Şakacı çocuk seni :D
Nesine :D
Printable View
Şakacı çocuk seni :D
Nesine :D
Nesine istersen :icon_biggrin:
4.bitirirsek bütün yaz Liverpool avatarı kullanırsın ? :D
ahah, ilahi osman. :D maçı izlemedin de sadece skora mı baktın yoksa? downingi'in direkte patlayan topu,kaçan penaltı, suarez'in müthiş oyunu. daha ne olacağıdı? gerrard'sız fırtına gibi bir liverpool, (tabi suarez çıkana kadar) ve sen hüsran falan diyorsun abi ya. yapma lütfen :)))
adam'a da bir parantez açayım. böyle giderse kaptanı keser. :)
ben 2. yarıyı izledim de son dakikalardaki doldur boşalt dışında liverpool u bildiğin ezdi sunderland
bu arada arsenal maçı 0-0 bitti gervinho kırmızı gördü ben şahsen hiç ışık alamadım arshavin 11 de çıktı maça hazard tarzı oyuncu ve bi ortasaha oyuncusu alınmalı
Barton ne adam ama ya :D
Maçı izleyenler bana katılacaktır, bu ne hırçınlık bu ne asabilik. Top gidiyo, oyun devam ediyo, o sırada kavga çıkarıyo yav :D
Charlie Adam, Liverpool için iyi bi transfer gibi gözüküyo bu arada. :)
BWFC'nin sabah satisa cikardigi 125 tane 9-Tuncay formasi,QPR maci sonrasi 2.5 saatte bitmis.Saatte 50 forma ediyor :)
Şimdi o formalar 100 liradan olsa. İyi iyi :n:
yukarıda da arkadaşımızın belirttiği gibi, özellikle suarez'in çıkışı ile kondisyon sorunu ortaya çıktı ve beraberliğe adeta razı olduk. kondisyon sorunun çözersek bu iş olur kanımca. çünkü ilk defa arbeloa,dossena,keane gibi boş beleş adamlar değil de kalburüstü adamlar aldık.
bu arada unutmadan küçük bir not. gerrard kariyeri boyunca 7 kez sakatlandı (ilki 2008 yılının ağustos ayı) ve bunların 6 sı kasıkta zorlanma. şimdiki sakatlığı da aynı maalesef. korkuyorum mütemadiyen müzimin mi acaba diye.
CheLsea, Manu ve M.City de izLedikten sonra hemen hemen sezonun nasıL geçeceğini kestirebiLeceğiz sanırım. ArsenaL den bir cacık oLmaz bu sezon. Aynı şekiLde LiverpooL un da ciddi bitirici probLemi var. Suarez iyi, hoş oynuyor ama istikrar yok. SürekLiLiği oLan sağLam bir forvet oyuncusuna ihtiyaçLarı var. Bu sezon yarış CheLsea,Manu ve City arasında geçecektir bence. Süpriz Tottenham ve Everton oLur.
Arsenal'de Newcastle deplasmanında 1 puan almış.Fabregas ve Nasri'siz çok zor bir sezon olacak.Çok merak ediyorum Arsenal'in bu sezon neler yapabileceğini..ManU şampiyonluğun en büyük adayı gibi.Chelsea'nin neler yapacağı konusunda hiçbir fikrim yok.City ise istikrarlı gidemez gibi.Bakalım heyecanlı bir lig olacağı kesin.
Tuncay'ın maaşını forma satışlarından çıkartmış Bolton.:icon_smile:
Youtube'dan birkaç videosuna baktım , onlar üzerinden konuşmak çok doğru olmasa da Wenger yine yapacağını yaptı sanırım..
Copa America'da izleybildiğim maçlarda dikkatimi çekmişti. Sağ kanadı otoban gibi kullanıyordu. Wenger yapacağını yaptı işte yine.
Arsenal'in yaş ortalamasıyla bizim okul takımının yaş ortalaması birbirine yaklaşıyor giderek. :D
Bu da demek oluyor ki Tuncay İngiltere'de gerçekten seviliyor :)
İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United'ın Borussia Dortmund'un 19 yaşındaki Alman orta sahası Mario Götze'yi transfer etmek istediği iddia edildi.
http://http://cdn.sporx.com/img/3/20...ario-gotze.jpg
Premier Lig'de mücadele eden Macnhester United'in hedefinde Borussia Dortmund forması giyen Alman orta saha Mario Götze'nin olduğu iddia edildi.
İngiltere'de yayın yapan Express'in haberine göre, geçen hafta Almanya'nın Brezilya'yı 3-2 yendiği hazırlık karşılamasında izledikleri Götze ile olumlu rapor hazırlayan United yöneticilerinin, transfer için kolları sıvadığı yazıldı.
Geçtiğimiz sezonun Bundesliga şampiyonu Dortmund'un vazgeçilmez isimlerinden olan ve ligin en iyi genç yeteneği seçilen 19 yaşındaki orta saha oyuncusunun Barcelona ve Real Madrid'in de listesinde olduğu belirtildi.
Borussia Dortmund ile 2014 yılına kadar sözleşmesi olan oyuncunun 20 milyon sterlinlik bir bonservis bedeli olduğu belirtildi.
3 Haziran 1992 yılında dünyaya gelen Mario Götze, altyapısından yetiştiği Dortmund'da 2009 yılında henüz 17 yaşındayken profesyonel oldu ve bu zamana kadar 40 maçta sarı siyahlı formayı giymeyi başardı.
Kaynak:Sporx.com Dış Haberler
FM 2011'in wonderkidlerinden.Alırsa iyi bir iş yapmış olacak Manu.
Eski Torres geri mi geldi ne yoksa :n:
Lampard'ın pozisyon penaltı değil hakem iyi görmüş ancak Lampard gibi tecrübeli oyuncu neden o kadar erken bıraktı anlamadım, az daha beklese temas olunca bıraksa kendini net penaltı
Gol olmaz kalan dakikalarda maçta.
Villas Boas'ın hareketleri süperdi :D Chelsea de berabere kaldı :)
Mario Götze'nin bu sezon değilde gelecek sezon mutlaka ayrılacağını düşünüyorum.Manu'ya iyi gider.
Herkes berabere kaldı,sıra Manu'da mı yoksa :)
Torres berbat oynuyor yine.
Ligin 3 büyük takımının maçlarında toplam 2 gol oldu.Sadece yapılan savunmaların etkisi değil bence bu.Manu le yapacak WBA deplasmanında çok merak ediyorum.
Wayne Rooney yeni saçlarıyla ilk golünü attı.
1-1 bitti ilk yarı.