Serveti iyi parayta satmış ama orda zaten eksiklik vardı yerine kimi lacakalar
Printable View
Serveti iyi parayta satmış ama orda zaten eksiklik vardı yerine kimi lacakalar
Çıkan haberlerin sanki kaç tanesi gerçek ? Biraz güvenin yönetime. Geçen sene hiç isimleri çıkmayan adamları aldık. Bu sene dünyanın en iyi teknik direktörlerinden birini ve ekibini aldık. İhtiyacımız olan mevkiler de belli. Eninde sonunda alınacaklar. Sadece bir-iki gün daha sabredin. Yönetim transferi 25 Haziran' a kadar bitirmek için çalışıyor. Ayrıca olumsuz düşünmeni sağlayabilecek bir durumda yok ortada. Bizim çok transfer yapan kulüplere göre daha oturmuş bir kadromuz var. Hem Adnan Polat' ın da dediği gibi "Değişimin son dönemindeyiz." Onlar ise yeni başladılar. Dediğim gibi biraz sabır. Sonunda mutlu olacak olan yine biz olacağız. :p
Emre Güngör zırt pırt sakatlanıyor, Emre Aşık'a güven olmaz zaten yakında bırakacak, genç Semih tek başına ne yapacak?
Kayserispor'dan Eren Güngör'ü alabilirsek çok güzel olur aslında (:
Zırt pırt sakatlanıyor diye adamdan umut mu keselim yani ?
Emre Aşık yakında bırakacak ama bu yıl futbolunu oynayacak yine, onu da mı keselim ?
Semih'e artık güvenmeyeceksek, ne zaman güveneceğiz bu adama ?
Servet'in gitmesi kadro açısından kötü finansal açıdan muhteşem oldu. 8 milyon Servet için süper bir miktar. Süper kar etti Galatasaray bu transferden. Artık mali durumumuzda düzeldiğine göre bombaları beklemek kalıyor bize :)
Emre Güngör hala tam olarak iyileşemedi. Rijkaard'ın ekibi bu sorunu çözerse rahatlıkla oynayabilir elbette.
Emre Aşık benim en çok sevdiğim oyunculardan. Ama artık bırakma yaşı geliyor onun. Ben tamamen keselim demedim. İdeal yedek olabilir.
Semih'e güvenmiyorum demedimki ben. Semih tek başına ne yapacak ?
Servet transferini TRT de yayınladıysa doğrudur..
Aceto, Babel ve Biglia da sona yaklaşıldığını yazmış...
İkiside muhteşem oyuncular gelirlerse süper olur ama pek sanmıyorum Babel'in gelecegini.
Servet gitmesi iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum ama; iyi bir ücrete satıldı. Umarım Galatasaray yıllardır aradığı stoperi takıma transfer edebilir. Başlarında ki isim takıma her türlü oyuncuyu getirebilecek bir ikna kabiliyetine sahip.
Transfer basına sızdığı zaman fiyat artıyomuş ve bazı oyuncuLarın yapıLan yorumLardan doLayı ve haberin izinsiz basına sızmasından doLayı vazgeçiyomuş buna örnek oLarak Juninho Transferini verebiLiriz LincoLn geLmeden önce Juninho'yLa anLaşıLmıştı ama haber basına sızınca Juninho geLmek istemedi bunuda LincoLn geLdikten sonra açıkLadıLar zaten...
Biglia ön libero değil mi?
Hayırdır niye ön libero arıyoruz?
Yoksa iki stoper, sağ bek ve santrafor bulduk mu?
Sistem geregi 4-3-3 oynayacagız. Şuanki elimizdeki isimlere bakarsak Topal-Barış-Ayhan olur bu 3lü. Bu isimlerden hangisi ileri top tasır, ayagında top tutup, oyunu acar? Hiçbiri. O yüzden Ayhan yerine bir oyuncuya ihtiyacımız var. Bu da Biglia olacak gibi söylentiler var ki ilaç olur.
Lincoln ne nane yemeye duruyor takımda?
Ne nane yer bilmiyorum ama 4 3 3 sisteminde Lincoln tipi oyuncuyu orta 3lüde oynatırsan ortasahan yol gecen hanına döner. Koşmayan, basmayan oyuncunun yeri yok orada.
Ama Lincoln elimizde duracak sanırım, bunun için 4-2-3-1 tarzı oynarız gibi geliyor bana.. Forvet de almayacağız gibi çünkü..
Büyük bir ihtimalle 4-1-2-2-1 oynayacağız diye düşünüyorum. Lincoln'ün çoğu maçta koştuğunu gördük. Eğerki Rijkaard nazı bebek Lincoln'ü oynatırsa yararlı olabilir
Eğer Servet satılırsa, Galatasaray Ankaraspor'dan Ediz ile anlaşabilir demedi demeyin :) Kaynak benim. :)
Aceto da bunu söylüyor:)
Ediz ismi konuşuluyor zaten :p
Ediz'den ne kadardır haberiniz var bilmiyorum ama, Lig bitmeden önce GS'în gündemindeydi. :)
Ediz'e ek olarak Ankaraspor'dan paket halinde bir transfer olabilir GS için.
Uğur Demirkol falan mı, kim mesela? :)