O bu değilde Deportivo ligden düşerse gerçekten üzülürüm...
Printable View
O bu değilde Deportivo ligden düşerse gerçekten üzülürüm...
şimdi şöyle de bişey var:
nuri almanyadan,hamit almanyadan,mesut almanyadan bi tane türk yok hala.bakalım ne zaman tr den bi türk transfer olacak?
O açıdan bakarsak 2-3 belki daha fazla yıllar sonra olabilir.Arda'nın A.Madrid'e transferi olursa çıtayı biraz yükseltmiş oluruz.Ama şu ana kadar benim bildiğim ve hatırladığım kadarıyla Türk oyunculularla en çok ilgilenilen sezonun bu yıl olması lazım.Hemen hemen her takımdan 2-3 oyuncu takip ediliyor ve teklifler var.
Şu an Türkiye'de yetişmiş oyunculardan o seviyede oynayabilecek oyuncu yok. Bir alt seviye diyebileceğimiz A.Madrid,Liverpool,Tottenham tarzı takımlarda oynayabilcek oyuncu sayımız da çok değil. Arda,Selçuk,Gökhan,Volkan,Emre bir altıncısı aklıma gelmiyor.
18 Mayıs 2011 19:46 | NTV Spor
Real Madrid'in yıldız futbolcusu Kaka, Premıer Lig'e transfer olacağı yönündeki söylentilere yanıt verdi. Brezilyalı orta saha oyuncusu, böyle bir niyeti olmadığını söyledi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/147/kaka600_3E7G0.jpg
Kaka, geleceğine ilişkin soruları, bir spor giyim markasının tanıtım etkinliğinde yanıtladı. Brezilyalı futbolcunun annesi, twitter'da; "Gelecek sezon Londra'da olacağız" ifadesini kullanınca, transfer söylentileri alevlenmişti. Kaka'nın Chelsea kadrosuna katılacağı; böylece Milan'da birlikte çalıştığı menajer Carlo Ancelotti ile yeniden buluşacağı iddia edilmişti. 29 yaşındaki oyuncu ise bu iddiayı yalanladı... Kaka "Gelecek sezon Real Madrid'de kalmak ve oynamak istiyorum. Annem eylül ya da ekim ayında Londra'ya gidecek. Kendisi vaizdir. Bir kongrede konuşma yapacak" diye konuştu.
"Ben ise Madrid'de kalmak ve oynamak istiyorum. Şu anda Premıer Lig'e, Brezilya'ya ya da İtalya'ya gitmeyi düşünmüyorum. Sadece Real Madrid'de kalıp oynamayı düşünüyorum. Eski formumu yakalamak ve bu takımla iyi bir sezon geçirmeyi istiyorum” açıklamasını yapan Kaka, Mesut Özil ve Real Madrid'in yeni transferi Nuri Şahin hakkında da yorum yaptı.
"Nuri Şahin'i pek tanımıyorum ama Özil'i tanıyorum. Bence takımda sağlıklı bir rekabet ortamı var. Herkesin elinden geleni yapacağını düşünüyorum" diye konuşan Brezilyalı futbolcu Real Madrid'in bu sezonki performansından memnun olduğunu da sözlerine ekledi. Yıldız futbolcu, Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynamanın ve ligde ikinci sırayı almanın kötü bir sonuç olmadığını savundu.
Resim manidar yanlız : )
19 Mayıs 2011 12:52 | NTV Spor ve Ajanslar
Portekiz'in Braga takımının savunma oyuncusu Silvio, İspanya'nın Atletico Madrid takımıyla anlaştığı açıkladı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/147/si..._600_AQEAV.jpg
Silvio, takımının Çarşamba akşamı UEFA Avrupa Ligi finalinde Porto'ya 1-0 yenildiği maçtan sonraki açıklamasında, ''İspanya'ya gideceğim tarih belli değil, ancak bir sonraki durağım İspanya olacak'' dedi.
Tam adı Silvio Manuel Azevedo Pereira olan 23 yaşındaki Portekizli oyuncu, ''Atletico Madrid'e bir Avrupa Kupası kazanmak için gittiğini''söyledi.
İyi bir transfer...
Dün izleme şansım oldu overrated adamlardan birisi. Hulk sağlı sollu tokatladı. Kendini biraz zorlasa çok gol pozisyonuna girerdi.
Atletico Madrid'in Arjantinli yıldızı Sergio Agüero, sezon sonunda takımdan ayrılabilir.
