Sow gelsin istiyorum bende gerçekten harika yararı olur bize Sow'un...Bide Krasic vardı noldu ona adı anılmıyor bu aralar göremiyorum :icon_biggrin:
Printable View
Sow gelsin istiyorum bende gerçekten harika yararı olur bize Sow'un...Bide Krasic vardı noldu ona adı anılmıyor bu aralar göremiyorum :icon_biggrin:
Krasic extraya giriyor Sow ve Bobo gelsin yeter.
ya da sow yada bobo gelsin yeter :D
Lugano kendisi ayrılmak istedi, daha doğrusu sözleşmesindeki serbest kalma hakkını kullanıp gitti. Hata bu bedele imza atmasına vesile olanlarda ama Lugano parayı çok seven birisi, bunu her sözleşme yenileyeceği dönemde gördük ve bu maddeyi de koydurmasına şaşırmıyorum.
Santos ile Aykut Kocaman pek anlaşamıyorlardı. Hatta geçen sezon devre arası baya tartışmalar olmuştu, sonradan takıma kazandırdı Aykut Kocaman Santos'u ve gereken verimi de aldı ama demek ki isteyen çıktığında sattı. Hem de isteyen takım Arsenal ve verdikleri para da iyiydi, bu sebeple Santos'un gitmesi de kemerleri sıkma adına değildi.
Emenike zaten ülkede kalmak istemiyordu, ona hiç girmeyelim.
Niang neden ayrıldı bilmiyorum ama ŞL'ye gitsek kesinlikle ayrılmazdı. Belki Emenike ve Santos yine giderdi ama Niang ve Lugano kesinlikle kalırdı. Galiba Niang son sözleşmesini yaparak, iyi para kazanayım diye düşündü ve o dönemde gitmek isteyene zorluk çıkarmayacağını söylediği için yönetim, gönderildi.
Yoksa amaç küçülmek olsaydı, Stoch ve Dia'yı da rahatlıkla elden çıkarabilirdi Fenerbahçe. Ama Bienvenu hamlesi hataydı, sezon başında neyin ne olacağı belli olmadığından iyi forvet transferi yapılmadı, para harcamak istemediler bu konuda. Şimdi iddianame de açıklandı, Aziz Yıldırım'ın aklanacağına inancı tam, savunmalarım hazır diyor, federasyon devam eden sezonda karar almayacağını söyledi, gelen oyuncu en azından sezon sonuna kadar katkı verecek, küme düşürülme olursa zaten kiralanması ve satılması kolay oyuncu, olmazsa zaten sıkıntı yok.
Noldu diye sorduk adamlar Sow,Bobo yeter diyorlar ya :zuhaha
Ne oldu yani red mi yedik diye sordum yeter bencede gereksiz şuan Krasic iyi adam ama gerek yok
Sow Fenerbahçe'de. Bonservis bedeli 12 Milyon Euro , yıllık alacağı ücret 3.2 Milyon Euro... Kaynak : Aygün Özipek
F.Bahçe'nin şike soruşturması patlak verince sezon başında takımdan ayrılan yıldız futbolcu, pişman oldu.
F.Bahçe'nin şike soruşturması patlak verince sezon başında takımdan ayrılan yıldız futbolcu, pişman oldu.
Milliyet'in haberine göre F.Bahçe'nin şike soruşturması patlak verince sezon başında 7 milyon euro'ya Arsenal'e sattığı Andre Santos, pişman oldu. Ada ekibinde dikiş tutturamayan, sakatlığı sonrası iyice gözden düşen sambacı, teknik direktör Arsene Wenger'in sol beke Lyon'dan Cissokho'yu istemesi üzerine kulüp aramaya başladı. Brezilyalı oyuncunun menajeri Nasır Abdullah'ın eski takımı F.Bahçe başta olmak üzereTürkiye'den 3 kulüple görüşme halinde olduğu kaydedildi. Arsenal'in Santos'u 3.5 milyon euro'ya bırakabileceği iddia edildi.
Milliyet
Aygün Özipek " Cenk Tosu gece 10 uçağı ile İstanbul'a geliyor. Sorun yok. İşlem tmm. hayırlı olsun...." yazmış twitterden.
Benim adaşsa doğru olmama ihtimali yüksek :D
Flaş! Fenerbahçe için İstanbul'da!
Gaziantepspor'un genç oyuncusu Cenk Tosun Fenerbahçe ile görüşmek üzere İstanbul'a geldi.
