Nuri'yi Xabi'ye alternatif olarak aldırdığını düşünüyorum...
Düşük bir rakama üst düzey bir transfer yaptılar fakat Nuri için maalesef şanssızlıklar serisi sürüyor.
Umarım kendine iyi bakar ve beklentielri boşa çıkarmaz...
Printable View
Nuri'yi Xabi'ye alternatif olarak aldırdığını düşünüyorum...
Düşük bir rakama üst düzey bir transfer yaptılar fakat Nuri için maalesef şanssızlıklar serisi sürüyor.
Umarım kendine iyi bakar ve beklentielri boşa çıkarmaz...
Real Madrid Betisi 4-1 geçti 3 gol higuain den..
Şimdi de Barcelona Racingle oynuyor..
hamit oynadımı
Messi ve 1-0.. Yine erken başladık..
Hamit 77'de girmiş Ronaldo'nun yerine :D çak yapmışlar helal Hamit'e :D
Kaka'nın golü çok kıyak goldü.
Real Madrid, Malaga Maçına Siyah Bant ile Çıkıyor
Real Madrid’in bu hafta oynanacak Malaga maçına, Şehitlerimizin anısına, Siyah band ile çıkması bekleniyor.
Bu talebin Mesut Özil’den geldiği öncelikle takım arkadaşlarıyla bu fikri paylaşıp olumlu yanıt alan Mesut’un daha sonra bu konuda Jose Mourinho ile görüştüğü ve ondanda olumlu yanıt aldığı belirtildi..
Almanya milli takımını seçtikden sonra tartışma konusu olan Mesut Özil, Belçika maçında attığı gol ve sonrasındaki yorumlarıyla bir nebze olsun Türk halkının sempatisini kazanmıştı. Bu hareketi ile ise 70 milyonun yüreğinde taht kuracağı şüphesiz.
Mesut hem son oynadığı milli maçta hemde bu yaptığı hareketle ön yargıları kırdı bence. Helal olsun diyorum bende... En azından Türkiye'ye olan bağını uluslararası alanda ön plana çıkarması, benim açımdan çok olumlu. Çünkü ben Türklüğüyle gurur duyanlarla gurur duyuyorum.
Nefret ettiğim bir kişiydi ama yavaş yavaş kendini sevdiriyor.
Helal olsun sana başka ne diyebiliriz ki ?
Türk kanı taşıdığı nerden belli oluyor hemende.
Kendini Türk hisseden herkes Türktür. Mesut'un böyle bir şey yapması çok hoş olmuş, tebrik etmek lazım :)
Güzel bir jest.:)
benim merak ettiğim bunu sadece mesut mu düşünmüş yoksa hamit ve nurinin de katkısı var mı.. Eğer varsa haber eksik :)
Jesti güzel olmasına rağmen hala sevmiyorum Mesut'u. Asla bir Nuri, bir Hamit, bir Halil, bir Mevlüt olamayacak gözümde. Kimse de kusura bakmasın ama övünemiyorum onun başarılarıyla. Kendini Alman gibi hisseden ve tercihlerini buna göre yapan bir insan bence Türk değildir. Kendi söylüyor. Kendimi alman gibi hissettiğim için o milli takımı seçtim diye. Kendi adıma konuşuyorum tabi bunları :)
Bunun yapılacağı net değil zaten. Sadece 1-2 yerde gördüm ben haberi. Eğer yapılırsa konuyla ilgili maç sonu açıklamasında bilgi verirler.
3 gol byuldu ard arda Real.
(11' Gonzalo Higuaín, 22', 27' Cristiano Ronaldo) ¡Hala Madrid!
Ronaldo yardırıyor resmen,tutamıyorlar :)
Madrid fenalarda..
ilk yarı 4 oldu bitti.
Ronaldo son golde iyice dalgaya vurdu işi :) sağ ayağının tabanıyla köşeye gönderdi :D
Kollarında siyah bant olacaktı. Var mı ?
kollarda yoktu ama forma tamamen siyahtı :)
arkadaş bu barcelona taraftarı tiyatro mu izliyo yoksa yayından mı adamların sesi az geliyo 90 bin kişilik stat inletmeleri lazım hiç tezahurat falan yok
Barça resitali izliyolar.
barça berabere kaldı duraklamalarda harika bi heyecan fırtınası vardı
dünkü antalya gs maçından sonra bu iki maç iyi geldi futboldan soğuyacaktım valla:D
Messi reis penalti kacirdi iyi oldu barcaya viva madrid
kanoutenin topa vurmasıyla aklıma bilica geldi :D
Ama kalecinin hakkını yemeyin. Müthiş maç çıkardı Javi Varas.
Sevilla o penaltıdan gol yeseydi yazık olacaktı.Ne uzatma oldu ama maçya,heyecan fırtınası.
Arda Diego'dan kat kat iyi kesinlikle bugün kanıtladı bunu...
Arda süper paslar atıyor adamlar değerlendiremiyor :n:
arda iyileştimi ya çoküzüldüm maçı kaçırdığıma:S