bu maç gençler ile çıkmış Ferguson skor normal kimseyi küçümsememek lazım...
Printable View
bu maç gençler ile çıkmış Ferguson skor normal kimseyi küçümsememek lazım...
Olur böyle şeyler. Maçı önemsememesi gayet normal.
mourinho gitti, bence roni için chelsea de bitti, o kadar karısık kulube ben bile gitmem
Bence b tür şeyler normal.Bizlerde kupa maçlarında böyle güçsüz takımlara karşı genç ve forma giyemeyen oyuncularımızı oynatmazmıyız.Tek fark Ferguson oyunu kaydedip maçı tekrar oynama şansına sahip değil.:D
Yeni gelecek olan hoca R10'na göre bir taktik oturtursa Chelsea'ye bu transferin katkısı olur.Daha önce pek yararlı olmayacağını düşünüyordum.
İngiLterenin ikinci Liginde ki takımLar Primier Ligde ki takımLara kafa tutabiLecek kadar güçLü.Bence doğaL bir sonuç ;)
Trabzonspor´a büyük umutlarla transfer edilen fakat beklenen performansı sergileyemeyerek Trabzon´dan adeta kaçarak ayrılan Kiki Musampa İngiltere´ye transfer oluyor.
Daha önce AZ Alkmaar ile antrenmanlara çıkan ve bir dönem de Ada´da Manchester City´de top koşturan Musampa Sunderland ile antrenmanlara çıkmaya başladı.
Sunderand menajeri Roy Keane ise "Musampa kaliteli bir futbolcu. Onu diğer takımımızda deneyeceğiz ve performasına bakacağız. Büyük ihtimalle bu sezon Sunderland´te oynayacak. Ocak ayında sözleşme yapabiliriz" açıklamasını yaptı.
Öte yandan Musampa´nın Sunderland´in rezerv takımının Salı günü Liverpool ile oynayacağı maçta sahaya çıkacağı belirtildi.
Musampa premier ligde sol acıkta cok iyi oynayacak bence..Trabzonlu kardeslerde onun gitmesine hepden pişman olacak..
Musampa malaga'da oynadığı zamanlarda fırtına gibi esiyodu sonra atletico'ya gitti burada yedek kalmaya başladı bu dönemden sonra'da musampa eski günlerinden bayağı bi uzaklaştı . Eski günlerine dönmesi zor ama sunderland'da vasat bi şekilde oynar.
Marcelinho gibi kendini bir kez daha kanıtlayacak bence
Roy Keane gibi bir adam aldıysa takımına bir bildiği vardır.Trabzon Musampa'yı kullanmayı bilemedi.Daha doğrusu Ziya Doğan bilemedi...
''Chelsea hala yarışta''
http://www.sporx.com/images/1/33/338...erguson028.jpg
Manchester United teknik direktörü Sir Alex Ferguson, Jose Mourinho'nun gidişinin ardından Chelsea'yi Premier Lig'de iddialı görmeyenleri eleştirdi.
Sir Alex'in takımı, Chelsea'nin yeni teknik direktörü Avram Grant'i ilk maçında yenilgiyle tanıştırmıştı. Bu maçın ardından 'Mavililer', lig lideri Arsenal'in 4 puan gerisine düşmüştü.
Tüm bu gelişmelere rağmen Ferguson temkinli davranıyor. Ligde hala dört büyük takımın şampiyonluk için mücadele ettiğini söyleyen başarılı hoca: ''Chelsea'yi nasıl yarış dışı görebilirsiniz? Sahip oldukları oyunculara bi bakın, Chelsea hala yarışta'' dedi.
İskoç hoca: '' Chelsea'nin kayıpları oldu. Ancak lig çok uzun bir maraton. Ve sezon sonunda dördümüzden biri şampiyon olacak'' diyerek yeni teknik direktör Avram Grant'e de destek verdi.
28.09.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Arsenal'in hocası Arsene Wenger, Henry’nin Arsenal’de geçirdiği 8 başarılı yıldan sonra takımdan neden ayrıldığını açıkladı.
Her güzel hikâye gibi Thierry Henry’nin Arsenal’de rekorlar kırarak geçirdiği yıllar da geçtiğimiz sezon sona ermişti. Henry’nin gidişi ardındaki sebepler sürekli tartışılırken yıldız oyuncu, yönetimdeki çatlaklar yüzünden ayrıldığını belirtmişti.
Arsene Wenger ise ayrılmanın arkasında farklı sebepler olduğunu iddia etti. Arsenal’in web sitesine açıklamalar yapan Fransız teknik adam, “Henry artık önemli kararlar alması gereken bir yaşa gelmişti. Takımın ilerde çok iyi olacağını o da biliyordu ama bunun için bekleyemezdi. David Dein’in gidişinin de kararını etkilediği doğru. Sakatlıklarının da etkisi oldu. Şampiyon olacağımıza inanmıyordu. Zaten bir takımı güçlü yapan inancıdır. Bir kez bunu kaybedersek maçları da kaybetmeye başlarız,” dedi.
Ljungberg: "Arsenal Yine Başarılı Olacak"
Bu yaz Arsenal’den West Ham’e transfer olan Freddie Ljungberg, bu haftasonu oynanacak Londra derbisi öncesi eski takımına övgüler yağdırdı.
