http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=83232
Printable View
Leeds efsaenesi geri mi dönüyor yoksa. :p
Bende ben ve benim gibi leeds hayrani olan herkese gelsin
Marching on together http://www.youtube.com/watch?v=SkENv73GtXA
Rezilsin ManU.Tamamen Charlton taraftarı (Tek o ligde :D) fanatik Leeds taraftarı gibi izledim.Beckford çoştukça çoşuyor :D.
Alışık onlar traffordda 1-0 yenilmeye ve rekor kaybetmeye yaww büyütmeyin :n:
Gayet normal bir skor.Futbolda artık güç dengelerinin neredeyse tamamen eşitlendiği bir zamanda bu skor gayet anlaşılabilir.
Leeds bomba gibi geri dönüyor, birinci ligden bu sezon çıkacaklar. Premier lig için bir adım daha atacaklar.
Leed's helal olsun.ManU bence 1-2 yıl daha kötü gider sonra Ronaldo gibi bir futbolcu bulurlar başlarlar gene kupaları toplamaya final oynamaya
Leeds e tebrikler çok iyi oynadılar gerçekten.Forvetkeri Beck Ford gerçekten iyi bir golcü insallah bi kaç yıla Premier Lige dönerler..
Maçtan sonra ALex Ferguson un kızdığınlığını gördüm Manulu oyuncular hiç asılmadı maça kolayca kazanaklarını sandılar.Rooney çok kötüydü özellikle..
Beckford ne adam ya :D 3. ligde oynayan adama bak.
Aynen İsot Evansla-Brownu denize döktü valla.Golde de Kuzschakın hatası olmasına rağmen akıllı bir dokunuş yaptı.
Arsenal dün FA Cupda West Hamı da 2-1 yendi.Hem de geriyedüşmüşlerdi.Premier Ligde en iyi top oynayan takım Arsenal inşallah 3 kupadan birini alırken görürüz onları.
Arsenal'in gençleri dün ezildiler resmen. Onlara göre nispeten daha tecrübeli Nasri - Diaby girince takım geri yaslanmadı hiç. Helal olsun valla İğne deliğinden geçirdiler 2 golude.
Bu golü Kuzschak'ın kabuslarında görecek. :p[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/STS/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-11.png[/IMG]
Arjantinli orta saha oyuncusu 34 yaşına girmiş olmasına rağmen hala büyük takımları peşinden koşturmayı başarıyor...
Arjantin basınında yer alan haberlere göre Manchester City, Juan Sebastian Veron için Estudiantes La Plata'ya 8 milyon avroluk bir teklifte bulundu.
Hoy de La Plata'da yer alan habere göre Manchester City Menajeri Roberto Mancini, Lazio ve Sampdoria'da birlikte top koşturduğu ve kupalar kaldırdığı tecrübeli ismi İngiltere'de de yanında istiyor.
Geçtiğimiz yıl sergilediği performansla Güney Amerika kıtasında yılın futbolcusu seçilen yıldız, Arjantin Milli Takımı'ndaki formasına da yeniden kavuşmuştu.
Veron bu teklife sıcak baksa da kulübü Estudiantes La Plata'nın, yaşadığı ekonomik zorluklara rağmen bu teklifi reddedeceği söyleniyor.
GOAL.COM
Ayrıca İnter'li Patrick Vieria'yıda istiyormuş Mancini.
Şeyini çıkardılar artık.... İbrahim Üzülmezide verelim...
Tuncay attı..1-0
Veron gereksiz olur bence..Arjantinde kalması daha iyi olur Veron için..
Veron:D?
O kadar paran var ve yaşını doldurmuş Veron'un peşinde koşuyorsun? Adamlar artık o kadar bol paraya sahipler ki demek, nasıl harcayacaklarını bilmiyorlar yahu..
+
Biraz defansa biraz kaleye önem verseler ya, gerçi benim için hava hoş bir United destekçisi olarak çok önemsemiyorum City'i ama hiç mi akıl yok o kadar ofans alıyorsun da 1-2 de SAĞLAM kaleci alasın..
Veron futbol hayatını sonlandırmak için gitti adam ilah oldu : ) İngiltere'nin o hızını kaldırırmı bilinmez ama iyi transfer olur.
Vieira ne kadar yaşlansada Vieira yahu. O hayvani bacaklardan kısalma olmadı. Hala daha top kapabilme becerisi üst düzey.
Tam bunlara uygun bir atasözümüz var;
Arap yağı bol bulunca...
Tuncay attı, Stoke kazandı: 3-2
Ligde son altı maçtır galibiyet yüzü göremeyen Stoke City, Fulham önünde Tuncay, Faye ve Sidibe'nin ilk yarıda attığı gollerle, 3-2'lik sonuçla üç puanı aldı.
