Sevilla da forvet çok var... S.Cruz seçim yaparken bunu göz önünde bulundurur...
Printable View
Sevilla da forvet çok var... S.Cruz seçim yaparken bunu göz önünde bulundurur...
Umarım son anda bir pürüz çıkar ve C.DeLgado ya yöneLirLer.Ben hiç istemiyorum C.CoLe transferini.Bize daha iyi adamLarLar Lazım.
Baptista'da tüm ümitler tükendi mi peki? adam kesin olarak gelmiycek mi??
Gelmiyecek zaten zor artik fiyati felan artmis o tek gol yuzunden diyenler var...
Suan takım cok iyi gozukuyor, maçı izledım ve antremanlara gidiyorum, cok iyi bir hava var.
Maçta sistem cok oturmuş gözüktü, Yıldızların da monte edilmesi ile cok daha iyi olacaz.
arkadaşlar bir yabancı transfer etmemiz için 2 yabancıya el sallamamız gerekiyor... şu an elimizde 8 yabancı var...
Sizin yöneticileri anlamıyorum ben bu sene sampiyonlar liginde cok iyi avantajınız var ama yöneticiler bunu bilerek bir kadro kurmuyorlar bana politikadak cok yanlıslıklar var hala stoper almadılar bu adam ne zaman gelcekte gokhan a uyum saglayacak mesela neyse...........
mateus sorun olmaz kiralanabilir ama insallah deivid yerine appiah yollanmaz o turkiyeye simdiye kadar gelmis en kaliteli on libero ole bi adam kolay bulunmaz
Cassano Fener'e olumlu baktı
Kanarya, R.Madrid'in dünyaca ünlü bir yıldız futbolcusunu transfer etmek için iki İtalyan kulübüyle kapışıyor
Real Madrid'in yeni teknik direktörü Schuster, gelir gelmez bir çok yıldız oyuncuya tırpanı vurdu. İşte bu yıldızlardan birisi de Roma'dan büyük umutlarla alınan Cassano. İtalyan yıldızı kadroda istemeyen Schuster'in raporu doğrultusunda satışa koyan R.Madrid kulübü teklifleri değerlendiriyor. Cassano için başta Inter ve Roma olmak üzere bir çok kulüp sıraya girdi. Ancak F.Bahçe Cassano'yu renklerine bağlamak için tüm imkanları seferber etti.
Transfer Komitesi Cassano için R.Madrid'le görüşmelere başladı. R.Carlos'un menajeri Dino Pasaliç'ten bu transfer için yardım istendi. Pasaliç hem Cassano, hem de Transfer Komitesiyle birlikte Madrid kulübüyle temasa geçti. İtalyan oyuncuya F.Bahçe'nin teklifi iletildi. R.Carlos, eski takım arkadaşıyla konuşarak " Hemen gel. Burası muhteşem bir kulüp. İstanbul'a da bayılacaksın" dedi. Cassano bu ani gelişmeler karşısında çok şaşırdı. İtalyan yıldız F.Bahçe'ye gelebileceğini söyledi. Transferin bir iki gün içerisinde gerçekleşeceği belirtiliyor.
VATAN
Emre aygün(Sanırım bonservisi ile aldık öyle duyum aldım)
Cem demir
Ufuk Bayraktar
Bunlar orduspora kiralandı
Stepanov Porto'da
Trabzonspor'un Sırp oyuncusu Stepanov'u uzun süredir takip eden Portekiz'in güçlü ekiplerinden Porto, bu transferi bitirmek üzere. Stepanov transferini bitirme görevini İstanbulspor Başkanlığını da yapan Saffet Sancaklı'ya veren Portekiz ekibinin, Sancaklı aracılığıyla yürüttüğü görüşmelerde son aşamaya geldiği öğrenildi.
Trabzonspor'a son teklifini ileten Porto ile bordo-mavili kulüp arasında çok ufak ayrıntıların kaldığı, Sırp oyuncunun da bu transferi istediği belirtildi. Bu gelişmelerin ardından başarılı oyuncunun gelecek sezon Porto forması giymesine artık kesin gözüyle bakılıyor.
Hilmi SEVER
18.07.2007
Kaynak : Sporx.com
Tolga Seyhan ın gerı gelecegını dusunuyorum, Stepanov dan gelen paranın ise kaleci transferinde kullanılacagını dusunuyorum
Cassano'nun geleceği son takım Fenerbahçe'dir bu 3 lü içinde..
Ama çekilirlerse transfer gerçekleşebilir..
Saf saf konuşmayın ya.Para para bekle sen transfere harcayacak o parayı.Uyanın artık be hala tanıyamamışsınız bu şerefsizleri.Stepnaov gibi bi adamı satan bizide satmış demektir anlamayn anlamaz bunu.2 hafta gitmek istemiyorum diyen adamı zorla dalavera ile göndermek.Fatih'e de böle diyorduk parasıyla yıldız transferler alacağız cebe indi para.Yarın öbür gün Yattara ile Gökdeniz de anı duruma düşer o zaman da dersinizki transfer için paraya ihtiyaç vardı.Uyuyun bakalım ne kadar uyacaksınız daha..
