Arsenal veya Liverpool şampiyonluğu hakediyorlar bence.Geride kalan 5 haftada, oynadıkları futbol umut verici. :)
Printable View
Arsenal veya Liverpool şampiyonluğu hakediyorlar bence.Geride kalan 5 haftada, oynadıkları futbol umut verici. :)
Giderse barça'nın pek bişey kaybedeceğini sanmıyorum . Messi , Ronaldinho'nun yerini doldurur bence .
Eto'o söylemlerinde haklı bence ama bu tür açıklamalar eğer doğruysa tabi yakışmamış Eto'o ya.
Bence Eto'o gayet doğru bir kanıya varmış.Herşey R10'un üstüne kurulu ancak o sorun çıkarmaktan zevk alıyor gibi.
Harika bitiriş Özgür'den :n:
Manchester Tevez ve Anderson gibi iki ufak boylu forvet ile çıkarsa gol yollarında pekte etkili olamazlar, pivot santrfor her takıma gerekli bence ( bknz: Nistelrooy-Rooney )
Rooney, pivot?
http://www.sporx.com/images/1/33/791...urinho002b.jpg
Chelsea'nin şansı Villa'ya tutmuyor
Premier Lig'de bu hafta Chelsea FC, Aston Villa deplasmanından 2-0'lık mağlubiyetle dönerken, Villa deplasmanından 9. kez de galip ayrılamadı.
Aston Villa 9 maçtır Chelsea'ye zafere izin vermezken, Premier Lig'de 1999-2000 sezonundan beri Chelsea'ye kendi sahasında kaybetmeyen tek takım.
Aston Villa, Chelsea'ye karşı kendi sahasında kaybetmeyen takım ünvanını korurken Arsenal ise 99-00 sezonundan beri maç başına Chelsea'den en fazla puan alan takım.
Arsenal, Chelsea'ye sadece 1 kez mağlup olurken, 4 galibiyet 3 de beraberlik alarak maç başına 1.88 puan aldı.
http://www.sporx.com/images/1/33/3770_B_001.jpg
Spurs bir kez daha kazanamadı
Tottenham Hotspur, Fulham karşısında 3-1 öne geçmesine rağmen bir kez daha 2 farklı üstünlüğü koruyamadı ve mücadeleden 3-3'lük beraberlikle ayrıldı.
Spurs, en son Şubat 2004'te Leicester City karşısında öne geçmiş ama karşılaşmadan 4-4'lük beraberlikle ayrılmıştı.
Yaklaşık 5 sene öncesinde ise Craven Cottage karşısında 2-0 öne geçmiş ama mücadeleyi 3-2'lik yenilgi ile kapatmıştı.
Anladım şimdi.Sağol açıkladığın için ;;)
fm 2009 da takımım belli oldu :D
chelsea için iyi bir transfer valla.nasılsa barcanın elinde dos santos giovanni var messi var alt yapıdan gelecek krkic var yani barcada çok yıldız var
İlk defa canlı seyredebildim bu sezon ve takımın oynadığı oyundan inanılmaz zevk aldım.Van persie ve Fabregas Vierra henry olma yolundalar. İkiside takıma müthiş katkı sağlıyor. Hleb ile rosicky gibi iki tane kanat adamı da bizim için büyük şans. Adaboyer her ne kadar beğenmesemde mücadele güvcünü yüksek oluşu ve hava hakimiyetiyle içerideki maçlar için ideal
Bu arada I miss to Lehman. Almuniayı oldum oalsı beğenmem.Bizim ağırlığımızı taşıyamaz
Lig çok uzun bir maraton ve takım böyle giderme. Dierra ne akdar katkı yapacak ve Allah korusun fabregas veya persienin skatlığında bu takım ne yapar muamma
Ama tek şeyden eminim sonuna kadar mücadele edecekler
fm 2008 çıkınca ilk olarak arsenalla oynıcam çünkü bir çok genç oyuncusu var bunların pek çoğu yıldız potansiyaline sahip arsenalin tek ihtiyacı kaleci almuniala ve lehmanla bu iş yürümez
Bu haber dış basında çıktı mı ? sadece sabah mı milliyet mi ne yazdı bu haberş ?
Umut abi böyle bir haber açmıştım :).
Ama neyse farklı gazaeteler nasıl olsa.
Man City süper başlangıç yaptı kadroda süper zaten fm 2008de deneyecem
İşte son dakika transferleri
Premier Lig'de transfer sezonunun bitimine saatler kala Arsenal, West Ham United ve Newcastle United gibi takımlar kadrolarına yeni isimler katarak dikkat çektiler.
