1.000'den az mesajı olan var mı beyler ? :D Yalnız bende ne mesaj şovu yapmışım be. :D
Printable View
1.000'den az mesajı olan var mı beyler ? :D Yalnız bende ne mesaj şovu yapmışım be. :D
O değildi mesaj şeyi bi hortladı herkes kafeye geldi :zuhaha
Zaten anca bi olay oldu mu toplaşıyor millet burada. :D
Belki benden kaynaklanan bir sorundur, bilemiyorum. Aşağıda ekran görüntüsü.
Forum ana sayfasında ya da Yeni Mesajlar'dan herhangi bir son mesajın yanındaki ok işaretine basınca ilk olarak böyle geliyor sayfa. O menü kısmı, mesajın üzerine biniyor. Yine anlatamadıysam kusura bakmayın. :)
http://img708.imageshack.us/img708/5651/x9fk.png
scroll çıkmıyor mu?
Çıkıyor. Çok da önemli bir sorun değil. Sadece belritmek istedim.
Yeniler diyince tıklamadım ben başka birşeydir diye :D Okeyto o zaman :)
Yukardaki siyah şey kısayolları kapatmış :D
Vay güzel olmuş mesajların sayılması :D
Kardeşim burada sıkıntı şu ;
Arkadasın ekran görüntüsünde verdiği gibi mesajı yazanın nicki gözükmüyor.:director:
Aaa baak cimboma saydırmışlar yine diye sinirleniyorum sonra kim yazmış diye yukarı cıkmak zorunda kalıyorum bakıyorum Kaka Leite yazıyor neyse diyorum sakin ol ozi :)
Önceden yazıya bakardım yazı mı diye sonra yazana bakardım adam mı diye :P Elimi oynatmazdım :D
Şimdi 0,005 mili saniye sinirlenmek zorunda kalıyorum yazanı görmediğim için :)
düzelttim, sanırım artık bu sorun olmayacaktır
Dün gece Chrome'dan Firefox'a geçme kararı aldım ve ne kadar geç kaldığımı farketmişim. Rahatladım resmen. Lisedeyken Firefox kullanıyordum neden değiştirme gereği duydum acaba... Bu yeni görünümde ona denk geldi. Acaba dedim Chrome'da görünmüyormuydu :icon_smile:
Mesaj sayısı gelince ortam hafiften bi şenlendi, forum oyunları falan hareketlenir gibi oldu ancak orada işlemediği fark edilince eski haline geri döndü :zuhaha
Firefox bende çok kasıyor ya yanıt vermiyor hatası çıkıyor.
Forumda yönetici olmayanı dövüyorlar mı :zuhaha
Ali Ece'yi ne zaman izlesem FM muhabbeti yapıyor.
Kendisi bizden çıktı ya la :n:
16 kişiyiz, fazla değiliz ki :)
Aynı maviler'den mi bahsediyok :D 9 kişi saydımda :D
Biz kaç kişiyiz gardaş
Eski geçmişte kalmıştır cancazım, ileri bakmak lazım...
Mesaj sayısının içine aldığı kutucuk kırmızı iken daha bi güzel olmuştu fark eden oldu mu ? Pc başına oturduktan sonra sayfa yenile dedim gri oldu :)
Mesajlar gelmiş,yeni fark ediyorum. :n:
Yeniden kırmızı olmuş daha güzel kırmızı hali :D
Ozzy sen naparsın ?
Yıldızlarda gelmiş. :D
Ne yapalım Turgut abi,sınav yılım işte. Arada bir uğramaya çalışıyorum buralara.
Şekil vermişler :D