Lille açıklama yaptı satmıyoruz diye halen Sow muhabbeti dönüyor. :)
Printable View
Lille açıklama yaptı satmıyoruz diye halen Sow muhabbeti dönüyor. :)
Sporx sitesindeki bir habere göre Berk Elitez Erciyesspor'a kiralık olarak gidiyor.
http://www.sporx.com/futbol/bankasya...SXHBQ264042SXQ
Alper Potuk icin GS devreye giricekmis, haberlere gore Gs bu transferle FB ye calim atmak niyetindeymis :D Simarik cocuk gibi heryere saldiriyor adamlar. Sadece Unal Aysalla tamam zengin ama, nasil bu kadar para sacar hale geldiler ilginc. Adam Dunya Bankasi gibi, para tukenmiyor :D
hadi biraz sevinelim :D
Quote:
Transferde Sow'a doğru
Fenerbahçe'de, gözler Moussa Sow'da. Lille'in Senegalli forvetini kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdüren sarı lacivertlilerin, somut adımlar atması camiayı heyecanlandırdı.
Lille kulübünün devre arasında bu oyuncuyu satmayacağını açıklamasına rağmen ısrarırın sürdüren Fenerbahçe yönetimi, hem oyuncu hem de kulübü ile arasındaki pürüzleri gidermeye başladı. Lille'i yaklaşık 12 milyon euroluk bonservis bedeli ile ikna etmeye hazırlanan sarı lacivertlilerin, Sow'un ücreti ve sözleşme süresi ile ilgili sorunları aşmaya başladığı öğrenildi.
Teknik sorumlu Aykut Kocaman'ın isteği doğrultusunda bir de kanat oyuncusu transferi için çalışmalar sürerken, Krasiç konusunda kulübün beklemeye geçtiği ifade edildi. Juventus'ta forma şansı bulamayan Sırp oyuncu için, 25 Ocak tarihine kadar bekleneceği ve yaşanacak gelişmelere göre yeniden harekete geçileceği ifade edildi.
Bu arada Konya Torku Sekerspor ile oynanan kupa maçında 3 gol atarak dikkat çeken Henri Bienvenü'nün Manisaspor maçında yeniden ilk 11'de sahaya çıkması gündeme geldi. Haftalardır forvet hattındaki yerini Semih'e kaptıran, genç forvetin, son derece moralli olduğu ve Manisa deplasmanında da görev beklediği açıklandı.
İsviçre'nin saygın gazetelerinden Le Matin, yaptığı bir araştırmada bu sezon İsviçre'nin yurt dışında top koşturan oyuncularının içinde en başarılı futbolcusunun Fenerbahçe'de oynayan Reto Ziegler olduğunu yazdı.
İsviçre'nin yurt dışında top koşturan 90 futbolcusunun bulunduğunu, hatta bunlardan 66'sının birinci liglerde oynadığını belirleyen gazete, bunların içinden
Ziegler'in sahada 1554 dakika kaldığını belirtti. Diğer futbolcuların bu sürenin çok gerisinde kaldığını vurgulayan gazete, "Bu kadar sahada kalan bir oyuncunun başarılı olamaması imkansızdır" yorumunu yaptı.
Fransa'nın PSG kulübünün de Ziegler'i yakından izlediğini belirten Le Matin, "Ancak Ziegler, Fenerbahçe'de memnun ve şampiyonluğa oynayan bir takımda bulunmaktan da mutlu" ifadesini kullandı.
liGTV
firatgunayer fırat günayer
Fransa'nın RMC radyosu:Fenerbahçe, Moussa Sow için Lille Kulübü'nü 10 milyon + 2 milyon euroluk (şampiyonluk bonusu) teklifle ikna etti
tekrar soruyorm sow işi cuma netleşir demiştiniz hala geçerlimi?
Omer Temelli @OmerTemelli
olup olmayacagi pazara kadar beli olabilir
Dünkü maçta biraz daha hızlı koşup o golü atacaktın Berk yanlış yaptın (!) derhal gönderin (:Quote:
Profesyonel Futbol Takımımızın genç oyuncularından Berk Elitez, sezon sonuna kadar Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor forması giyecektir.
Alınacak yabancı forveti de düşünürsek, Berk zaten oynayamayacaktı, kiralık gitmesi onun adına iyi olur. Eğer oynayabilecekse tabi orada devamlı.
