In game editorunuz var mi?
Bende zaman zaman editor kayboluyor, Steam'den dosya dogrulama yapiyorum, bu 17mb'lik kismi yeniden indiriyor.
O olabilir.
Printable View
Oyuncu özelliklerinde değişme var mı?
Yok arkadaş ne yapsan 5 para etmiyor oyun. Sen her maç rakibi eziyorsun ama senin suyunu çıkaran rakip oluyor. Senin zilyon tane kaçırdığın golün dönüşü kornerden ordan burdan karambolden kendi kalene gol olarak dönüyor. Bir dahaki güncellemeye kadar oynanmaz bu oyun malesef. Akıl sağlığı açısından.
Şu kornerden gol yeme olayının önüne geçebilen var mı ? Bıktım her maç kornerden gol yemekten.
Oyunda üç dört maç yaptım tek gördüğüm hata korner çizgisinden kullanılan taç üst direkte patladı onun dışında maç motoru çok iyi oldu diyebilirim. Kaleciler artık gerçek performanslarını gösterebiliyorlar. Her geleni içeri almıyorlar.
Yeni güncellemeyle beraber 2 maçta bir muhakkak kendi kalesine gol atar oldu oyuncularım, bunu yaşayan başkaları var mı
yeni güncelleme kötü oldu sanki eskisine dönüş yapsınlar.
kornerden gol yemiyorum sadece göbekte oynayan oyunculara adam tut diyin diğerlerin ceza sahası çizgisine dizin
oosl oyuncuyu da dışarı tarafa dizebilirsiniz ya da defansif ortasahanız kafacı ise orada daha iyi iş yapacaktır.
http://u1312.hizliresim.com/1j/r/vtpyl.png
sakatlıklar içinse külübünüze fizyoterapisi 20 olan doktorlar arayın büyük ölçüde azaltıyor
bana da kornerden etkili bir taktik lazım 18 korner kullanıp gol atamıyorum
Arkadaş bu nedir ya. Her maç en az bir değişiklik hakkımı sakatlığa kullanıyorum. Hayır forvet sakatlanıyor, e yerine girende sakatlanıyor. :D
Bu arada hocam fizyoterapist ile alakası yok, güncellemeden önce oyunun başından beri sakatlık yaşamıyordum doğru düzgün, şimdi her maç teker teker gidiyor oyuncular. Yakında ikinci takım ile çıkıcam maçlara.
Her maç ortalama 2 sakat veriyoruz. Devre arasına girdim takımda 9 sakat var yahu olur mu böle bir şey
kaleciler iyice kötülestirilmis.. her mac gol yermi bir takim arkadas.. yenilen gollerin hepside kaleci hatasi
Galatasaray ile yeni bir oyuna başladım bu yama geldiğinde. Avrupa birliği eklentisini kullanıyorum, bu nedenle de yabancı problemim yok, 4 tane fizyoterapist aldım motivasyon ve fizyoterapi 17+ olan. 2 kondüsyon antrenörümün ikisi de 5 yıldız. Antrenörlerin her biri en az 4 yıldız ve üzeri. İlk hazırlık maçı, tüm oyuncular 95+ kondüsyona sahip. Maç sonu 5 sakat, en kısası 10 gün kiralık gelen Gaitan, en uzunu 6 ay Didier Drogba. Sakatlık olayında bir saçmalama söz konusu gerçekten.
14.2 yazıyor bi sorun yok dimi bende de öyle yazıyor 14.2.0 yok 14.2 yazıyor hata yok heralde ?
Tabikide yok. Ufak değişiklikler gelirse 14.2.x sayısı değişir. Büyük bir update geleceği takdirde bu sürüm tekrar 14.3.0 ya da 14.3 olarak nitelendirilecektir. Bir sıkıntı yok yani :)
Harbi yeter ya, oyundan soğudum. Her maç sakat her maç sakat yeter be.
http://u1312.hizliresim.com/1j/s/vuwv4.png
Bu geçen sezon.
http://u1312.hizliresim.com/1j/s/vuwwr.png
Bu, yeni sezon devre arasına kadar ve devre arasından sonra devam eden.
http://u1312.hizliresim.com/1j/s/vuwxl.png
Bu da şuanda gerçekleşen sakatlıklar.
Eto'o yu aldık devre arasında adam geldi sezonu kapattı tek maç ile. Böyle update yapıcaklarsa hiç yapmasınlar daha iyi. İlk defa bu kadar çok eleştiriyorum yapımcıları.
Oyundaki belli başlı hatalardan söz etmek istiyorum :
Sakatlıklar çok fazlalaşmış hafif antrenman verdiğimiz oyuncular bile saçma sapan nedenlerden sakatlık geçirebiliyor ancak iyi bir fizyoterapist ekibi kurarsanız çok da uzun sürmüyor .
Üst direkler ...
En azından önceki güncellemelerde 4 5 tane üst direk oluyordu onlarında 3 ü falan frikiklerden
Şimdi biraz azalmış gibime geldi ama yine hermaç kafadan 2 3 tane oluyor.
