Adam Demekki başka yerde Partal Moderetörü olacak :zuhaha
Printable View
cumartesinde ajax gs maçı olduğundan olabilirmi :D
Evet mac yüzünden geliyodur yoksa imkansiz transfer etmemiz :D
Hahaha kafa karistirmaya calismis ama yemezler :D
Adam ayakustu bizi yemis yahu insallah gelmez de Suarez banlatiriz moderatoru :zuhaha
Frankfurter Rundschau: "Cenk Tosun, Galatasaray ile 3,5 yillik sözlesme icin anlasmaya vardi."
Nasil bir oyuncuki Cenk?
Cenk Tosun'da Antalyada Adnan Sezgin yarın işi resmileştirir, Bizim takımla beraber İstanbula gelir;)
Skibbe zaten Frankurt basınına gitmesi onun açısından iyi olacak diye yorumlar yapmış.
Kimi transfer edersek edelim Baros gibi bir oyuncu bulamayız bence. Baros adam gibi iyileşmiyor sakatlığı sürekli nüksediyor 1.5 senedir faydalanamıyoruz adamdan.. Yazık oldu..
bu traore'yi izledim ben. bize gelen JO ile farkı yok. adamın boyu uzun diye alınacaksa ersen martin'i alalım :n: pino'yu ilk izlediğimde ayağına top yakışıyor demiştim.Culio da aynı şekilde. Neill de öyle mesela. Yani adamı görür görmez anlıyor insan.
Serdar Özkan, Ankaragücü'nde...
Simdiden gecmis olsun dileklerimi gondereyim.:)
Turgut, Metin varken S.Ozkan gereksiz bir transfer.
iyi , gereksiz adamlarin birinden daha kurtulmus olduk , sirada Gokhan Zan var
Oh be.Serdar'ın ilk gelişinde olmayacağı belliydi güzel oldu gitmesi
Nerde yaziyor Serdar'in gittigi??
Sergio Romero: "Beni Galatasaray'ın istediğini biliyorum. Şu an kulübüm ve menajerim Galatasaray yöneticileriyle görüşmekte."
Baskan ön libero forvet kesin alacagiz kaleci ile de ilgileniyoruz dedi. Ön liberodan kasti iki yönlü futbolcudur heralde.
Necati gündem disiymis. Serdar ve Mehmet ayrilacaklar
Romero olacak gibi geliyor bana.
Bu az alkmar'daki dunya kupasinda arjantin'in kalesini koruyan Romero mu ?!
Romero, Traore, Yekta, Cenk Tosun, Ronaldinho ile ilgileniyormuşuz. Formica da bekletiliyormuş, sanırım Ronaldinho için. Yalnız Adnan Polat pek sıcak bakmıyormuş Ronaldinho'ya.
Romero gelirse güzel olur.Bu kaleciyi Az maçlarında çok izledim.İş yapar bu adam.Yerli olarakta Yekta,Cenk T. gibi adamları alırsak güzel olur.
Romero iyi kaleci gelir umarım.
Romero, Yekta ikilisi gsye gerçekten yararı olacak isimler formicayı pek bilmiyorum ama formica yerine bir defans takivyesi yapsalar daha iyi olur gibi
R10 Flamengo'ya gitmedi mi yav hatta Milan baskani aciklama falan da yapti. Cenk'i muhtemelen aliriz hatta sözlesmesinde bu sezon 10 macta oynamazsa sezon sonu serbest kalir maddesi varmis ki su ana dek hic bir macta forma giymemis. Romero da dogruladi görüsmeleri umarim olumlu sonuclanir Mondiden sonra göremedik faydali kaleci. Bir de kaleci alirsak Formica'yi almayiz diye düsünüyorum.