Aynen.
Hala bir haber yok, daha da gelmez gibime geliyor.
Printable View
Gençler 2 gün yeter gidin okulunuza derslerinize çalışın :D :D okumayana ekmek yok :D :D
http://a1301.hizliresim.com/15/9/htq23.png
En son durum 2 tane :D tatil tt si yarışıyo :D 2'side İstanbulluların işi
Yatın uyuyun sabaha tatil ederse eder yoksa şimdiden etceği yok :D Şimdiden hava buz gece daha da soğur ama anlayana işte adam takmıyor :D
Hüseyin Avni Mutlu @Valimutlu Okullarımız,yuvalarımız ve gönüllerimizin güzelliği sevgili gençler,yarın sınıflarınızda arkadaş ve öğretmenlerinizle birlikte olacaksınız.
Vali reyiz son noktayı koydu :D
VALİ Bey'in Tweet'i
Okullarımız,yuvalarımız ve gönüllerimizin güzelliği sevgili gençler,yarın sınıflarınızda arkadaş ve öğretmenlerinizle birlikte olacaksınız.
ya bu vali insan mı :D Dışarı buz gibi yerler jilet bizim gibi diyo burda vali olmuşun olum neye üzülüyon la :D töbe töbe
2 günlük kar tatili bitti.Herşey biter,güzellikte dertte biter.Hasılı zaman biter,Yaşlar büyüyünce bizim gibi ah ah dersiniz ve üzülürsünüz.
Nasihatlara başladı, uygulanacağı yok ama insan ediyor işte..
Ah vah dememek içinmiş sen ne diye ah vah dersin ki ? Milyonlar gözünün içine bakıyor, paran yatıyor.
Sonra okul günlerini hatırlar ve keşke hiç tatil olmadan hep okulda olsaydım dersiniz.O nedenle her günün kıymetini bilerek okula gidiniz.
dedi demin
Hadi iyi geceler millet çantamı hazırlıyıp yatıyorum herkeze Allahısmarladık.
Vali döktürüyor halen bu arada :D
Bana inanmak istemeyen,yok Vali amca ne özliyeceğim diyen bu tweetlerimi muhafaza etsin 20 yıl sonra tekrar okusunAllah hepinize ömür versin
Size asla nasihatler vermek için yazmıyacağım.Zaten hepiniz çok akıllı gençlersniz.Tatil için attığınız tweetler zeka kıpırtılarıyla doluydu
Flood yapmayalım :)
Facebook'ta Bil ve Fethet diye çok süper bir bilgi yarışması oyunu var. Eğlenceli ve Genel Kültür seviyenizi arttıracak güzel bir yarışma tavsiye ederim.
Vali yüz vermiş, astar istiyosunuz.. Öğrenci milletinden korkacaksın arkadaş :)
2 gün öncesine kadar Valinin Hüseyin Avni Mutlu olduğunu bilmiyodunuz, yazmış biri haklı :)
Hepimiz geçtik o yollardan, boşverin arkadaşlar yaşasın bu tarz şeyleri :D
S.a nasılsınız millet
2 günlük tatilin ardından bugün 3 tane yazılı olduk, acısını çıkartıyorlar tatilin. :D
Karabük Valiliği 2 gündür tatil yapıyor , bugün tatildi , yarında tatil :)
Bugün valilik saolsun 4 sınava girdik birde Sneijder kardeşimizi yüzünden sınava falan konsantre olamadık.
millet birşey sorcam bizim sınıfın yoklama fişi kayboldu yada çalındı belli degil 1 kerede olmadı 3-4 kere olmuş öyle dediler disiplin kurulu başkanı sınıfın ifadesini aldı herkezin dedigine göre eger yapan ortaya çıkmazsa tüm sınıfa ya 1 gün uzaklaştırma yada kınama ceza verilecek millet yapıyo ama benim bizim başımız yancak bunun başka yolu yokmu m.e.b. na dilekçe yazsam birşey olurmu sicil e işleniir diyolar kınama haksız yere sicilimi ve ilerde olabilecek olaylara karşı temiz tutmak istiyorum hakkımız yokmu bundan kurtulmak için
bir kere kınama cezası sicile geçilmez.bu kınamayı bundan sonra bir ceza alırsan diye veriyorlar.kesinlikle tüm sınıfa 1 gün uzaklaştırma veremezler.için rahat olsun.