Berk'in 11'de oynayamayacağını hepimiz biliyoruz kiralık giderek kendini geliştirmesi hem onun hemde bizim açımızdan daha iyi olucaktır .
Her seferinde aynı rahatlama yöntemi "OoOo iyi iyi orada gelişir kendini geliştrir" Biz de dünya starları oynuyor ya ne yapsın çocukcağızlar yer bulamıyor kendine (:
Ben kiraya gittikten sonra döneni daha görmedim, onun için şimdiden hoşçakal Berk (:
Quaresma transferide böyle olmuştu adı çok geçti...Konuşuldu konuşuldu geldi umarım Sow'unda sonu böyle olur :icon_eek:
haftaya yeni forvetimizle başlıcaz arkadaşlar rahat olun :D
Sow alınırsa çok iyi bir hamle yapılmış olur, ancak devamını da getirmek gerek.. Özellikle orta sahanın ve defansın göbeğine transfer şart, Dia kullanılamayacaksa bir de kanat alınmalı bence.. Alex'in yokluğuna artık alışması lazım Fenerbahçe'nin, bunun için de kanat akınlarını da aktifleştirmeleri gerekiyor bence..
Defansın göbeğine takviyeye hiç gerek yok
Orta sahaya takviye bencede şarttıı ama aykut hoca yapmıcaz dedi
Yok tahminim :D
Defansın göbeğine de takviye lazım bence. Yobo-Serdar ikilisi güven veriyor, ancak arkalarında Bekir-Bilica var, ki ikisi de ayaklı bomba.. Defansın göbeği de kart riskine oldukça açık bir bölge, bir de sakatlık durumunda Bekir'e veya Bilica'ya güvenilmez bence.. Bilica'yı yollayıp oraya bir tane yedek oyuncu alınmalı bence, ki taraftarın da içi rahat olsun.. Aynı durum bizde de var oradan biliyorum, bizde de yedekler Servet-Gökhan olunca her maç Semih sakatlanmasın, Ujfalusi kart görmesin diye binbir dua ediyoruz..
Bilica konusunda haklısın ama bekir bence iyi oyuncu
IceEarth'a katılıyorum. Bilica'nın bu sezon sözleşmesi bitiyor diye biliyorum, genç bir defans oyuncusu alınsa hiçte fena olmaz bence. Fakat şuanda defansdan da önemli olan forvet transferinin yapılması
Ömer Temelli'yi twitledim :D
Sow ile ilgili baya bir yol kat ettik dedi.Lille'in sıkıntı çıkardığını söyledi.
Bobo gündemde yokmuş
Aksilik çıkmazsa forvet transferi bu hafta içi belli olurmu dedim
-Evet dedi :D :)
Lille sevenlerin arasına girme :D
Fenerbahçe Nobre ile anlaşmış sanırım.
semih ve bienvenuya göre daha faydalı olur hem türk statüsünde
Nobre hem türk statüsünde olması , Alex ile iyi anlaşması ve bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile iyi işler yapabilir bizde hiç yoktan Semih ve Bienvenu'dan daha çok yarar sağlar .
2. yarı Nobre en az 10gol atar bu takımda
Nobre haberi ciddi mi?
Sow + Nobre olursa tamam da eğer tek başına Nobre'yse buyuralım cenaze namazına.
Biz Göndermek İçin Üste Para Bile Verdik Adama :D Adam Yeniden İstanbul'a Dönüyor :p
Nobre'nin alınması Semih'in tamamen gözden çıkarıldığı anlamına geliyor.
Sow gelicekse iyi transfer yoksa Kaptan'ın dediği gibi buyrun cenaze namazına.
şaka dimi bu :)
ama alex nobre + yerli oyuncu iyi gibi:D
nobre ikinci forvet ömer temelli bir yabancı bir türk forvet almak istiyoruz demişti saten
nobre alexe iyi anlaşıyor gelirse eğer en az 7 8 gol atar
Sow artık gel sende :D
Bir BJK'li olarak transfer politikası eleştirmek bana kalmaz tabii :D,ama Sow'un alternatifi Nobre midir Allah aşkına.
Böyle bir ortamda yapılacak en güzel transfer nobredir sowdan sonra
m_nobre11 mert nobre
FENERBAHÇE MERHABA :)
https://twitter.com/#!/m_nobre11/sta...82505875914755
Günler öncesinden Nobre'yi beklediğimi söylemiştim.. Kötünün iyisi olacak hadi hayırlısı.. Umarım sadece Nobre alınmaz ama