12 Ocak 2012 Perşembe - 22:22
DHA
Doğan Haber Ajansı'nın servis ettiği habere göre; Gaziantepspor'un golcü futbolcusu Cenk Tosun'un, Fenerbahçeli yöneticilerle görüşeceği, yarın da Aykut Kocaman ile buluşacağı öğrenildiği iddia edildi.
Ne yani hem Sow hemde Cenk mi geliyor ikisinin haberinide aynı adam yapmış eğer sadece Cenk gelecekse çokta bir fark yaratacağını sanmıyorum.
Zaten bu takıma 1 değil 2 forvet lazım. Eldekilerin de rekabete girip performanslarını arttırmaları adına 2 forvet şart.
Yoksa hem Cenk hem Sow mu geliyor :D
Ben Cenk'i beğeniyorum hem yaş olarak uygun hem de alt yapısı iyi gelişmiş bir oyuncu. Son haftalarda gollerde atmaya başladı ve kendine geldi. Mutlaka alınmalı Semih ve Bienvenu'yu sahada gördükçe tüylerim diken diken oluyor
Güiza'dan sonra 1 sezonluk patlama yapan oyuncular için kafalarda daha fazla soru işareti oluşuyor. Ancak yerli anlamında alınabilecek fazla golcü yok. Mevlüt var, maliyeti yüksek. Bunun haricinde akla Cenk geliyor. Bu sezon pek iyi performans sergilediği de söylenemez ama en azından geçen sezon kalitesini görmüştük. Maliyeti fazla değilse mantıklı bir hamle olabilir.
henri üç gol attı biletler iptal:D
Cenk bence semihden daha faydalı olur ve çokda iyi oldu
Ersin Düzen @ersinduzen 4 dakika
fenerbahçe'nin cenk tosun ile anlastigina dair haber, gaziantep'te sahte bir tweeter hesabindan kaynaklaniyor. haber kesinlikle yalan!
Bienvenu ancak Türkiye Kupası maçlarında şans bulabilecek kalitede bir futbolcu bana göre. :D
Bienvenu çok saklanıyor,Guiza daha iyidi bence en azından pozisyona giriyordu atamasada inat ediyordu :D...Bienvenu çok boş bir adam :icon_cry:
bence ersin ertemi döver :D
Bienvenu boş değil biraz calışması lazım güçlenmesi top kullanmayı öğrenmesi lazım
@_ertemsener
ertem şener
Sevgili @ersinduzen ve @ibrahimseten cenk haberi asılsız diyor.... dha'dan U.demirkırdı ise aksi görüşte...bekleme zamanı
bence biraz fizik lazım o eleman için gücü yok saçma sapan paslar atıyo
benim bildiğim zenciler üç ayaklı olur bu nerdeyse tek ayak yüryo:D
hasan çetinkaya : Cenk Tosun ile uzaktan yakından alakamız yok
@_ertemsener
ertem şener
İsmini veremeyeceğim bir yönetici ile konuştum " Cenk gündemimizde yok " olay kazanmıştır sevgiler....
Şimdi sizlere bir soru : Olayı ilk ortaya atan isim kimdir :D
Twitter'ı en yakın zamanda kapatmayı umuyorum :D ya ben twitter'ı kapatırım ya da şu insan kılıklı gazeteciler oradan uzaklaşır. Arkadaş her gün yalan yanlış haberlerle süsledikleri haberleri artık "Evet kesin, biz duyduk, biz konuştuk" diye söyleyip daha sonra hiçbir şey yokmuş gibi davranmıyorlar mı gel de delirme, ula ne memleket be (:
Resmen adamlar dalga geçiyor bizle ya.
Amerikanın oyunları bunlar:D
Arkadaş bunların her yeri oynuyor, yalan yalan üzerine
Öyle böyle değil :D
Bkz.
@ibrahimseten
İBRAHİM SETEN
@okkesozeksi Kimsin ki sen? Ne cüret? Benim gazeteciliğimi sorgulayacak adam mısın? Bi haber de sen yap biz konuşalım, 100 yıldır tıkın yok
@_ertemsener Sen bizim internet sitesini RT'leyerek bana ne diyosun, onu soruyorum.. Beni karıştırma ötekilerle..
İbrahim Seten coştu herkese saldırıyor :D
Keşanspor'a verilen oyuncular kimler bilen var mı ? Kiralık mı verildiler acaba.