Premier Lig'de yaz transfer döneminin son saatlerini en hareketli geçiren kulüpler Arsenal, West Ham ve Newcastle oldu. Arsenal, Chelsea'nin Fransız orta saha oyuncusu Lassana Diaara'yı renklerine bağlarken, West Ham United, Wigan Athletic'ten Henri Camara ve Newcastle'dan Nolberto Solano'yu transfer etti. Milli futbolcu Emre Belözoğlu'nun takımı Newcastle United ise, Habib Baye ve Abdoulaye Faye'yi renklerine kattı.
Arsenal'in Chelsea'den kadrosuna dahil ettiği 22 yaşındaki Diarra, transferinin ardından Arsenal'in resmi İnternet sitesine yaptığı açıklamada, "Teknik direktör Arsene Wenger'e, onun futbol stili ve takım oyununa hayranım. Tabii ki heyecanlıyım ancak Arsenal'in bu sezon ve bundan sonraki yıllarda kupalar kazanması için savaşacağım" dedi.
West Ham'ın yeni transferi Henri Camara ise, Upton Park'ta uzun yıllar kalacak şekilde bir sözleşmeye imza atarken, Solano ise, artı bir yılı opsiyonlu olmak üzere bir yıllık sözleşme imzaladı.
Savunma oyuncuları Beye ve Faye'nin ise uzun süredir Newcastle'la sözleşme yenilemeleri bekleniyordu ancak onların 3 yıllık sözleşmeye imza atmaları oldukça gecikti.
Milli futbolcu Tuncay Şanlı'nın takımı Middlesbrough'da son dakika transferi yapan İngiliz kulüpleri arasındaki yerini aldı. Middlesbrough, transfer sezonunun tamamlanmasına saatler kala Portsmouth'un 24 yaşındaki oyuncusu Gary O'Neil'ı 5 milyon poundluk bedelle renklerine bağladı.
Bence en iyi transfer Habib Beye olmuş :)
Lassana Diarra, flaş transfer.
Arsenal Lassanayı çok iyi değerlendirir son günlerde iyi transfer olmuş
Emre'nin oynaması gittikçe zorlaşıyor.
Emre Belözoğlu, bu sezon devre arasında yada en geç bir dahaki sezona Galatasaray'a döner diye düşünüyorum. :)
Gary O'neill süper transfer müthiş bir oyuncu O'neill.
Arsenal muthis genc bir takim kurdu....Gelecek on yili saglama aldilar...
Lassana Diarra,eger iyi kullanilirsa Arsenal`in yeni Vieira`si olur.Cok saglam bir futbolcu.
Garry O'neal'ı aldılarsa Tuncay artık hiç oynayamaz yahu :(
Tuncay gitti artık öyle düşünüyorum.
Torres 'asla yalnız yürümeyecek'
Liverpool'un İspanyol yıldızı Fernandro Torres, İngiliz ekibine, uzun yıllar kalmak için geldiğini söyledi. İngiltere Premier Ligi takımlarından Liverpool'a İspanyol ekibi Atletico Madrid'den transfer olan İspanyol yıldız Fernando Torres, İngiliz ekibinde uzun yıllar kalmayı düşündüğünü söyledi. Liverpool'a 20 milyon pound gibi rekor bir ücretle transfer edilen ve son olarak takımının Derby County'le oynadığı ve 6-0 kazandığı lig maçında iki gol birden kaydeden Torres, kulübünün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, "Takım arkadaşlarım benim kulübe daha iyi adapte olmam için önemli bir rol oynuyorlar.
Ben de her şeyi kolayca öğreniyorum. Kendimi, Liverpool'da uzun süre kalacak gibi hissediyorum. Zaten niyetimde uzun yıllar burada kalmak ve takım arkadaşlarımdan, taraftarlardan, şehirden, stadyumdan ve tabii ki Anfield Road'da, Chelsea'ye attığım ilk golden dolayı gerçekten çok memnunum. Her şeyin daha güzel olacağına eminim" diye konuştu.
Fernando Torres'li Liverpool, temsilcimiz Beşiktaş'ın da yer aldığı Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda tur mücadelesi verecek. Liverpool, ayrıca oynadığı 4 maç sonunda Premier Lig'de de lider durumda bulunuyor.
03.09.2007
Kaynak : İHA
Lassana Diarra son dakika bombası olmuş hakkattende..