İsveçli oyuncunun eski takımı hakkındaki övgüleri şöyleydi:
“Takım benim zamanımdaki gibi inançlı oynuyor ve kendine güveniyor. O zamanlar da harika bir ortam vardı ve herkes Wenger’e inanılmaz saygı duyuyordu. Eski takımıma karşı oynamak değişik bir duygu ancak artık başka hedeflerim var.”
Ljungberg, birkaç ay önce transferindeki en büyük etkenlerden birinin Henry’nin takımdan gitmesi olduğunu söylemiş, takımın çöküşe geçtiğini iddia etmiş ve Arsenal’in mâli ve sportif açıdan rakiplerinin çok gerisinde kaldığından şikayet etmişti.
Henry çok büyük bi hata yaptığını anlamıştır umarım.
İlk baştan beri savunduğum gibi Henry'nin gitmesi Arsenal için faydalı olabilir ki olmaya başladı.
Adı Arsenal'le özdeşleşmiş ve kulübünün efsane ismi olmuş bir oyuncunun Barcelona'da yeni bir macera araması çok şaşırtıcı. Arsenal' de 1 numara olmak varken Barcelona'nın yıldızlarından biri olmaya çalışmak...
Takım dahada kenetlendi Gökay abi.Henry'nin üstüne kurulu değil takım.Henry olmasa bir hiç değil artık Arsenal.Tabii bu benim düşüncem.
bence de şemsi kardeş.. eskiden henry deyince akan sular duruyordu arsenal'de ama şimdi fabregas olsun adebayor olsun eduardo olsun takımı TAKIM OYUNUYLA başarıya taşıyorlar..
Henry hata yaptı bencede.. Arsenal'da kalsa onun için herşey daha farklı olurdu..
Bence de Henry'nin gidiş faydalı oldu. Takım gibi oynuyorlar. Henry artık takımın herşeyinin patronu gibiydi korneri, serbest vurşu herşeyi o kullanıyordu top ona değmeliydi mutlaka vs... Korneri niye o kullanıyordu ki Henry'nin kafaya çıkması lazımdır ya da serbest vuruşta dönen topu takip etmesi lazımdı bence bu tip şeyler takıma zarar veriyordu. Böyle daha iyi oldu...
Barcelona da oynuyor şansız biraz ama açılıcaktır v Barcelonada da iyi işler yapıcaktır pişman olan yanlış yapan taraf sezon sonu belli olur..
Henry'i niye arsenal'in önüne taş koyuyo gibi görüyosunuzki , bundan 3-4 yıl önce Arsenal'i tek başına şampiyon yapan Henry'di
Aykut abi o zamanda şimdiki gibi Arsenal takım olarak oynuyordu.Ondan sonra takımı mükemmel bir operasyon ile gençleştirdi Arsenal teknik heyeti.Henry'de bu operasyon sürecinde takımın her şeyi konumuna geldi.O olmadı mı Arsenal zorluk çeker oldu.Onun gitmesi lazımdı.Ve gitti nihayetinde.Takım yine o bahsettiğin şampiyonluk dönemindeki havasına kavuştu.Yine söylüyorum bu benim düşüncem.
Ben yinede Henry'nin bir kayıp olduğunu düşünüyorum. Henry olsaydı bu takım daha iyi olurdu diyorum sonuçta Henry gibi bir adamın herhangi bir takıma nasıl zararı olurki.
Fabregas açıklama yapmıştı 2-3 gün önce. Henry sahada olduğunda baskı hissediyorduk, bizleri azarlıyordu hata yapmaktan korkuyorduk gibilerinden. Şimdi o olmayınca daha rahat ve yaratıcı oynayabiliyoruz. Saha içinde Henry'i düşünmek zorunda, baskı altında değiliz dedi.
Ha Henry gitti diye arkasından atıp tutuyor olabilir belki ama bence de takım rahatladı. Şu anda da Arsenal lider sanıyorum.
Manchester City 3-1 Newcastle United
Dakika 86 ELANO müthiş bir gol attı..
87'de EMRE'de oyunda...
Henry Arsenalden daha iyi bir klübe gitti Arsenal'i arayacağını sanmyorum .. Henrt gitti Arsenal bitti düşüncesi Arsenaldaki oyuncuları fena gaza getirmiş olcakki fırtına gibi esiyorlar takımlarda böyle revizyonlarda iyide olabiliyor Realin yaşadığı değişimde örnek gösterilebilir
Maç sona erdi.
3-1 :)
İDDAA'da 1'de 1 yaptık:)
Elano ne gol attı be:)
Elano astı astı :D
Elano'nun golünü izlemenizi tavsiye ederim:)....
Valla ben izlemedim üstteki mesaj sallamaydı.:D Youtube'a koymuşlardır bi bakayım.:)
ELANO dehşetti yaa...
Harbiden süperdi.
Ayrıca son 10 dakikada City'nin kaçırdığı golün haddi hesabı yoktu...
Newcastle her sene yeni kadro kurup oynuyor Geremi 11de Emre yedek böyle kadro olmaz..
Arkadaşlar Elano'nun golünü bulamadım bulan bi buraya Linkini verebilirmi?
Tek Elano'nun golünü izleyemedim :S T.v kartı kapalıydı gol olmadan önce :(
Golü çok merak ettim Youtube dada bulamadım biri eklese. :p