Kiğılı konuştuysa geçmiş olsun. Bu arada Sinan Engin'in programını hala izleyen var mı?
Printable View
Kiğılı konuştuysa geçmiş olsun. Bu arada Sinan Engin'in programını hala izleyen var mı?
Mahmut Uslu: CAS gerekçeli kararı kulübe ulaştı. Güzel haberler var. Şimdi daha rahatız. Avrupa'ya katılacağız gibi duruyor.
Trtspor'a konusmus sanırım Facebook'ta birkaç sayfada gördüm.
Umarım dediği gibidir.Avrupa hakkımız
Çoktandır aklımda da yazamadım. Egemen Korkmaz ile bir sorun mu var acaba? Şampiyonluk kutlamalarında falan göremedim kendisini. Şampiyonlukta da ismi Serdar Kesimal'den bile sonra okundu diye okudum internette, hayırdır inşallah?
bizim yönetime göre ceza da almayacaktık duruşmalar da iyi geçmişti
artık söze değil olaylara bakmak lazım görecez bakalım nolacak
Fenerbahçe yine seyircisiz açacak sezonu. 3 maç ceza var toplamda.
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=246&ftxtID=20680Quote:
1- FENERBAHÇE A.Ş.'nin, 16.05.2014 tarihinde oynanan KAYSERİSPOR - FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 7. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 2 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA ve 300.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=247&ftxtID=20675Quote:
Fenerbahçe AŞ.'nin PFDK'nın 15.05.2014 tarihli ve E.2013-2014/1116, K.2013-2014/1311 sayılı kararına itirazı incelendi. İtirazın süresinde olduğu, gerekli harcın yatırıldığı görüldü. Tüm dosya kapsamında yapılan müzakere neticesinde; PFDK'ca Fenerbahçe AŞ'ye taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve ihlalin FDT'nin 52/1. maddesinde yapılan değişiklikten sonra aynı sezon içerisinde 6.kez gerçekleşmesi nedeniyle FDT'nin 52/7. maddesi uyarınca 1 resmi müsabakayı seyircisiz oynama ve 300.000.-TL para cezası verilmesinde sübut, hukuki nitelik ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, yapılan itirazın reddine, cezanın onanmasına, oybirliği ile, (K.2014/163 );
Aziz Yıldırım ve gfb çatışması yüzünden biz bir daha zor seyircili oynarız. Zaten sürekli ceza alıyoduk bir de taraftar yönetim çatışması eklendi.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yıllardır bekledigim hamle geldi sancılıda olsa şu gruptan kurtulmamız gerekiyor artık.
Ali Koç: "Hükümetin ve uygulamalarının arkasındayız.."
Cumhuriyetin son kalesi :)
Kale mi kaldı Allah askına.Butun kulüp yoneticilerinin tarafı belli.
Krasic ne kadar bitik oldugunu Bastia'da da göstermis.
http://i.hizliresim.com/1P71gY.jpg
Krasic'e 2 milyon falan verip sözleşmesini fesih etmekten başka çare yok. Bu performanstan sonra kiralık parası 500 bin bile teklif etmezler.
Bravo valla. Kendini her açıdan geliştirmeye çalışan insanları çok takdir ediyorum. Bekir zaten karakter olarak tuttuğum bir sporcuydu şimdi daha da tuttum. İngilizce önemli, hem saha içinde yabancı takım arkadaşlarınla anlaşma hem uluslararası maçlarda hakemlerle diyalog hem de yurtdışına transfer olursan çevrenle iletişim kurabilmen açısından önemli bir avantaj. İleride teknik direktörlük kariyerine atılırsan da yabancı oyuncularınla birebir iletişim kurmanı sağlar.Quote:
Takım arkadaşları tatile giderken, F.Bahçeli yıldız yabancı dilini daha da geliştirebilmek için çalışmalar başlayana kadar İngiltere'de kursa gidecek.
Sezonu şampiyon olarak tamamlayan F.Bahçe'de ligin bitmesinin ardından futbolcular Türkiye'nin ve dünyanın farklı yerlerine dağılırken, takımda bir isim var ki tatili değil eğitimi tercih etti.
Sarı-lacivertlilerin tecrübeli savunmacısı Bekir İrtegün takım arkadaşları sezonun yorgunluğunu atarken, İngilizcesi'ni daha da ilerletebilmek için Ada'nın yolunu tutuyor.
Bekir, üniversiteli bir değişim öğrencisi gibi İngiltere'de otelde değil bir ailenin yanında kalacak ve iyi olan dilini geliştirebilmek için tatil süresi boyunca burada kursa gidecek.
