Teşekkür ederim ilginden dolayı, ama ben zaten bilincindeyim bir takım şeylerin, anlık heveslerime uyup herşeyi boşlamadım, boşlamamda.. :)
Yeni kariyer bekliyoruz Sn. nannar..
Bundesliga Energie Cottbus ile dön hocam :p
İlle de ingiltere'nin dibi, ya da Brezilya Ligi'nin dibi.
Abi sen sen ol brezilya falan seçme.
şu anda oyun için gerekli tüm belgeleri indiriyorum...eğer bu gece bu işi yetişririsem kariyer açarım :) burada olan arkadaşlar önerilerini dile getirilerse sevinirim... lig veya takım öneriniz var mı? :D
Hasan Portekiz 3. liginden başla, bak ben bir kariyer açtım oradan bir takımla, sitede de var, çok zevkli gerçekten. :)
Tekrar Afyon'la başla :zuhaha
Başlığınıda Nazlı Yarim Afyona Bir Reset Attım Koyarsın :zuhaha
hangi ligden girerim bilmiyorum ama kariyerde italya-ispanya-ingiltere ve almanya ligleri açık olacak oynadıgım ligin haricinde... :D
İspanya'dan Barça,
İtalya'dan Roma
Almanya'dan Stutgart
İngiltere'den Arsenal
favori takımlarım...yani o liglerden bu takımları direk almak hoşuma gitmediği için onları açık bırakacagım ki belki birgün bana teklif ederler. ben onlara gitmem ama onlar bana gelirse kabul ederim... :DEn çok da Barcelona....
abi yine Afyonkarahisarspor gibi adı ekrana sığmayacak bi takım al :D:D
Borissia Monchengladbach :D:D:D
valla yakışır :D
San Marino ile başla. Oradan Roma'ya kadar gidersin.
İtalya bilmem kaçıncı liginden Cisco ile başla Mascio biraz yardımcı olsun sana :p
Borissia Monchengladbach ya da Kaiserslerteun mu ne öyle bi takım varya Alman liginde . . bu ikisinden birisi =)
takım belli oldu :D kariyeri açtım ama dosyaların indirmeye devam ediyorum... julüp hakkında fotoları falan bulunca açarım başlıgı gece yarısını dogru ancak :D burda demeyelim de sürpriz olsun :D
Abi aramızda sabahçı öğrenciler var onlar için söyler misin :).
yarın sabahın köründe anayasa dersim var hocam. acı bana. söyle şimdiden.
madem ÖSS'ciler toplanmış söz hakkı doğdu bana..:D
benim rüyalarıma grio fm o kadrolar taktikler transferler fiyat yukseltmeler pazarlıklar..amaaaan amaaann...:D:D
ama sabır we inanç basarıyı getirecektr..
14 haziran saat 13.00 fm nin basına oturup hayata döndüüm andır :D
Abi sabahın köründe 2 ders ingilizce dersim var sırf kariyerin var diye uyumuyorum kaçacak bak ders :D.
Hocam yapma etme yarın pazartesi erken kalkıcaz daha duşu cartı curtu var bu işin . Gel şunu şurda açıklığa kavuştur ve ya olmadı bana PM'den belirt :)
Ben size sölerim arkadaşlar heyeca yok :p
Abi pmden isterim bende :D.Hadi ama :D.
:D:D:D valla benim de yarın sabahın köründe dersim var... siz sıraya yatıp uyuyabilirsiniz ama ben öğretmen masasına yatıp uyuyamam :D biraz daha sabır :p
keşke işsiz başlayıp boştaki takımlardan birine gitseydin tam bir kariyer olurdu ... :)
hasan hüseyin hocam geçmiş olsun. ben senin yerinde olsam 2 ay kadar oyuna elimi süremezdim sinirim yatışana kadar. bu arada takım seçmişsin marım ingilterede alttan bi takımdır. bi kere denemişliğim var, championshipe kadar gelebilmiştim anca takım değiştire değiştire ama sen 10 sene de tek takımla premier lig yaparsın.
hocam ayrıca takımını buradan mı öğrenicez yoksa yeni kariyer sayfandan mı? ehhe
Abi ülkeyi söyle bari :)
bu arada buradan hasan hocama sesleniyorum mutlaaka okusun.
Save game paylaşım bölümünde bir arkadaş dün "Hasan hocam Afyon kariyerini istiyoruz." demiş.
Eğer hocam bu kariyeri upload edeydi bugün takım seçmiyor yeni Navarrolar yetiştiriyor olurdu. Aaah kaderin cilvesi :D
:D:D:D sezon sonu upload edecektik :D
başlıgı yolladım beyler... mod kardeşlerin denetiminden sonra yayınlanır :D bakalım yorumlarınız nasıl olcak takıma :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ben de takıma bakadurayım :D
Hocam, takımı buraya da yazsan da hemen öğrenip meraktan şişen yerlerimizi indirsek. ehhe
valla şansımıza mod'lar da yok sanırım :D
İlk Kez Buradan Bildir Sen Hocam ?
tek bilgi verip konuyu bekleyelim... Finlandiya ligine gideceğiz :D yarın dersim erken...öğleden sonra da dersim yok...kariyere devam edeceğim... görüşmek üzere :D
Offf Soğukdur Oralar :D
Inter Turku geçti içimden nedense...
TPS Turku mu Hasan?