Balili mi?Ne işi var onun Gs'de yahu.Bize yakışır diyorsanız sizin bileceğiniz iş.Gs taraftarının umudu iyice azaldı bence.Kone,Alves,Morintes derken Balili'ye duacı olmuşsunuz;)
Printable View
Balili mi?Ne işi var onun Gs'de yahu.Bize yakışır diyorsanız sizin bileceğiniz iş.Gs taraftarının umudu iyice azaldı bence.Kone,Alves,Morintes derken Balili'ye duacı olmuşsunuz;)
Sezgin: 2 Oyuncuyla Görüşüyoruz
Kaynak: LigTV
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, yabancı transferi için yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi
Transferde son tarihin 3 Eylül olduğunu belirten Sezgin, Bir veya iki oyuncu transferimiz olabilir. Çalışmalarımızı gerçekten çok yoğun sürdürüyoruz ve yetiştirmeye çalışıyoruz. Görüşmeleri yoğunlaştırdığımız 2 oyuncu var, ifadelerini kullandı.
Bir Avrupa kupası maçında forma giymiş olan herhangi bir oyuncunun Galatasaray´a transferi halinde Avrupa kupası maçlarında forma giyemeyeceğinin hatırlatılması ve ilgilendikleri futbolcuların böyle bir durumunun olup olmadığını sorulması üzerine ise Sezgin, ,İlgilendiğimiz oyunculardan birisi bu durumda, diyerek sözlerini tamamladı.
UEFA Kupası ön eleme turunun rövanşında Hırvat ekip Slaven Koprivnica ile yapacakları karşılaşmayla ilgili olarak, ,Bu maçın bizim için önemi büyük. Taraftarımızla buluşacağız. Ali Sami Yen´i doldurmalarını bekliyoruz, dedi
Kim bu Avrupa'da maçlarda oynamış oyuncu acaba?:p
bence bu en iyi cevap :D
kendini düşün mesela sen harikalar yaratıyorsun ama takım içinde görevin olan gol attırmayı gerçekleştiremiyorsun.isyan etmez misin? bi süre sonra :D
neden Fb'de Alex bana şunu alın ya da Kezman illaki Zigiç diyor ya da neden Lincoln Grafite'yi istiyor.Daha iyi performans için ..:)
bu arada bi ara gundemimizde olan szetela roma ya bedavaya gitti gecmis olsun...
Mori olmaz daha dün Valencia macında oynadı...
Morintes değildir %99...Öyle büyük bir yıldız geleceğini sanmıyorum;)
İş Yapacak Adam Kım Var
Postiqa
Grafıte
NıLmar
PanteLiç
Ama GaLatasaray'ın BunLarı Alacağını Sanmıorum Bı AçıkLama Yok Bı İpucuda Yok BunLar Hakkında Hatta Doru Düzqün İlqiLenecekLerını BıLe Sanmıorum
O Yuzden Artık BoLe Dusunuorum
(istese gider avrupada yedek olan iki forveti alır getirir die)
Artık Çoğu Gs'Li Bunu Dusunuo
Ama İnşaLLah YanıLtır Bizi Yonetım İii Bi Adam AlsınLarda UtandırsınLar Bizi
Herkez iyi adam istiyor..Yönetimde iyi adam bakıyor aldıktan sonra güney amerikada bulursun yedek iki adam alır getirirsin..Haftasonuna kadar bekliyecem sonra bede kızıcam..Türkiyeden neden adam almıyorlar en azından holosko falan var...Önemli iş yapması isim deigl benim için,..
Sinan Kaloğlu'nu alsınlar :p
Holosko iş yapar yönetim iyi oyuncu alacak gibi gözüküyor bakalım ne olacak bu kocaman bir soru işareti?
Yıldız peşine düşmeseler şimdi tepki çekmezlerdi adamda şimdi takımdaki yerini alırdı :) merakla bekliyorum kim gelecek kim gidecek.
Bne sürpriz bekliyorum.imdilik iyi günler.
en iyisi g.amerika dan genc ve kaliteli adam veya adamlar getirsinlir bkz.(cska moscow) jo gibi vagner love gibi...
