zaman gerçekleşecek?" sorusunu, "Görüşülüyor" şeklinde cevaplayan Temelli detay vermekten kaçındı
Fransa 1. Liginde mücadele eden Sow ise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Umarım gelecek yıl bir İngiliz kulübü bana teklifte bulunur. Ancak ara transfer döneminde başka bir kulübe gitmem olası gözükmüyor" şeklinde konuşmuştu.
25 yaşındaki Senegalli yıldızın Lille ile 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
sporx.com
Fenerbahçe Melo'yu İstiyor
Sarı-lacivertli yönetim, Cimbom'da kiralık oynayan sambacı için Juventus'un kapısını çaldı.
Türk futbolunun iki ezeli rakibi Fenerbahçe ile Galatasaray arasında ufukta yeni bir transfer savaşı göründü. İtalya'daki muhtelif internet sitelerinde dile getirilen iddiaya göre, Fenerbahçe, Melo'nun bonservisini elinde bulunduran Juventus ile gizlice temas kurdu. Galatasaray'da kiralık oynayan Brezilyalı yıldıza sezon sonu için talip olan Fenerbahçe yönetimi, İtalyan kulübüne, "Galatasaray, kendileriyle yaptığınız sözleşmede yer alan 13 milyon Euro’yu ödemeyeceğini bildirir veya indirim talep ederse, biz bu rakamı ödemeye hazırız" diye teminat verdi.
http://rsm.haber365.com/H/1317456774_60_felipemelo.jpg
KOCAMAN MELO’YU ÇOK İSTİYOR
Melo'nun satışında Galatasaray'a öncelik tanıyan Juventus ise Fenerbahçe'ye "Şu an birbirimize kesin sözler vermek için erken, ancak eğer Galatasaray 13 milyon Euro’yu fazla bulursa sizinle masaya otururuz" karşılığını verdi. Fenerbahçe'nin sürpriz Melo girişiminin, teknik direktör Aykut Kocaman'ın talebi üzerine gerçekleştiği öğrenildi. Kocaman'ın "Melo hem hırsı ve savaşçılığı, hem de oyun anlayışı ve yeteneğiyle tam istediğim tarzda bir futbolcu. Onu Fenerbahçe'de görmeyi çok isterim" demesi üzerine yönetimin gizlice harekete geçtiği belirtildi.
Haber365
fotomaç bu haberi manşete taşıdığına göre kesin asparagas :)