Appiah geri gelecek, denenecek, sağlık kurulu ve Teknik Direktör (%90 Daum) onay verirse geri dönecek.
Printable View
Appiah geri gelecek, denenecek, sağlık kurulu ve Teknik Direktör (%90 Daum) onay verirse geri dönecek.
Appiah'ı Daum aldırmıştı... Daum gitti, Appiah gitti...
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Fenerbahçe kulübü gidip topuza demiştir böyle böyle, tamam demiştir oda. Ondan sonra duyurulmuştur. Yoksa böyle büyük bir hataya düşeceğini sanmıyorum Fenerbahce ve Kayserisporun. Aynı anda. Beşiktaş yavuz hırsıza getiriyor olayı.
Ayrıca seko yanıldığın bir konu var, imzaya gerek yok. Oyuncunun ayartıldığı ortaya çıkarsa, aklının çelindiği bile ortaya çıkarsa bu fifaya göre suç.
Daum Appiah'ı ister ve isterse Aziz Yıldırım da sorun çıkarmadan kabul edecektir. Tabi Appiah'ın bize ödeyecek olduğu tazminatı da düşünürsek, neredeyse bedavaya oynayacak, masrafsız bir oyuncu olacak.:D
Appiah'ın bize vereceği tazminat olduğundan dolayı, maç başı para ile oynayacak... Oynadığı her maç için ücret alacak...
Bu işin gerçekleşmesi için iki ihtimal var...
Topuz, Beşiktaş'a gittiğini düşünüyordu o yüzden Beşiktaş hakkında bu tarz açıklamalar yaptı, akşam saatlerinde Fenerbahçe aldı...
Veya Fenerbahçe çok gereksiz bir rekabete girip, Mehmet Topuz ve Kayserispor ile anlaşıp, Beşiktaş'a böyle bir transfer mağlubiyeti yaşatmak istedi...
Hatırlayanlar vardır :D Resmi bir demeçtir gazete yazısı değil.Quote:
HAYALİNE KAVUŞMUŞ BİRİSİ OLARAK ÇOCUKKEN HANGİ TAKIMI TUTARDIN ?
İnanın ben çocukken de şimdi de Kayserisporluyum. Benim ağabeyim taraftarlar derneğinin üyesiydi ve Kayserispor maçlarını asla kaçırmazdı. Bende yalvar-yakar onun yanında maçlara girer ve avazım çıktığı kadar bağırırdım. Susmak bilmezdim. 90 dakika bittiğinde bende ses soluk kalmazdı. Kayserispor diye bağırır dururdum. O zamanlardan bana sorarlardı hangi takımlısın diye de ben Kayserispor derdim. Şimdi de aynısını diyorum. Yarın öbür gün bir başka kulübe gitsem yine diyeceğim takımın adı Kayserispor olacak...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Süleyman hurma açıklama yapmış bu konuda, bjk ve topuza giydirmiş biraz. Ayrıca ben beşiktaşlıyım sözleri içinde pek içten gelen bir açıklama olmamış o söyledikleri demiş.
Aziz Yıldırım'ın işleri sağlama almadan resmi siteden böyle bir açıklama yaptırmayacak kadar tecrübeli olduğunu düşünüyorum.Eğer resmi sitede duyurulduktan Topuz Beşiktaş'a giderse sonuçları ağır olur.
Hala Aragones ile anlaşılmaya çalışılıyor. Eğer Aragones gönderilmeden Daum'u açıklarsak Aragones haklı duruma düşer ve parasının tamamını Fifa yolu ile alabilir. Ama önce anlaşırsak, istediğimiz fiyata indirirsek, o zaman Aragones belasını ucuz bi şekilde başımızdan gönderebiliriz.
Varsın Daum en son açıklansın, transferler için son sürat devam ediliyor.
Aragones'in eline koz vermemek için diye düşünüyorum. Önce ondan kurtulmaları gerekiyor, bunu da en ucuz şekilde yapmak için bekliyorlar bence.
Bir diğer düşüncem de pek yüksek ihtimlli olmasa da önce Aykutla anlaşılıp Daum'a imzayı Aykut'un attırmasını istiyor olabilirler. Aykut zaten kulübe gelip gidiyormuş bu aralar.
Hadi Daum'u geçtim, mesela Maldonado takımdan ayrılmıştır, emekleri için teşekkür ederiz lafı bile sevindirecek beni.:D
Ya bombalar arka arkaya patlayacak ya da biz patlayacağız.:D
Bir de ben görmedim ama FB TV'de Topuz klipleri dönüyor dendi, eğer ki bu da olduysa, Topuz'dan olumlu ışık almadan bu kadar ileri gidilmezdi. Topuz ile görüşülmüştür ve kesinlikle gelmeyeceğim dese, Fenerbahçe de bu konuda zaten ısrarcı olmaz çünkü Topuz istemedikten sonra Fenerbahçe'nin transferi gerçekleştiremeyeceğini Aziz Yıldırım'ın bilmemesi hiç akıl karı değil.
Davası devam eden bir durumun ödemesi mi olur?
Ne kadar basit bir yorumdur bu.
T.C. kimlikli oyuncular Türkiye Cumhuriyeti Kanunları ile yargılanırlar.
Sporda da, genelde de bu.
Karar çıkar, Yargıtay'a gidersin, itiraz edersin, reddedilir.Sonra AİHM'e gidersin.
Aurelio şimdi yargılandı, FIFA'ya taşıyacak konuyu.Orada da reddedilirse, paşa paşa parayı ödeyecek.
Bu bir mahkeme sürecidir, üzerine yorum yapılmaz.
Evet FİFA'nın kuralı var. Oyuncu istemediği sürece BONSERVİS başka takıma geçemiyor.
