yada umutu :(
sakın ha allah korusun :D
Printable View
Bir alsak şu adamı ne kadar rahatlayacağım ama :D
Ömer temelli geldi :D
Ya bu adam bana hiç devap vermiyo yazdım ama bakalım cevap vericek mi:D
Sow için Liverpool devrede diyorlar beyler alıştırın kendinizi olmayacak bu sow transferi :D
chemedya Ahmet Ercanlar
Fenerbahçe'nin ilgilendiği bir isim daha vardı. Olivier Giraud. Bu oyuncu için tam 17 milyon Euro istenince hikaye başlamadan bitti.
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
F.Bahce Sow transferi ile ilgili Lille ile anlasmaya vardi.. Su anda Paris'te Sow'un agabeyi ile son rotuslari yapiyorlar.. Bu transfer olur
Tottenham araya girmese Sow buyuk ihtimal Liverpoolda. Twitterda yaziliyor
Moussa Sow Fenerbahçe'ye ilaç olur ama Lille'in çok makul bir fiyata vereceğini sanmıyorum açıkcası
ya liverpool bu sefer sowsuz yürü be valla fmde alırım beşinci lige düşürürüm düşürmeden önce de ağzını burnunu kırarım:D
fb tvyi açtım ama tık yok :D
bu ömer temelli de twittıra içip içiop mi giriyo napıyo adam gibi cevap ver be:D
@OmerTemelli bey bana hic cvp vermiyrsnuz. Onumuzdeki gunlerde Krasic icinde gorusme olacak mi? Yoksa gorusuldu cvp mi bekleniyr?
olacak
Soru sormayı bilmiyosunuz :p :p
O adam biraz kapalı konuşuyor diplere giricen o adamda :D
Yolcu bazen cevap veremediklerine özür dileyip veriyor, 1200 mesaj arasından hangisiyle uğraşsın? Aynısını yazdı az önce. Herkes heycanla bekliyor, açıklansada güzel bir uyku çeksem artık.
Buna koptum :D:D:D:D:D
Osman Şanlı @osmansanli10 16 dakika
@OmerTemelli ömer abi uyuyalım sabahı mı bekleyelim, yoksa bu gece belli olurmu sow?
Omer Temelli Omer Temelli @OmerTemelli
@osmansanli10 uyuyun
Sow bizimdir. kimse alamaz bu saatten sonra. rahat olun. adamlar forvetini de almış. bugün yarın açıklanır.
Arkadaşlar anladığım kadarıyla Sow sözleşmesini kabul etmiş. Kulüple bonservis görüşülüyor. 2 hafta önce €12m istiyordu Lille. Fiyatı €10m çekme çabasında Fenerbahçe. Görüşmeler o yönde...
Yalnız o süreçte 5-6 maça çıkacaz. Sow geldi alışma süreci falan derken 10 maçlık bir süreç eder bu. Hepimiz görüyoruz çok kral top oynadığımız maçta bile forvetlerin vasıfsızlığından dolayı gol atmakta zorlanıyoruz. Puan kaybına tahammülü olmayan taraf biziz bunun farkına varıp bir çözüm bulmamız lazım.
ömer temelli :Lille ile anlasıldı oyuncu ile görüşüluyor
rahat olun arkadaşlar 8 numara moussa sow
lube ayar bile sow 99 fbde dedi bu kadından korkuyorum aga :D