Sisokko'nun maliyeti öyle 5 Milyon€ değil.
Cristian ayrıca 7 Milyon €'ya gelmişti dipnot.
Sisokko'nun 15-20 Milyon€ civarı bir maliyeti var.
Printable View
moussa sissoko'nun yanında oynayan etienne capoue ilaç gibi gelebilir ortasahaya. müthiş bir kesici ve iyi bir oyun kurucu. sürekli dikine oynuyor. ayrıca sissoko'dan daha ucuz.
fransa'yı tarayan aykut kocaman'ın gözünden bu oyuncu kaçmamıştır diye düşünüyorum.
Emenike süper olur oynatacaklarsa alsinlar oynatmayacaklarsa hic almasinlar...
Emenike'nin transferi şu an çok yanlış bir transfer olur. Çünkü gereksiz bir transfer olur. Zaten gol atma konusunda sorun yaşamıyoruz ve Niang'ta çatır çatır oynuyor yani. Onun yerine orta saha ve sol beke transfer öncelikle yapılmalı.
Bugün bazı gazetelerde; Kulübümüzün, Karabük'te top koşturan Emenike'yi transfer etmek üzere girişimde bulunduğu iddia edilmektedir.
Kardemir D.Ç. Karabükspor Başkanı Sayın Feridun Tankut'a atfen yapılan haberlerde, yönetimimizin devre arasında Emenike'yi almak istediği ancak Sayın Tankut'un olumsuz yanıt verdiği öne sürülmektedir.
Bu haberler doğru değildir. Kulübümüzün, söz konusu futbolcuyu transfer etmek gibi bir düşüncesi olmadığı gibi konuya dair herhangi bir girişimi de olmamıştır.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Sevindim böyle bir girişimimiz olmadığına.Zira çok yanlış bir transfer olurdu.Şu an için yerli bir sol bek (düşünüyorum ama çok iyi bir isim yok,belki Kayserispor'lu Hasan Ali Kaldırım olabilir) bir de güçlü bir önlibero/ortasaha lazım.
emenike bu gece habertürk'de ki -hoş beş iki- adlı programa katıldı.
şampiyonluğun favorisi olarak fenerbahçe'yi gördüğünü söyledi.
Emenike cok saglam oyuncu gercekten bence Karabük 3 büyüklere satmasin direk avrupaya yollasinlar ilerde adindan cok söz ettirir.
Sakat oyuncularının da iyileşmesiyle eli güçlenen Kocaman, devre arasında takımı bir orta saha oyuncusu ile takviye etmek istiyor. Yabancılardan ise Bilica ile yollar ayrılacak.
Spor Toto Süper Lig'de Karabükspor galibiyetiyle 3. sıraya yükselen Fenerbahçe'de, hedef ilk yarıyı lider Trabzonspor'un arkasında tamamlamak...Üst üste alınan 3 galibiyet sonrası sakat futbolcuların da takıma dönmesiyle teknik sorumlu Aykut Kocaman'ın uzun süredir istediği hava yakalanmış durumda.
Ligde ilk yarıyı 2. sırada tamamlamak isteyen sarı-lacivertliler, devre arasında yapılacak takviyeler ile şampiyonluk hasretine son vermeyi planlıyor.
Daha önce İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından sonra yönetimle bir araya geleceğini söyleyen Kocaman, bu hafta transfer görüşmesini gerçekleştirecek. Aykut Kocaman, uzun süredir takip ettiği birkaç ismi yönetime sunarak devre arası kampına kadar transferlerin bitirilmesini isteyecek.
Cristian ve Gökay'ın yükselen performansı, Selçuk ile Emre'nin sakatlıktan dönüşü her ne kadar olumlu bir gelişme olsa da Kocaman, hem hücum hem de defansif özellikleri olan bir orta saha oyuncusunu transfer etmek istiyor.
Kadrosunda 10 yabancı oyuncusu bulunan Fenerbahçe'nin yeni yabancı transferi için öncelikle Bilica ile yollarını ayıracak. Lugano'nun yokluğunda formasını Bekir'e kaptıran ve antrenmanda Caner ile kavga eden Bilica da takımdan ayrılmak istiyor. Birkaç Anadolu takımı da Bilica'yı devre arasında transfer listesine almış durumda.
Ntvspor
İki taraf adına da ayrılık iyi olacak. Bilica Anadolu takımlarında yine her maç ilk 11'de olan, defansın lideri konumundaki oyuncu olur. Fenerbahçe de kontenjan açmış olur.
Fenerbahçe'den Taiwo bombası!
Transfer arayışlarını Fransa'da sürdüren Fenerbahçe'de sol bek transferi gerçekleşmek üzere!
Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın isteği doğrultusunda Fransa'da görüşmelerde bulunan Fenerbahçe yöneticisi Cihan Kamer'den müjdeli haber geldi.
Fenerbahçe Kulübü'ne yakın kaynaklardan aldığımız bilgilere göre; Marsilya'nın sol beki Taye Taiwo'nun transferi için bir haftadır Fransa'da bulunan Cihan Kamer Nijeryalı yıldız ile prensip anlaşmasına vardı. Ancak Marsilya yönetiminin sunduğu yüksek bonservis bedeli adeta dudak uçuklattı.
