Bana bile ağır geldi bu duyduklarım. Yıllardır Fenerbahçe' ye hizmet veren bir kişi olan Semih için nasıl gelir kim bilir. (Eğer haberler doğru ise)
Printable View
Aynen bende kendimi Semih yerine koydum ve üzüldüm bu habere.
Mersin İdman Yurdu Kulübü Başkanı : Transfer için Fenerbahçe yönetimi Nobre karşılığında bize Semih'i teklif etti.
http://www.ntvspor.net/haber/spor-to...senturke-bagli
chemedya Ahmet Ercanlar
Semih'in gitme durumunu yazmistim. Daha da aciklayici yazmam gerek. Semih dahil olmak uzere bir cok kisiyle konustum.
chemedya Ahmet Ercanlar
Aykut Kocaman, Semih'in yeni bir soluk kazanip yeniden canlanabilmesi icin bir degisiklik ihtiyaci oldugunu dusunuyor.
chemedya Ahmet Ercanlar
Bu nedenle Mersin'e gitmesine onay vermis. Ancak Semih, Mersin'e gitmeyi kesinlikle dusunmuyor. Gidersem daha onemli kulube giderim diyor.
chemedya Ahmet Ercanlar
Hasan Çetinkaya ve Ali Yıldırım, Sow işini bitirmek için şu anda Fransa'dalar...
Hadi be! Olsun şu Sow artık. Takımımda görmek istediğim golcülerin başında yer alıyor.
Bu sow işi yalan olacak gibi pek uzatmadan yerine Nobre'yi alalım bitsin biz alışığız böyle transferlere. Örn : Alonso'yu beklerken josico'nun gelmesi.
Dünyada başka adam kalmadı mı Sow'un peşini hala bırakmadık ?
Git Brezilya'ya Arjantin'e veya başka futbol ülkesine araştırma yap bul, olmayacak şey mi bunlar. ama yok biz alışığız pişmiş oyuncuları milyon €'ları saçmaya.
Türkiye'de transferler araştrımaya yönelik değilde oyuncu menajerleri üzerinden gittikçe biz daha çok kazık yeriz.
sow bitmiş.
Gerçekten Mi Kaynak ?
ali yıldırım diyolla
---
FatihSenguler Fatih Senguler
Son dakika !!! Moussa Sow FENERBAHCEDE! Kaynak : Ali YILDIRIM( bizzat soyledi )
@OmerTemelli sayin Ali yildirim ve Hasan Cetinkayadan aldigimz bilgiye gore Moussa Sow Fenerbahcede )
FatihSenguler Fatih Senguler @
@turgut_yasar suanda havaalanindayim ikiside burda kendileri ilk agizdan soyledi
Kaniti burda http://lockerz.com/s/175220020
---
:)
NTVSpor'da yardırıyor haber için; http://www.ntvspor.net/haber/spor-to...-sona-yaklasti
Hadi İnşallah :icon_biggrin:
Sow biter umarım. Bienvenu'nün aklı Semih'in fiziği yok. İkisinide barındıran bi oyuncu.
henrinin de fiziği o kadar iyi değil yoksa dünkü kaleiyle karşı karşıyaki pozisyonda kaleciyi de kaleye sokardı bence tamamen fiziksel eksiklik yüzünden dengesi bozuluyo bu çocuğun yada aşık sevdiği kız kendisine abi demiş :D
Bienvenu'nun gol kaçırmasına o kadar alıştık ki, artık hiç tepki vermiyorum golü atamayınca. Zaten kendisi de golü kaçırınca yerden kalkıp hemen geri koşmaya başlıyor.
Ya gerçekten Henri sanki Afrika'da sokakta futbol oynarken tutulup, sahanın ortasına bırakılmış gibi oynuyor. Hiç mi topsuz alanda bi katkın olmaz kardeşim. Tek yaptığı boşta top gördüğü zaman topa doğru koşmak, o kadar.
Benim kişisel görüşüm Guiza keşke gitmeseydi,bu adam daha mı farksız Guiza'dan hayır...Guiza bari doğru koşular yaparak rakip kalede risk yaratıyodu :icon_biggrin:
geriye tek iş kalıyo senegalin hemen elenmesi için dua etmek
Sow gelirde, Lille 10 milyon'a bırakmaz. Hele ki Suarez için 20 milyon istendiği şu piyasada.
chemedya Ahmet Ercanlar
Sow işi bu gece bitecek gibi...Her an imza haberi gelebilir...
Gelsin artık SÖWecem he :D
chemedya Ahmet Ercanlar
Arkadaşlar...Çok iddialı yazmam ama Sow Fenerbahçe'de diyebiliriz. Yine de bir pay bırakıyorum. Transferde her an her şey olabilir...
Gel Artık :D
Alın artık şu adamı da Bienvenue' de rahatlasın sizde rahatlayın :D
Sosyal paylaşım ağları çıktığından beri duyumların bini bir para.. Bizde Shaqiri, sizde Sow yazıp duruyorlar 15 gündür..
Hadi artık gelde Sow başlasın bizde SOWmeyi bırakalım :D
Ömer Temelli girsede twitlesem :D
Klavyede S O W harflerini söküp atıcam ha hadi la alın şu adamı:D
Ahmet Ercanlar @chemedya 48 saniye
Fenerbahçe, Fransa'dan 1 değil 2 oyuncu ile dönebilir. Bunu da bir yere not edin...Yine kesin demiyorum:) Olasılık...
Sow + birisi mi yani :D Sow olsun da ne olursa olsun.Çok büyük beklenti içine soktular çoook.Ne olacak bakalım.
Sow gelsinde diğeri gelmesede olur :D Sow+Lugano :p
firatgunayer fırat günayer
TRANSFER!!! Sow transferini ne kadar etkiler bilmiyorum ama Lille, Brest'in forveti Nolan Roux ile 8 milyon euro'ya anlaşmaya vardı..
---
sow :)
ister misiniz sowun yanında hazard gelsin :D:D:D
tmm tmm SÖW meyin :D
Umarım Sow yerine Mevlüt'ü alıp gelmez bizim yönetim :)