Çubuklu efsane, almak gerek.
Printable View
Çubuklu efsane, almak gerek.
Her sene en az bir forma alırım, çubuklu garanti bu sene; elektrik mavisi forma da "beni al" diye bağırıyor. Çok detaylı olmamış, sade ve klasik olmuş ama fena değil, hatta güzel olmuş.
Formalarımız çok güzel bence,sadelik ön planda..Mavi formayı ne kadar almak istesem de öncelik çubuklu..
Forma güzel de tanıtım biraz değişik olmus :)
Cebimizde ki 240 liraya göz dikmiş bizim yönetim süper formalar
Fenerium anasayfasındaki 130 TL'lik forma ile bu formanın farkı nedir?
Ben de çok beğendim harika olmuş gerçekten
Efsane çubuklu efsane olmuş :)
Formalar efsane lafım yok ama 130 lira nedir be kardeşim. Ben alırım eyvallah sorun yok ama halkın takımıyım diyorsun ama bu türk değil heralde isviçre halkı falan.
Aziz Yıldırım: Yaptığımız hesaplara göre bu kararla geçmişte sponsorlardan alınan gelirden daha fazla gelir elde edeceğimizi düşünüyoruz.
O gelir sanırım 130 TL vereceğimiz formalarla elde edilecek. 6-7 sene sonra 1000 TL'ye satışa çıkar herhalde formalar, soygun bu resmen!
Formada sponsor olmayacak mı.
Mavi forma çok güzel, amblem harika.renk seçimi de mükemmel. Beyaz formayı sevmedim. Sarı kanaryaya atfen tamamı sarı bir forma bekliyorum artık.
Sahte haber yaptırıldığı iftirasını neye dayanarak söyleyebiliyorsunuz? Sahte haberi yapan kurumlardan birinde çalışıyorsunuz herhalde.
Ayrıca sadece forma değil, aylar öncesinden bildirimi yapılan stadyum için isim sponsoru da bulamadı Fenerbahçe. Forma + stadyum senelik 50 milyon euro gelecek diye haberler çıktı onu da Fenerbahçe yönetimi mi yaptırdı baskı altına almak için, bu nasıl bir mantık daha doğrusu mantıksızlık böyle.
an itibarı ile 300bin forma satılmış. büyük rağbet varmış.
Türk futbolu bitik, büyük kulüplerin istediği astronomik rakamları vermeye firmalar yanaşmıyor. Haklılar. Ülker'i Telekom'u çıkar sponsor bulamazsın. Bursaspor bile şampiyon olduğu senenin ertesinde Sponsor bulamamıştı çünkü istedikleri rakamlar önceki seneye göre baya abartıydı.
Fenerbahçe'nin sponsor'a ihtiyacı var mı? Hayır. Fenerbahçe her türlü kazanıyor önemli olan kazanmak değil kazandığını iyi harcamak.
Formaların hepsi 10 numara olmuş. Çubuklu forma ise ayrı bir şey. Uzun bir aradan sonra keşke gücüm yetsede üçünü birden alsam diyorum. Tek eleştirim keşke şu Ülker reklamıda sırttan kaldırılsada özüne dönsek artık. En uyuz olduğum şey sırt reklamı :)
Beyaz gerçekten çok kötü ama diğerleri çok güzel.
Gidip Fenerium'da görmüş birisi olarak rahatlıkla söyleyebilirim beyaz>çubuklu>mavi forma.
Bence en güzeli mavi olmuş.
Beyazı canlı gördüm gerçekten en iyisi o.
Hepsi birbirinden > :n:
Mavi forma harika duruyor onu kestirdim gözüme. :icon_cool:
Şuan yakından bakarken farkettim de beyaz formada düğme detayı varmış. Beyaz ve Lacivert'i almak istiyorum da fiyatları sıkıntı önce Beyaz sonra Lacivert şeklinde alacağız.
İlk günde 15 bin formadan 2 milyon TL gelir elde edilmiş, bence gerek kalmadı sponsora :n:
Formalar bence çok güzel olmuş. Tam benim istediğim gibi, sade. Tek takıldığım çubuklunun sırtının düz olması. TFF'nin ekipman talimatına göre böyle olması gerekiyor maalesef. Ama keşke tamamen düz yerine sadece numara ve ismin olduğu kısımlar düz olsaydı.
[YOUTUBE="3KRm3ZVa3is"]2014-15 formalar[/YOUTUBE]