Kiralık tüm yabancılarımız hiç düşünmeden gönderilmeli. Stoch ancak türk olsaydı takımda kalmalıydı. Mevcut yabancılarımız arasında 8'e giremez.
Emenike-Diego-Kuyt-Sow-Meireles-Bruno-Webo-Kadlec 8'i tamamlıyorlar.
Kadlec gönderilmeli ama gönderemeyiz, o kontratı bırakıp gitmez. Sow ve Meireles'i bence satmalıyız ama takım satar mı bilmem. 2'si birden satılırsa o zaman Stoch düşünülebilir.
Seneye olası bir ŞL'ne katılım durumumuzda kadro kuracağız yeniden. Bence yabancı iskeleti bu sezondan ayarlanmalı. Kim gideceksen bu sezon yollanmalı. Seneyede 1-2 tane belki üst düzey yabancı alınır ve yeni sezona hazır bir kadroyla gireriz. Bu sene nasıl olsa avrupada yokuz mantığıda çok doğru değil. Avrupa'da bu sezon yokuz ama muhtemelen gelecek sezon olacağız. Gelecek sezonun ana kadro şablonunu şimdiden kurmamız lazım ki takım otursun. Bana göre Recep veya Beykan bu sezon aradığımız alternatif oyuncular arasında olabilirler. Gerçi Salih gibi birisi oynayamadı ancak bu adamlar rahatlıkla rotasyonda takımı taşıyabilecek kapasitedeler.
CAS kararının iptali ve yürütmenin durdurulması talepli dava açılmıştır.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=363012
Bundan da sonuç çıkmazsa bir sonraki mahkeme hangisi?
Merak. Bunun son noktası neresi peki?
Ayrıca Cas gerekçeli kararı 1 ay öncesinde Fenerbahçe avukatlarına ulaşırken Fenerbahçe'nin bize gelen bir karar yok diyerek aslında kelime oyunu ile insanları yanıltmasının sebebi nedir? Bu karar neden paylaşılmaz, üstelik iş lehimize dönecek denirken, bir tek bana mı çelişkili geliyor?
orijinal aciklamanin tarihide dikkatimi cekti
Sebebi muhtemelen UEFA ile pazarlık yapılıyordur. UEFA'dan sonuç alamayınca mahkemeye başvurulmuş olabilir. Ya da bir başka ihtimal zaman kazanmak için olabilir. Sonuçta İsviçre'de dava açılıyor, oranın hukuk sistemi falan araştırılmış olabilir. Ama ilk olasılık daha ağır basıyor.
UEFA ile pazarlık konusu bana da daha yakın geliyor. Dedikodular vardı sosyal medyada zaten ancak böyle bir pazarlıktan bizim lehimize bir şey çıkmaz. Mahkeme en iyisi. Lakin bence 1 yıl daha gitmeyelim bir şey olmaz. En azından bir daha eline koz geçmez adamların. Şimdi tekrar alacaklar, zart bir şey çıkarıp yine men edebilirler. Artı geçen sene hiç kupada eleme oynamasaydık o sene için puan yazılmayacaktı bize. UEFA yarı finalinde 24 bin puan toplamıştık sezonda. Geçen sene ise kupaya katıldığımız için kontenjanda sayıldık ve 1.200 küsür mü ne puan topladık. Aradaki farka bakın. Ve bu sezonluk puanlar avrupa katsayısında hesaplanıyor. Son beş sezonun puanları ile hesaplandığı için geçen sene çok kötü oldu. O puanın ortalamadan çıkması için 6 yıl geçmesi gerekecek. Olaya bu açıdan da bakalım.
Şu an zaten ülke ortalaması olan 1340 puan yazılmış bizim hanemize. Katılmasaydık da aynısı olacaktı. O yüzden geçtiğimiz sezon katılmamızın bir zararı yok şu durumda. Ha yerimize başka bir takım gitseydi ülke puanını yükseltebilirdi belki ama öyle bir şey olacağını sanmıyorum ben.
Katılmasaydık o sezonu bizim puanımıza dahil etmeyeceklerdi. Maç yaptığımız için puan yazıldı. O puanda uefa katsayımızın hesaplanması için kullanılacak. Yani katılmamız çok zararlı oldu.
Katılmasaydık da dahil edilecekti o puan. Son 5 sene de en az 1 kere Avrupa'da mücadele edersen, katılmadığın sezona ülke ortalaması yazılıyor puan olarak benim bildiğim kadarıyla. Şu an telefondan yazıyorum, o yüzden bağlantı adresi gönderemiyorum ama UEFA'nın sitesinden bakabilirsen bu sezon katılmayan takımlara ülke ortalamasının yazıldığını görürsün.