Aradan 7 yıl geçmiş kumaş kalitesi ve kalıp olarak bir zahmet ezsin zaten. Yıllardır tekstil sektörü o kadar değişti ki bir belirtisini göstersinler.
Printable View
tabi o da var da nike adidas açısından bakarsak nike formaları daha kaliteli bunu demek istedim
bu arada
https://twitter.com/GeniusFootball/s...961088/photo/1
gurur point :D
Malaga maçı 11'i: Eray-Eboue,Gökhan,Dany,Riera-Hamit,Engin,Selçuk,Emre-Sneijder-Drogba
hamitte ne ariyor anlamis degilim.
oha sneijder harika atti. golun yarisi danye ait yalniz :D
Sneijder yine atmış bu sene çok can yakacak anlaşılan çok istekli.
http://www.youtube.com/watch?v=VV71MjUgba4
sneijderin golu
adamimsin engin her turlu kadroya girmesi lazim emre ve hamiten kat kat yararli bir futbolcu.
Müthiş gol atmış yalnız :D
Takım çok iyi nazar değmesin Riera'nın ortaları yine kalite kokuyor sol bek alınmayacaksa pek sıkıntı olmaz bence savunma anlamında sıkıntı yaşarız biraz o da olsun o kadar.Drogba ve Sneijder reyiz döktürecekler inşAllah bu sezon.
Riera' nın ortaları beni bitiriyor yahu. Canlı olarak da birçok kez tanık oldum. Efsane orta açıyor bu adam.
Sneijder ve Drogba'nın golleri harbi süper goller. Maçın ilk yarısını izledik yarım yamalak gollerde sırf beni gıcık etmek için laf atacak arkadaşlarım bile vay vay vay vay çekti refleks olarak :zuhaha
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=rYJVE_3R4mA"]Maçın Özeti[/YOUTUBE]
Chedjou çok kötüymüş galiba herkes onu konuşuyor var mı maçı izleyen ?
Chedjou gerçekten kötüydü.Sanırım takıma daha alışamadı.Biraz ayağında çok top tutan bir tip.Riskli oynuyor.
Kendiside farkında zaten kötü oynadığının.Umarım lige kalan 1 aylık sürede tam hazır hale gelir.
Maç sonu açıklamaları.
Uyum sürecini atlatmak için biraz zaman isteyen Chedjou, "Ben de %100 hazır değilim ama her geçen gün daha da alışacağım.Yeni bir takım, yeni bir hoca ve tatilden döndüm zamanla daha da iyi olacağım" ifadelerini kullandı.
Defans alışması daha uzun olan bir mevki. Fransa liginden bildiğim Chedjou bu ligin en iyi 3 stoperinden biri olur.
Biz neredeyse bütün oyuncularımızı değiştirmemize rağmen Malaga hiç oyundu değiştirmedi desek doğru olur.
Skora aldanmamak lazım tüm oyuncularımızı değiştik ilk yarıdaki kadro çok iyiydi 2. yarısını izlemedim ama özetten baktığımız kadarıyla oyuncu değişiklikleri pek etkili olmamış hazırlık maçı sonuçta oyuncuları görüyoruz Sabri ortalarını geliştirmiş reyiz rotasyonda iyi yararlancaz reyizden. :D Kazım'da bu takımda banko kalmalı bu sezon rotasyonda ona ihtiyacımız var özellikle ligde.
chedjou kotuydu ama endiselenmiyorum sahsen daha hazir degil adaptasyon sorunu olcaktir
hep demisimdir hamit emre ceyhun bu takimda isi olamaz diye kadro kurucak olursak kesinlike boyle birsey bekliyorum sahsi dusuncem
engin onemli bir oyuncu cok akilli yerde press yapip rakipten topu cok iyi kapiyor ayrica dikine gidicek oyuncu lazim o adamda kesinlike engin.
http://this11.com/boards/abFbc8laj7.jpg
7 yabanci oluyor ligde olmaz gibi bu ozman en zayif halkayi kescez riera. hoca artik ermanimi sol bek yapar sabriyimi sol bek yapar eboueyimi sol bek yapar bakacagiz..
Hamiti artık kesmek lazım bencede ama hoca Hamit'te çok ısrarcıdır yine onla oynamaya başlar maçlarda kötü giderse artık Engin-Erman ikilisinden birini oynatır hoca diye düşünüyorum.Bu 11 bizi her türlü götürür ŞL'de ligde de Riera ya da Eboue birisi kesik yer Sabri ve Balta ligde bizi götürür diye düşünüyorum olmadı Melo kesik yer Ceyhun oynar.Rotasyonumuz çok iyi özellikle Kazım-Ceyhun-Erman-Engin-Emre 2. yarıda alınıp iyi işler yapabilecek oyuncular.Bu sezon Fatih hocayla en sağlam sezonumuz olabilir sağlam geliyoruz gerçekten.
Maçla ilgili birkaç şey yazayım:
Eray bana hiç iyi bir kaleci olacakmış gibi gelmiyor.Çok hantal, top tutuşu iyi değil.Kötü olmasını sadece tecrübesizlikle açıklayamayız.Ama umarım iyi kaleci olabilir.
Chedjou: Çok kötüydü bugün.Ama daha yeni oynamaya başladı.Kendini toparlayacak inşallah.Çok atletik ama riskli oynuyor.Konsantre olamamış.
Sneijder: Yine çok harika oynadı.Bir sakatlık sorunu olmazsa sezonun yıldızı olur net.