Hayır kardeşim çarpmasın üst direğe , sağdan çıksın , soldan çıksın ne bileyim gitsin tribündeki simitçiyi vursun. Üst direğe çarpınca sanki net bir fırsatı kaçırmış gibi oluyorum ve bu da oyundan soğumamı sağlıyor gerçekten..
Yönetim kurulu ile alakalı durumlar ..
Almışım gimnastici 3.lig b2 den BBVA'ya çıkarmışım 6.yım , heryerden sözleşme teklifleri yağıyor bizim kulüpte uzatmak istiyor tabi ki ..
İyi kardeşim diyorum gelin gençlik ağımı geliştirin .
Yok diyorlar ısrar ediyorum artık sözleşme uzatmanıza sıcak bakmıyoruz falan.
Ulan tarihinizde bu takımı bu hale getirmiş adam mı var .
Sanki ronaldoyu istiyoruz arkadaş .
Şimdilik bu kadar zamanla ekleyeceğim
Sağlam ingilizcesi olan arkadaşlar üşenmeyip uzun uzadıya belgeli bir yazı ile SIGAMES forumlarında burada yakınılan şeyleri paylaşsın ki incelemeye alınsın..
Bende bu kadar sakatlik olmadi en fazla 3 hafta sakatlanan oldu o da 2 oyuncum ama baska takimlarda 2-3 ay sakatlanani gördüm.
arkadaşlar Karagümrük ile 2.lig 1.grup' u 2. tamamladım ama play off oynamada sonraki sezon başladı bu bir hata değil mi?
Arkadaşlar, 14.2.0 dan sonra daha önceki versiyonlardan yarım kalan 2 tane kariyerimde de başarı sağlayamadım. Sakatlık problemleri de aşırı ama ben yaptığım taktiğin sahaya yansımasına rağmen gol pozisyonlarını değerlendirememekten müzdaribim. Bu iki kariyerimde de aynı şey oldu yamadan sonra. İnanır mısınız merak edip bir maçı 6 defa falan tekrardan oynadım, değişik taktikler yaptım ama hiç kazanamadım ( favori olmama rağmen) 17 şut çekip rakibe 3 şut fırsatı vererek %65 topla oynadığım maçta bile yenildim. Lütfen birisi bana bu konuda yalnız olmadığımı söylesin futboldan soğuyacağım bu gidişle (hayatım futbol olmasına rağmen). :(
Başarılı mıyım? Evet.. Oyundan zevk alıyor muyum? Hayır... İlk kez oluyor bu. 2. Sezonumda da yine kötü oyun iyi sonuç olayı devam ediyor. Eredivise'de ajax ile bu normal ama şampiyonlar liginde yarı finaldeyim. İlginçtir şans falan da değil. bu takımı böyle yenerim diye düşünüp taktik yapıyorum ve oluyor. bu konuda fena değilimdir ama garip olan takımın yeni bi taktiği hemen uygulaması.Barcelona kaldı önümde engel onu da nasıl eleyeceğimi biliyorum sanırım :)
Az önce fareyi kırdım sinirden. Allah tan yedekte tutuyordum bir tane onu kullanıyorum şu an.
Bu nasıl bir fikstür düzenlemesidir böyle, 2 günde 1 maç oldu ve işin enteresan tarafı Kayseri Erciyes'le Milan arasında gidip gelmesi.. Güzel denk gelmiş kupa ve ligde üstüste erciyesle olması :)
http://imageshack.com/a/img546/7993/kqq8.png
http://i1099.photobucket.com/albums/...ps9f49e7a0.png
http://i1099.photobucket.com/albums/...psa6a58f49.png
Ligde 10, kupada 3 maç oynadım. Kornerden toplam 10 gol yedim, 3 gol attım.
Güncelleme öncesi oynadığım kariyerimde ligin duran toplardan en az gol yiyen takımıydım, güncelleme sonrası en çok...
Kupada Derby ile kendi sahamda oynadığım maçta ilk 7 dakikada 2 korner golü yedim. Sonra maçı 2-2'ye getirdik fakat 84. dakikada bir korner golü daha yedim. Oyunu silmeye karar vermiştim ki 90+3'te beraberlik golünü attık sonrasında uzatmada 4-3 kazandık. Bir maçta 3 korner golü yemek gerçekten çok sinir bozucu...
Sonraki Newcastle lig maçında rakibe ilk 45 dakika tek pozisyon vermedik derken son dakikada gene bir korner golüyle devreyi 0-1 mağlup kapadık. Sonrasında da son dakikalardaki penaltı golüyle maçı 0-2 kaybettik.
O kadar uğraşıp taktik yapıyoruz, rakibi kilitliyoruz, her şey tam istediğimiz gibi derken bu abartı korner golleri ile çaprazdan kaleye bile gitmeyen topların oyuncularımın orasına burasına çarpıp gol olması oyunun tüm zevkini kaçırıyor. Taç çizgisinin oradan yediğim orta-şut karışımı golleri bile geçtim artık, bir güncelleme bir oyunu ancak bu kadar kötüleştirebilir.