20 Mayıs 2011 Cuma - 11:32
Sporx.com dış haberler
İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid'in Arjantinli golcüsü Sergio Agüero'nun, başkan Cerezo'yu ikna edecek bir transfer ücreti gelmesi halinde gelecek sezonda takımda takımdan ayrılması olası görünüyor.
22 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek için bir süredir futbolcunun menajeriyle görüşen Juventus'lu yetkililerin önündeki tek engelin yüksek bonservis ücreti olduğu belirtiliyor. Juventus iddiaları İspanyol ve İtalyan basını tarafından doğrulanırken, geçtiğimiz günlerde konu hakkında bir soruya cevap veren Atletico Madrid başkanı Cerezo; "İddiaları bana değil, Juventus'a sorun" diyerek dikkatleri üzerine çekmişti.
Madrid ekibinde yakaladığı başarının ardından Avrupa'nın gözde kulüplerinin transfer listesine girmeyi başaran ve her trasnfer döneminde adı bir transfer iddiasına karışan Agüero için bu sezonun en ciddi adayı ise Juventus..
Agüero için Chelsea ve Manchester City iddiaları da gündemdeki yerini korumaya devam ederken Liverpool ve Real Madrid'in bu transferde biraz daha geride kaldığı biliniyor.
Atletico Madrid'e 2006 yılında Independiente'den gelen "Kun" lakaplı Agüero, takımında 173 maça çıkarak 71 de gol kaydetti. Arjantin Milli takımı formasını da giyen yıldız oyuncu 25 maçta 9 kez fileleri havalandırmayı başardı.
Real Madrid'in Manchester United'dan 96 milyon avro'ya kadrosuna kattığı Cristiano Ronaldo için kolları sıvayan takım M.City. Şeyh Mansour'un çıldırmasıyla transfer borsasının dengesini bozan Ada ekibinin Ronaldo için yaptığı teklif iddialara göre 180 milyon avroya yükseldi.
20 Mayıs 2011 Cuma - 09:00
Sporx.com dış haberler
2011 yaz transfer döneminin resmen açılmasına günler kala büyük iddialar ortalığı sarsmaya devam ediyor.
Transfer dünyasının dengesini bozan Ada ekibi Manchester City'nin Real Madrid'in Portekizli dünya starı Cristiano Ronaldo için İspanyol kulübüne 180 milyon avro teklif edeceği iddiası ise gündeme bomba gibi düştü.
http://s3.amazonaws.com/twitpic/phot...9qZ9gsqkJNc%3D
İspanyol AS gazetesinde yer alan habere göre Manchester City'nin Arap patronu Şeyh Mansour bin Zayed Al Nahyan Real Madrid'e Ronaldo için 3.teklifini sunmaya hazırlanıyor.
Müthiş yetenek için önce 100 milyon, ardından 150 milyon avroluk teklif sunan City patronu rakamı 180 milyon avro'ya çıkararak Madrid'in tekrar kapısını çalacak. City'nin Ronaldo için daha önce iki teklif sunduğu öne sürülüyor.
Bu yıl Real Madrid adına 51 gol kaydeden Cristiano Ronaldo'ya yıllık önerilecek rakamın 17 milyon avro olacağı ifade ediliyor.
Manchester City cephesinde yöneticiler ise Ronaldo iddialarını henüz doğrulamazken, haberlerin spekülasyon olduğunu ifade ediyor.
Real Madrid'in başkanı Florentino Perez Ronaldo'yu Manchester United'tan 96 milyon avro'ya satın alırken futbol tarihinin en sükse yaratan transferini gerçekleştirmişti.
Ağustos 2008'de Abu Dhabi United Group'un eline geçen Manchester City ise transferin son gününde İngiliz futbol tarihinin transfer rekorunu kırarak 32.5 milyon avroya Robinho'yu Real Madrid'den transfer etmişti.
City cephesinde transfer taarruzu ise o günden bugüne Gareth Barry, Roque Santa Cruz, Kolo Toure, Emmanuel Adebayor, Carlos Tevez, Joleon Lescott, Jerome Boateng, Yaya Toure, David Silva, Aleksandar Kolarov ve Mario Balotelli, James Milner gibi isimlerle devam etmişti.
Geçtiğimiz hafta 35 yıl aradan sonra bir kupa kaldırarak İngiltere'de Ada'nın en prestijli kupası sayılan FA Kupası'na uzanan ve gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde de boy gösterecek olan Manchester City'nin petrol kralı Şeyh Mansour ise dengeleri bir kez daha değiştirmenin peşinde.