Stoke City 3-2 Fulham
Goller: Tuncay (12'), Faye (34'), Sidibe (37')(Stoke), Duff (61'), Dempsey (85')(Fulham)
İngiltere Premier Ligi'nde Tuncay Şanlı'nın da formasını giydiği Stoke City, kendi evinde ligin orta sıra ekiplerinden Fulham'ı ağırladı.
Tuncay perdeyi açtı
Maça hızlı başlayan Stoke City, 12. dakikada golü buldu. Etherington'ın kullandığı korner vuruşunda, yakın mesafeden kafayı vuran eski Fenerbahçeli futbolcu Tuncay Şanlı takımını 1-0 öne geçirdi.
Oyunun kontrolünü elinde tutan ev sahibi ekip, 34. dakikada 2-0'lık üstünlüğü yakaladı. Bu sefer Etherington'un kullandığı serbest vuruşta, Faye, boş poziyonda topu ağlara gönderdi.
Bu golden üç dakika sonra, Stoke City skoru 3-0'a taşıdı. Penaltı noktası üzerinde topla buluşan Sidibe, düzgün bir vuruşla fileleri havalandırdı.
42. dakikada, geceye damgasını vuran oyuncular arasında yer alan Tuncay, sakatlanarak yerini Fuller'e bıraktı. Devrenin son dakikalarında Fuller'in kafa vuruşu çizgiden çıkarılınca, ilk yarı ev sahibi ekibin 3-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.
Fulham'ın çabaları sonuç getirmedi
İkinci yarıya konuk ekip iyi başladı. Devrenin başlangıcıyla ataklarını sıklaştıran Fulham, 61. dakikada aradığı golü buldu. Sağ çaprazdan ceza sahası çizgisi üzerinde iyi bir vuruş yapan Duff, skoru 3-1'e getirdi.
Konuk ekip, 85. dakikada durumu 3-2'ye taşıdı. Dempsey, yaklaşık 30 metreden harika bir gole imzasını attı. Son dakikalarda Fulham girdiği pozisyonları değerlendiremeyince, maç Stoke City'nin galibiyetiyle bitti.
Bu sonuçla Tuncay'ın takımı puanını 24'e yükseltirken, Fulham 27 puanda kaldı.
Arjantinli yıldız oyuncu Carlos Tevez, son dönemlerde attığı gollerle taraftarlarını sevindirmeye devam ediyor.
Sezon başında Manchester United'tan transfer edilen Carlos Tevez, Manchester City'de kendini bulduğunu belirtti.
Mavi beyazlı formayı giydiği günden itibaren City taraftarının sevgilisi haline gelen Arjantinli oyuncu, son dönemde attığı gollerle de dikkatleri çekiyor.
Kendini çok formda hissettiğini dile getiren Tevez, The Sun gazetesine yaptığı açıklamalarda, "Birçok sakatlığın üstesinden gelmem gerekiyordu ve bu yüzden de neredeyse hiç sezon öncesi çalışmalarına katılamadım. Ancak şu an kendimi çok iyi ve güçlü hissediyorum. City'de olduğum için çok mutluyum" dedi.
Aynı haberde Tevez'in son zamanlardaki futbolunu öven takım arkadaşı Pablo Zabaleta'nın da şu sözlerine yer verildi: "Carlos hem takım arkadaşları hem de taraftarlar arasında çok popüler. Bitmek bilmeyen bir enerjsi var ve pozitif futboluyla tüm takımı cesaretlendiyor"
İyi oynuyor valla son haftalarda daha da iyi olacaktır.
Manchester United'ın tecrübeli ismi sezon sonunda kramponlarını asmaya hazırlanıyor.
Manchester United'ın defans oyuncusu Gary Neville, sezon sonunda emekli oluyor.
The Sun gazetesinde yer alan habere göre geçirdiği sakatlıklar nedeniyle forma şansı bulmakta zorlanan tecrübeli futbolcunun sezon sonunda emekliliğini açıklaması bekleniyor.
Manchester United Menajeri Alex Ferguson'un da sözleşmesi bu yaz sona erecek olan Neville'ye yeni bir teklif sunması beklenmiyor.
18 yaşından beri Manchester United forması giyen Neville, şu ana kadar 583 kez Kırmızı Şeytanlar'ın formasını giydi.
güzel bir yaşta bırakcak futbolu...artık menejerlik kariyeri başlar..
Görende turnuva boyunca ormanda çadırda kalacaklar sanacak..Muhtemelen 5-6 yıldızlı bir otelde hepimizden daha rahat bir şekilde geçireceksin dünya kupasını..
(bkz: arachnophobia)