Amrabat: Asrın kazığı.Başka bir şey söylemeyeyim.
Drogba: Her zaman ki gibi.Bu sezon ligde 15-20 gol bandında olacaktır.Oyuna etkisi hala geçen seneki gibi.
Bu oyuncalar dışındaki bütün oyuncular geçen senenin aynısıydı :)
Takım formunu bulduğunda ve as kadro ile oynadığımızda yine şampiyonluğun en büyük adayıyız.
Sneijder ' e maşallah deyin yahu. Aman nazar değmesin
savunmada bir gram iyileşme yok, yine kalp krizi.
Sadece bir takviye yapıldı savunmaya o da Ujfalusi tarzında bir isim değil. Dany'nin bir üst versiyonunu aldık. Melo'nun takıma katılmasıyla savunma rahatlayacaktır. Hasan Şaş'ın dediği gibi Napoli ve Emirates Cup'ta yapacağımız maçlar önemli, Süper Kupa maçına daha vakit var.
Şu ana kadar en çok öne çıkan isim Sneijder, dün de ampul gibi asmış resmen. İmza gollerini atmaya başlaması çok iyi bir gelişme, onun Sneijder markası haline gelmesini sağlayan performanslarını görecek gibiyiz. Umarım minimum sakatlıkla atlatır sezonu.
Hoca yalnız hep tek forvet çıkıyo 4-4-1-1 oynuyo. Bu sene çok görecez sanırım bu taktiği.
Evet acaba Burak ile Drogba'yı birbirine mi yedekleyecek ne yapacak ?
Ya da Burak'ı sağ kanat mı kullanılacak?
Yine işler karışık bakalım.
@uAburak89
Kardeşim Melo da olsa o stoper ikilisi çok önemli. Bence çok canımız acıyacak bu sene. Allah Semih'e sakatlık falan vermesin inşallah.
Elmander :n::n::n:
https://pbs.twimg.com/media/BP2BHXfCUAARSJK.jpg:large
Bu sene daha fazla rotasyon görebiliriz, yabancı kontenjanı zorunlu kılıyor bunu. Takım 4-4-2, 4-2-3-1, 4-1-3-2, 4-4-1-1 gibi sistemleri oynayabilecek durumda. Hepsini deniyor ve bence doğru yapıyor. Tabii ki dominant bir anlayışımız, belirli bir tarzımız olmalı ama her rakibe de aynı şekilde oynamamalıyız. Arada şaşırtmak iyidir. :)
Stoper ikilisi önemsiz demiyorum zaten, Semih - Chedjou, Semih - Dany ikililerini görecek gibiyiz. Öncelik Chedjou da olur hem daha iyi oyuncu hem de Dany sürekli Fatih hocadan uyarı alıyormuş. Hızlı fakat savruk bir isim Dany. Semih daha dengeli, özellikle sol stoper olarak oynadığında Riera - Semih uyumuyla Semih daha değerli hale geliyor. Stoper ikilisi geçen seneye göre çok daha iyi olmaz ama asla da daha kötü olmaz bence. Sakatlık durumlarında da Gökhan Zan var, geçen sezon ne zaman ihtiyaç duysak işini yaptı, sırıtmadı takımda Gökhan onu da yabana atmamak lazım. Bunlara ek olarak Melo gerçekten önemli, tek ön libero veya Selçuk'la ikili olarak oynadığında her açıdan savunmayı çok rahatlatıyor. Hem yaptığı müdahaleler, hava toplarındaki başarısı, top çalma becerisi hem de savunmadan çıkarken ki rahatlığı önemli. Hazırlık maçları hatta Süper Kupa maçı bile ölçü değil bence, ligde yapacağımız 3-4 maça kadar değerlendirme yapmak için beklemek lazım. İdmanları takip edenlerin yorumlarına bakılırsa hoca geçen sezona göre daha üst seviye bir futbol bekliyor, daha çok koşu, daha çok baskı, daha hızlı bir takım. Bence daha fazla gol atarız, yediğimiz de geçen sezonki kadar olsa kafi.
İdeal kadroya yakın bir takım göremedik 90 dakika, Muslera, Semih, Melo da oynamaya başlasın özellikle savunmayı o zaman değerlendirmek lazım. Chedjou'nun bu 3 isimle kuracağı iletişim çok önemli. Semih röportajında 10 dakika oynadık, çok konuşan bir oyuncu demiş, bana herşey iyi olacakmış gibi geliyor umarım sezona iyi başlarız, ilk devre 12-13 galibiyet alabilirsek şampiyonluk yolunda çok büyük avantajımız olur.
Her şey banada güzel olacak gibi geliyor. Ve bu güzellik süper kupa maçıyla başlayacak. (ATV'de imiş maç)
Emirates cup maçlarında bence ideal kadro ve diziliş ile çıkarız.
Valla şimdiden şampiyonlar ligi maçlarını özledim hemen başlasın. Dün NTV Spor'da CL maçlarının geniş uzun özetleri vardı. O Anki maçları izlerkenki heyecanımı hatırladım. Hele de cluj maçı arenada ki.
Kısaca yine her şey güzel olcak :)
fatih hoca sozumu dinlemis ermani sol bek yapmis :)
Ufuk-Sabri-Chedjou-Ceyhun-Erman-Kazım-Yekta-Melo-Amrabat-Elmander-Umut
Olimpia Ljubjana ile antreman maci yapiyormussuk su an.