Hatalar olur, kolay bir oyun değil. Ama güncellemelerin oyunu daha iyi hale getirmesi gerekirken tam tersi olması ve hatta bazı ekstra hataların ortaya çıkması kabul edilebilir bir şey değil. Güncelleme sonrası konuşma balonlarının ekrana geç gelmesi gibi birçok arayüz problemiyle de karşılaştım. Onları görmezden geliyoruz artık.
Ayrıca biz eğer oyun motoruna göre taktik yapmak zorunda kalıyorsak ne anladık bu işten. Taktik kadro yapısına göre yapılır, rakibe göre yapılır, hava şartlarına göre yapılır... Bir taktik ya iyidir ya kötü. Bir güncellemede süper işlerken bir diğerinde çuvallaması çok büyük saçmalık.
Bu oyunu 1993'ten beri oynuyorum. Her zaman keyif almaya baktım, hataları hiç görmedim ama artık öyle bir hale geldi ki oyun, keyif almak mümkün değil.
Üstteki mesajı yazdıktan sonra maça çıktım demin. Dakika 3:30 gene kornerden gol yedik :) şaka gibi ya. Chelsea deplasmanı ve o golle ilk yarı 0-1 bitti.
Valla Mehmet bir de böyle bir dayatma var. Güncellemeyi yüklememe veya geriye dönüş gibi bir şans sunmuyorlar sana. Öyle olsa önceki güncelleme çok iyi olmuştu, memnundum. Belki sonraki güncelleme de iyi olur bilemiyorum. Fm2009'dan bu yana 2.0 güncellemeleri hep en kötüsü olmuştur zaten gözlemlediğim kadarıyla.
FM 2014 almak isteyenler için Steam'de şu an 19.99$. Kaçırmayın derim.
Playstore'den Almak Daha Avantajlı 1-2 Lira Oynuyor Arada Bu Devirde 1-2 Lira Bile Kıymetli
Kardeş ben de Koln u yönetiorum. Güncelleme sonrası takım dip dalış yaptı :D Ne yapsam olmuyor. İnat ettim Aue die bi takımla 5. kere maç yaptım kazanamadım.ezdiğim maçta tek atakları gol oldu yenildim falan. Akıllara zarar. Bazı takımları çökertme operasyonuna mı girdiler artık anlamadım. Koln le başarılı olan yeşillendirsin :D
önceki mesajımda kornerleri nasıl savunacağınızı yazmıştım.
fikstüre gelince ingiltere liginde oynayın bi her hafta öyle geçiyor.
http://u1312.hizliresim.com/1j/u/vwffj.png
böyle regen mi çıkar
PA sı 191
külübü transfer teklifini kabul ediyor
ama arif bey saolsun senelik 9 milyon pound istiyor. ulan 20 ye geldiğinde kulübü üstüne mi yapıcaz.
Şu sakatlıklar beni vurmadı neyse ki :D
Antrenman ile alakalı olduğunu düşünüyorum ben. Şöyle ki;
Sezon başı Fitness(Very High) 1 kademede çalıştım, 3-5 tane 2-4'er haftadan sakat verdim.
Hazırlık döneminde, takımı daha da zorlayayım dedim; 1 hafta sonra Fitness(High) 3 kademe yaptım; 5 günde 2 kişiyi 4 aylık sakat verdim.
Hemen değiştirip Fitness(High) 2 kademe yaptım; problem olmadı. Team C.(High) 3 kademe ile hazırlık dönemini atlattım. Sene boyunca da Balanced(High) 3 kademe ile bitirdim. Arttırmaya korkuyorum :)
Tabi koçlarım da gayet iyi onu da atlamayayım.
Sonuç; kısıtlı bir kadrom olmasına rağmen(topu topu 24 kişi), hala 3 kulvarda mücadele etmeme rağmen(ki fikstür rezalet; 2 günde 2 maç, 5 günde 3 maç yaptığım oldu) 5 6 sakat bir arada olmadı hiç(o 5 gün hariç). Ha arada sakatlanan oldu mu oldu tabii ki. Ancak takımın yarısı, 3'te 1'i falan sakatlanmadı şükür.
Ben de fikstürden dertliyim. Böyle saçmalık mı olur yahu? Ayın 19'unda TR Kupası yarı finaline, 20'sinde U. Avrupa Ligi yarı finali maçına çıkıyorum. 5 günde 3 maç yapıyorum. Lig o kadar saçma ki ben 30 maç yapmışım bir takım 27 maç yapmış biri 28 biri 29 ne olduğu belli değil. Asıl ertelenmesi gereken benim maçlar başkalarınınki erteleniyor herhalde :D
fikstürler berbat olmuş. 1 hafta dinleniyor takım maç yok ve sonraki hafta içi şampiyonlar ligi var, fikstürde pazartesi maç, çarşamba maç, cuma maç şeklinde aylarlanıyor. çok büyük bir hata olarak görüyorum bunu....
ikinci olarak uzaktan şutlar abartılmış, önüne gelen kaleye vuruyor, rakip takım kapandı mı açmak için ne yaparsan nafile...her maç 35-40 şut atıyor takım, 1-2 gol ya atıyor ya atmıyor.