Takip edenler bilir gündem olduğundan beri burada yöneticilere güvenilip sabır gösterilmesi yönünde telkinlerde bulunduk..maalesef yönetim bu konuda sınıfta kalmıştır..mesele iyi oyuncu gelir gelmez değil ama yapılan açıklamalar hep çelişkilerle dolu bir hal aldı...transfer bir süreç işidir,temsalrı yaptık,şartları daha iyi hale getirmeye çalışıp detayları görüşüyoruz,tercihte bulunacağız falan deniyordu...ama görüyoruz ki ortada böyle bir durum yokmuş..sanırım yaşananları yöneticilerin uyutma taktiği olarak nitelendiren arkadaşalr haklı çıktılar..diyecek söz yok...bu saatten sonra iyi adam da gelebilr(ki inşallah olur) ama bu yorumu haksız çıkarmaz..tek iyimser ihtimal gerçekten uzun süredir temas edilen futbolcularla ilgili pürüzleri çözme ve koşulları esnetme adına taktiksel maksatlı açıklamalr yapıldığına inanmak olabilir..Anlamadığım bir konu da Kalli'nin bu konuda neden yönlendirici olmadğı..Balililer,Holoskolar gündem olacaksa adı duyulmamış faydalı olabilecek elli tane adamı Feldkamp en azından önerebilir diye düşünüyorum..
(iyimser yazdık olmadı bari biraz kulak çekelim belki şapka tersine döner...inşallah...)
Sinan, Balili hatta Holosko..
Naptığınız gençler yav, bu formayı taşımak o kadar kolay mı ?
Hiç kimse gelmesin daha iyi..
Adnan sezgin, Haldun ustunel yurtdisinda (gun pazartesi)
Bence bir futbolcu ile dönecekler,sezgin daha yeni geldi nediye ertesi gün yeniden hemde haldunu da yanına alıp yurtdışına çıksın ki?
Hemde son 4 gün:)
transfer kesin demekki hadi hayirlisi...
Bu arada Alvesin takim arkadasi kaleci vandenbussche Alvesi takimda görmek istemediklerini açikladi.
Gerekçe olarak takimi 2 kere habersiz bir sekilde yüz üstü biraktigini gösterdi.
İngiltereye gidemiyor..Heereenven elden cıkarmaya calısacak:)
Arkadaslar son dönemde Bazı arkadaslarsürekli dalga gecmeye basladı..Dikkat edersiniz sevinirim...
Arkadasım ben haberi koydum..Olasılıklarıda söyledim anladın.Neden sürekLİ dalga geciliyor anlamıyorum..Lütfen rica ediyorum mesajlarınıza dikkat edin..Yada mesaj yazmayın:):) LÜTFEN...
Hiçbirşey beklemiyorum artık..
"Transfer bu hafta içinde bitecek...''
Adnan Sezgin Radyospor'da Oğuz Dizer'le Çeşitlemeler programına katılarak,
Galatasaray taraftarının yüreğine su serpecek açıklamalarda bulundu.Yılan hikayesine dönen transfer haberlerinin bu hafta içinde biteceğini söyledi.
Galatasaray takımı çok iyi yolda.Oynadığımız bütün resmi maçları kazandık.Takımın %70'i değişti ama uyum sürecini beklediğimizden daha çabuk atlattık.Dün oynadığımız futbol çok iyiydi.Hakan ve Ümit'le ilgili çıkan dedikodular bizi etkilemez.Transfer çalışmalarımız çok yoğun bir şekilde sürüyor büyük olasılıkla bu hafta içerisinde bitiricez.Perşembe günü taraftarımızla buluşucaz bu nedenle çok mutluyuz.D-Smart'ın teklifini daha duymadım ama kulüplere faydalı olcaksa neden olmasın.
Geçen haftada, buna benzer demeçler verdiler.. Bu hafta bitiyor, 2 güne geliyor.. Umudum azaldı açıkçası..
İyide transfer sezonunun bitmesine zaten 7 gün var.Bu hafta bitmezse ne zaman bitecek ?
:zuhaha
transfer sezonunun bitip de transfer haberlerinin bitmediği bir ülke basınına sahibiz 10 gün sonra devre arası için de isimler geçer
Bu hafta bitmek zorunda Galatasaray için transferin son günü 31 Agustos:):)
Son listeler verilcek..Bence uefa macından sonra isimler acıklanır..Adnan sezgin sürekli 1 degıl 2 de alabiliriz diyor...1 kişi hazırmı acaba çünkü alacaz diyor..
Bunlar göz boyama işlemleri bence.Kanmamak lazım herşeye..
Emrah abi transfer dönemi 3 eylülde bitiyor diye biliyorum ben
edit:pardon yanlış anlamışım
Bundan Sonra Bı Karar AlsaLarda 25 Ağustosta Bitse :p BzmkıLerde Yaydıkca Yayıo Son 2 Gun Son 10 Dk. Die
Bu Kdr Kımın İçin Uğraşmış OlcakLar Onu Merak Edıorum
Yoksa NıLmarmı Postiqamı Die Merak Etmiorum
O Sinandan kaynaklanan bir şey değil sistemden kaynaklanan bir şey.Sinan yanlış hatırlamıyorsam sol kanatta oynatıldı bjkde ama Sinanın yeri forvet....