Editör'ün Notu
Esat DERGİ
twitter.com/esatdergi
http://www.sporx.com/img/2011/05/20/city4900.jpg
Aynı filmi bizim için başkaları başa sarıyor, bizde tekrar tekrar izliyoruz. Daha doğrusu izlemek zorunda bırakılıyoruz. Sadece dönem dönem isimler ve patronlar değişiyor ama futbol dünyasındaki küreselleşme tam hızıyla devam ediyor.
Futbolcu gerçekten bu kadar pahalı bir oyuncak mı?
Bu haberlerin devamı sürekli gelecek. Bazıları gerçeğe doğru kayıp hepimizi şoke etse de birçoğu yapılan bir güç gösterisinden amiyane tabirle "şov buzinis"'tan başka bir şey değil. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz desek de bu böyle.
Bu arada şu an İngiliz kulüpler içinde UEFA'nın organizasyonlarından men edilme tehlikesi en fazla bulunan iki kulüp Chelsea ve Manchester City. Manchester ekibi geçtiğimiz yıl için 130 milyon avro civarlarında zarar açıklamıştı ve gelirlerinde %43'lük düşüş var. Gelecek yıl katılacakları Şampiyonlar Ligi'ne güveniyorlar.
İki yılı kalan UEFA Finansal Fair Play kurallarından da bahsetmemek olmaz elbet. İngilizler de diğer devler gibi UEFA bunu uzun süredir kararlı bir şekilde sürdürse de kararların kendileri için değişebileceğini düşünüyor. Bİr de en büyük sığınakları Finansal Fair Play kurallarındaki bir açıktan yararlanmaları.
Finansal Fair Play'de temel şu; zararın belirli bir limiti olması ve gelir-gider dengesi.
Her şeyi geçelim bildiğimiz bir şey var ki taraftarı müşteri yapan ftubol topu takımları şirket, armaları pazarlama unsuru yapıp şova devam edecek ve belki artık hikayeler de satılacak, 30 sene sonra bugün 30 yıl öncesi için okuduğumuz anlattığımız hikayelerden hiçbiri olmayacak. Olsa da eski kadar naif kalmayacak.
Bu oyuna kafamız gerçekten artık basmıyor ve kabul edin bu oyun değişiyor. Hele bu transferde olursa artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz...
http://www.sporx.com/img/2011/05/20/seyhmansour-400.jpg
(M.City'nin Arap patronu Şeyh Mansour iki yıl içinde takıma tam 550 milyon avro para harcadı.)
Miranda (Sao Paulo) ve Adrián (Deportivo) Atletico Madrid'de.
Tribündergi
Ya City bi git Allah Aşkına...
Sağlam transferler yapıyor Atletico...:)
Bırakın bu ayakları CR7 City'e gelecek uyanın rüyadan gelmez daha :D
Ronaldo'nun da işi yok hemen gelir:D
Finansal fair play olunca bu transferler neyseki bitecek.
Beşiktaş'ın Hulk'u alma ihtimali bence bu transferden daha yüksek :) Herşey para değil bence.
yıllık 17 milyon euro diyor hiç belli olmaz :)
nefret ettiğim klüp tipi
Ben olsam hemen satardım :D Ronaldonun yerinde olsamda giderdim. Ne yapcan futbolu felan. Yaşlandığında en çok paraya ihtiyacın olacak. Bir yıl oynasa bile 17 yılı kurtulur zaten :D
Manchester City Kulübü, Portekizli yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo'ya 150 Milyon Sterlin'lik teklif yaptıkları iddiasını yalanladı.
Yalanlamış ya :D Ronaldo'dan bizde kapardık paracıkları :D
Barcelona Rossi ile anlaşmak üzereymiş Ercan Taner Twitterdan yazdı.
Almeira karşısında Real'i öne geçiren C.Ronaldo, La Liga'da toplam 39 gole ulaşarak Telmo Zarra ve Hugo Sánchez'in 38 gollük rekorunu kırdı
yıllık 17 milyon avro diyor ama espn'de geçen rakam haftalık 340 bin avro. bu da senede 28 milyon avro yapıyor :)
vergiler gidince 17 kalıyordur belki.
Yav gidin Afrika'da açlıktan ölen bebecikleri doyurun görmemiş adamlar. 550 milyon euro harcamış daha ilk kupayı 2 hafta önce kazandı.
Kaç gol attı Ronaldo?
En son bıraktığımda 40 olmuştu Madrid'de 7-1 öndeydi daha sonra attımı bilmiyorum :D.