Marsilya'nın Taiwo'yu 9 milyon Euro'dan aşağı bir fiyata kesinlikle elden çıkarmak istemediği öğrenildi.
Taiwo'nun bonservis bedelini yüksek bulan Fenerbahçe yönetimi pazarlığı 6 milyon Euro'dan açacak. Transferin gerçekleşmemesi durumunda ise fiyatın 7 milyon Euro'ya kadar çekileceği öğrenildi.
Taiwo'nun Marsilya'dan eski takım arkadaşı Niang ve Nijerya Milli Takımı'ndan arkadaşı Yobo'nun transferde önemli bir rol oynadığı öğrenildi.
Tümspor Özel
Keşke gelsede Milyon Eurolar feda olsun Taiwo'ya. Çok kaliteli bir solbek. Uzaktan şutları ve frikikleri ciddi şekilde tehliklei fakat kaynağada güvenesim gelmiyor.
Taiwo olmasa bile devre arasında yine bi zenci katılır takıma :D
Bir ön libero ile bir sol bek alırsak hakikaten Türkiye sınırları içinde tutulamayız. Ön libero için gelmesini istediğim isimler Emana, Didier Zokora, biraz daha hücum yönlü olsada Pedretti. Sol bek için büyük bir hayal olsada Coentrao, Taiwo gibi isimler gelirse harikulade olur ama hayallerimiz suya düşeceğe benziyor.
Bütün zenciler Fransa'da zaten.Alınacaksa sol bek alınsın en zayıf bölge orası bence FB'de.
Taiwo güzel transfer olabilir fakat ön libero da şart bence eğer Santos elden çıkarılmazsa devre arası sol bek transferi sezon sonuna kalabilir.Emana'yı ben ön libero olarak görmüyorum hücum özellikleri daha fazla gibi Betis'te forvet arkası gibi oynuyordu.
bence gelecek ortasaha Türk olsun. selçuk inan ceyhun gülselam mesela...
Gökhan Gönül için Milan ve Man City'nin 8M€'luk teklif yaptıkları söylendi bugün Spor Servisinde.Kontratında 15M€ serbest kalma maddesi olduğu için menajeri teklifi klübe iletmemiş dahi.
Taiwo transferi bana pek gerçekçi gelmiyor.Keşke olsa.
Yabancı sınırı olmasa Gökhan Gönül'ü Avrupa'da izlemek isterdim açıkçası.
Dentinho fenerbahceyle anlaştım demiş ama kaynak mynet :D
Cabaye el yaktı
Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman'ın transfer listesinde yer alan Lille' nin 24 yaşındaki futbolcusu Yohan Cabaye'den yüksek borservis bedeli nedeniyle transferinin askıya askıya alındığı ortaya çıktı.
Lille'de forma giyen orta saha oyuncusu Yohan Cabaye'nin 14 milyon Euro olan bonservis bedelinden Fransız kulübü geri adım atmazken , sarı- lacivertli yöneticilerin sezon sonunda bu futbolcu için yeniden masaya oturacakları öğrenildi.
Yohan Cabaye'den şimdilik vazgeçen Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman' ın ayrıca Paris s. Germain' de forma giyen 2 orta saha oyuncunu takibe aldığı ve temasların devam ettiği belirtildi.
Bu arada dün akşamki antrenmanda sakatlanarak çalışmalarını yarıda bırakan Niang ve Caner' den sevindirici haber geldi. Her iki futbolcunun da Ankaragücü maçında forma giyebileceği açıklandı.
Ligtv
Ön libero almak zorundayız.Edu'dan sonra adam gibi bir stoper bulduk ama ön libero sıkıntısından çok pozisyon veriyoruz.Sol bek sorun değil.Takımın kaderini etkilemez Caner'in sol bek oynaması.Bizim cristian'dan daha sert bir ön libero bulmamız şart.Son maçlarda performansını arttırdı Baroni ama buna güvenemeyiz.Sert ve birazcıkta olsa tempolu ön libero bulabilirsek ki buna en iyi aday Sevilla'dan Zokora'dır.Bu sene şampiyon oluruz bir sonraki sene avrupada başarılı olmak adına da güzel bir adım atmış oluruz.İyi bir kadromuz var ama orta sahadaki yumuşaklık her maçı zorlaştırıyor.Öne geçip kaybettiğimiz bir sürü maç var sebebi Cristian'ın kaçak futbolu.
Sol bek değil de ön libero transferi daha öncelikli olmalı diye düşünüyorum.Cristian'ın her ne kadar son haftalarda oynadığı futbol iyileşse de Fenerbahçe'de forma giyecek bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum.
Bu arada Cristian milli takıma çağrılacakmış, şaka gibi
zaten bi tek biz beğenmiyoruz onu, ancak şu 3-4 maçtır gözle görülür bi gelişme var cristianda.. yiğidi öldür hakkını ver demişler..
Cristian bir iki maç daha iyi oynar yerini kurtarır, transfer dönemi bitince eski Cristian geri gelir bence.
Motivasyonsuz bir oyuncu. Motive olduğunda iyi oynayabiliyor, ilk geldiği dönem gibi. Ama motive olmadığı maçlarda 10 metre karede oynuyor, burada antrenörün verdiği motivasyon değil oyuncunun kendi yaratması gereken motivasyon ve istek sorun. Yumurta kapıya dayandığı için şimdi motive olabiliyor benec.