Adam Haklı Beyler:)
:zuhaha Bu Müdür Ülkeyi Satar Valla :icon_twisted: Gör Gençlik Bunları Gör:)
Printable View
mutsuzsan bolognaya gidicektin hocam :D burda böyle yapacak bişey yok başkan seneyede 300bin euro verecek maks :D:D:D:D biz taraftar yönetim futbolcular olarak hayatımızdan memnunuz yeterli serie b bizim için :D averaj takımı olmayı izlemeye gönlümüz razı gelmez :D
:D Tahu bütün takipçiler mi bize karşı ? Yarısı istifamı ya da başarısızlığımı istiyor, diğer yarısı da başkanın yandaşı :D Açıyorum oyunu
Ezel falan yok dimi? Varsa kariyer durur! :D
Aman durmasın :D böyle çok zevkli ezele falan gerek yok :D hep arka sokaklar 1.oluyor zaten :D
forza Antonio Aiello :D
İlk 11'den 3 tane önemli oyuncumuzun cezalo olduğu karşılaşmada iyi oynadık ama rakip ceza alanına giremeyince gol bulamadık. En önemli eksikler forvetimiz Rotondo ve oyunkurucumuz Vailatti olunca sonuç normal :)
http://i1103.hizliresim.com/2011/3/7/13099.png
Şu anda 40 puanla 3. durumdayız. 2. Atalanta 45, lider Lecce ise 47 puanda. Yani ilk 2 zor gibi. Eğer 4. sıraya 10 puan fark atarsak ilk 3 direk çıkıyor kurallara göre :n: Şu anda 4. sırada Padova 38 puanda, 5. sıradaki takım ise 33... Yani Padovayı dışa itabilirsek belki direk ilk 3 çıkar play off falan olmadan :n:
Anlamadım şimdi serie a ya 4 takımmı çıkıyor ? :D
3 takım çıkıyor... ilk 2 kesinlikle direk çıkıyor. 3. sıradaki takım 4. sıradakine 10 puan fark atarsa o da direk çıkıyor ama 10 puan fark yoksa 3-4-5-6. sıradaki takımlar play off oynuyor ve 1 takım çıkıyor bu dörtlüden :)
Ara trasnfere giriyoruz :D para yok ama bir araştırırız yine de :n:
Abi benim istediğim Bu kariyer uzayabildiği kadar uzasın:)Bir şl al yahu:n:
Tüm çalışanlarla sözleşmelerini 2 yıl uzatacağım. 2 yıl düzen bozmadan devam edelim bakalım neler olacak.
yok o artık :D Tarih oldu...
Ezel başlamış, hiç demiyorsunuz. :D Ben içeri kaçar... Gece uyumazsam gelirim diziden sonra. Haftada tek izlediğim dizi bu.
Ahanda oynamaya başlamış Nannar hocam çekirdeğimi alıp geleyim :D bu gece seri a yı görsek keşke.
Hocam bekliyoruz.. Sakın geç kalma..
:n: Biraz geciktim sanırım :D Diziden sonra uyku basınca yatayım da sabaha karşı kalkıp biraz oynarım dedim ama şu an okuldayım :p Bu akşam ziyaretimiz var ama eve dönünce gece ilerlerim biraz....
Bu sezonu sen bugece yersin...:))
Hocam bitir şu sezonu meraktan deliriceğiz ne olacak diye :D
bu gece uyku durumuma baglı. Eğer uykum gelmezse 3.00 a kadar bitiririz inşallah
İnş uykun gelmez hocam :D kahve,çay bilimum ikramını yaparız,sen yeterki bitir şu sezonu :)
Hocam 3.lükleri de görecektik ya, artık ölsem de gam yemem. Naptın takıma :D
yürü be hocam kim tutar seni :D ver çoşkuyu topçulara
Kar yağışı var mı hocam Dinar'da ?
dinarı bilmem ama sandıklı felç oldu :) allah yolda olanlara yardım etsin
Bizim burada epey var kar , o tarafta var mı merak etmiştim .