Mehmet kabul etmez ise kayserinin oyucusu olarak kalacak. Kayseri daha sonra kime satar bilinmez...
Yahu aklınız alıyor mu? Herşey kesinleşmeden neden resmi siteden açıklama yapılsın.
Sanmıyorum ki bu riski alsın yönetim.
Bence de BAŞKAN'ın bir bildiği vardır. Her şey beklerim AZİZ YILDIRIM'dan...
Belki de BEŞİKTAŞ'ı komik duruma düşürmek için Mehmet'e açıklama yap dediler, sonra da aldılar. ÖNDER TURACI'da da galatasaraya böyle bir oyun ıynanmıştı diye hatırlıyorum.
Çok mu LOST izliyorum acaba :)
Bunu diyen futbolcu Messi bile olsa,bir Fenerbahçeli olarak o futbolcuyu ben çubuklu forma altında izlerken görmek istemem.Bilmiyorum benim düşüncem bu.Quote:
"Ben Beşiktaş'ı seçtim"
Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Kayserisporlu futbolcu Mehmet Topuz, Beşiktaşlı olduğunu ve siyah-beyazlı takımda forma giymek istediğini söyledi.
Mehmet Topuz, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, Beşiktaş ile prensipte anlaşmasına rağmen kulübü Kayserisporlu yetkililerin başka teklifler de olduğu yönündeki açıklamaları konusunda, ''Benim tavrım yüzde yüz bellidir. Beşiktaşlıyım, Beşiktaş forması giymek istiyorum'' dedi.
Bu transfer davası ile ilgili;
Etik olan tarafı Fenerbahçe Spor Kulübü'nün yaptığıdır.Sözleşmeli bir futbolcunun transferi için yapılacak olan önce kulübü ile anlaşmak,ondan sonra oyuncu ile görüşmeye başlamaktır.Fenerbahçe'nin bu konuda davalık bir tavrının olduğunu düşünmüyorum.
Ayrıca topuz ne dedi? 10 gündür fenerbahçe ile görüşüyordum. Kendi ağzıyla söyledi bunu :D
Çok komik duruma düştü.
Ha Mehmet Topuz'u zaten bu olaylar olmasa da hemen bağrımıza basacak değildik takıma gelecek olsa. Haksız yere Edu'yu nasıl attırdığını da unutmadık. Eğer gelirse kendini beğendirmek için çok çalışması gerekiyor.
Yıldırım Demirören'in de açıklamaları ortamı daha çok gerecektir, iş inada binerse katkı yapmayacağını bilse bile transfer gerçekleşir ve kulübeye mahkum edilir. Bu da hiç iyi olmaz aslında.
Topuz zaten bu işten en zararlı çıkan kişi, orası kesin. Adamın ifadelere bakar mısınız?
"Çocukluktan beri Kayserisporluyum, abimle maçlara giderdik."
"Galatasaray beni 5 yıldır oyalıyor, istese alırdı."
"Kulübüm hangi takımla anlaşırsa oraya gideceğim. Fenerbahçe de olabilir Beşiktaş da olabilir Trabzonspor da."
"Fenerbahçe ile 10 gündür görüşüyorum."
"Doğuştan Beşiktaşlıyım, Beşiktaş'ta oynamak istiyorum."
"Onların değil, benim istediğim olacak. Beşiktaş dışında bir kulüpte oynamam."
Bu ifadelerin tamamı Topuz'a ait. Yarın da çıkıp "Doğuştan Fenerliyim, beni ayarttılar" derse kimse şaşırmasın.
Mehmet Topuz bütün kulüplerde oynayabileceğini söylemişti.
Gelecektir ve oynayacaktır, kulübün büyüklerden kime satışını gerçekleştirirse orada oynayacağını söylemişti bir kaç yıl önce.Hiç bir oyuncu 3 büyüklerde oynama fırsatını kaçırmaz.Topuz'un reddetmesi gözümde ihtimal bile değil.
Yıldırım Demiörren, "Beşiktaşlıyım diyen futbolcu Beşiktaşlıdır. O’nu almak isteyen diğer kulüplerin yaptığı eziklik göstergesidir. Mehmet Topuz Beşiktaş’a hayırlı olsun." dedi.
Yıldırım demirören bunu diyor ama BEŞİKTAŞ'ta bulunan oyuncuların %30 u eskiden ya fenerli ya da galatasaray formasını giydiler.
Yusuf, Rüştü, ...
Ortalığı germekten başka birşey değil bana göre...
Yusuf geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaybettiği maçta içim sızladı ama ben profesyonelim demişti, bu sezon doğuştan Beşiktaşlı oldu, oynadığı oyun da ortada.
Topuz da böyle bir dönüş yapabilir, gelip çok başarılı da olabilir.
artık FB li bir yonetici acıklama yapsa da rahatlasak.
Laf değil icraat olmalı. gece yarısı Fenerbahçe forması üzerinde imza attığı yayınlanırsa kimse şaşırmasın. Sanmıyorum ki Fenerbahçe yönetiminin bu gereksiz açıklamaya cevap vereceğini. İnsanları tahrik edip, ortamı gerici açıklamalar yapmak yerine varsa elide bir koz onu oyna, biz de evet haklısın, tebrikler diyelim, susalım.
Rüştü fanatik Galatasaraylı olmasına rağmen adam yıllarca FB'de oynadı, şimdi de BJK için ter döküyor. Para ve kariyer bence tuttuğu takımdan önce gelir bir futbolcunun.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kulüp teşekkür etmiş Kayserispor'a. Gerçekten Kayserispor duruşundan dolayı büyük bir alkışı hakediyor, hem G.Ünal transferinde hem M.Topuz transferinde son derece güzel bir duruş sergilediler.
Quote:
Originally Posted by Fenerbahçe Spor Kulübü