Sorma zaten bu yıL bizim yöneticiLer tam bir faciaLar.Yaramıza tuz basma :)
C.delgado'yu alsak ben baska birsey istemem. Cole'u herhalde 3'e bole 4'e katlar Cesar. Yonetim bir seferde akilli bir is yapsa...
Fatih Tekke
25 milyon Fenerbahçeli yönetimin, bu büyük günde süper golcü trasferini duyurması bekleniyor.
Fenerbahçe, yıllardır peşinde olduğu Fatih Tekke'nin işini sonunda bitiriyor. Her fırsatta Rusya'da çok mutsuz olduğunu açıklayan milli oyuncuyla görüşen sarı-lacivertliler, 'Gelirim' yanıtını alınca dün Rusya'ya çıkarma yaptı, Zenit ile masaya oturdu. Hedef transferi bugün ilan etmek
SONUNDA BİTİRİLİYOR
Fenerbahçe yönetiminin, günlerdir
büyük bir gizlilik içinde sürdürdüğü golcü transferindeki gelişmeleri bugün kamuoyuna duyurması bekleniyor. Çünkü bugün 19 Temmuz (19.07). Yani kulübün kuruluş tarihi 1907'yi çağrıştıran gün. 19.07, Dünya Fenerbahçeliler Günü olarak bugün ilk kez kutlanacak. Yönetimin, bu büyük günde süper bir golcü transferini duyurarak, 25 milyon taraftarını coşturması bekleniyor. Fenerbahçe yönetiminin bugün yıllardır almak istediği Fatih Tekke'yi açıklayabileceği belirtiliyor.
RUSYA'DA MUTLU DEĞİL
Sarı-lacivertliler, yabancı kontenjanındaki sınırlamanın kaldırılmaması üzerine rotasını yeniden Fatih'e çevirdi. Önce her fırsatta Rusya'da mutsuz olduğunu açıklayan milli oyuncu ile görüşen yöneticiler, "Gelirim" yanıtını alınca Zenit'le temasa geçti. Fenerbahçeli iki yönetici dün Rusya'da Fatih'in kulübü Zenit ile masaya oturdu. Ruslar "Fatih'i göndermeyiz" dese de Fenerbahçe'nin müthiş teklifi karşısında yumuşadılar. Kulübe yakın kaynaklar büyük yol kat edilen bu transferin her an bitebileceğini açıkladılar.
Baptista
Morientes
Salgado
Santa Cruz
Hergün ayrı biri..Sonunda birisini alacağız ama kimi ?
Gelmez .
Batuhan Kartal'ı uçurdu
Beşiktaş, Wüstenrot Cup'ın ilk maçında Bundesliga ekibi Duisburg'u Batuhan'ın golüyle yenip finale çıktı.
Batuhan uçurdu
Siyah-beyazlılar, Wüstenrot turnuvasında Bundesliga'nın yeni ekibini genç golcü Batuhan'la geçerek finale yükseldi.
Hall'i farklı yenen, Hamburg ile 1-1 berabere kalan Kartal, Avusturya'daki üçüncü hazırlık maçında Duisburg'u tek golle geçti.
İkinci yarı 7 oyuncu değiştiren Ertuğrul Sağlam'ın Beşiktaş'ı, güçlü rakibini yenerek yarın finalde Dinamo Bükreş'in rakibi oldu.
Beşiktaş, Avusturya'daki 3. hazırlık maçında Bundesliga'nın yeni ekibi
Duisburg'u genç yıldızı Batuhan Karadeniz'in golüyle geçti. Takımını sahaya 4-4-1-1 sistemiyle çıkaran Ertuğrul Sağlam, rakip karşısında beklediği baskıyı kuramayınca 2. yarıda 7 futbolcu değiştirerek sonuca gitti.
GENÇLER SIRTLADI
İlk yarıda da siyah-beyazlıların üstünlüğüyle geçen mücadelede, as futbolcularını ikinci yarı oyuna süren Sağlam maçın gidişatını da değiştirdi. Bu sezon A takıma çağrılan Batuhan Karadeniz, karşılaşmanın bitimine 2 dakika kala, Aydın'ın ortasında topu filelere göndererek takımını finale taşıyan isim oldu.
Böyle yetenekli oyuncularımız var hiç gerek yok dışarıya € lar saçmaya... Bence transfer yapmayalım... Finans durumumuzda iyi bir durumda olur hem...
Fatih Tekke takımda mutlu değil... Bu transfer gerçekleşme olasılığı yüksek bence...
Bende çok merak ediyorum ama galiba kimse gelmeyecek
Tabi bu benim şahsi görüşüm..
Cole'da gelse iyi arkadaşlar...
Premier lig'de oynayamadı ama bizde bence şov yapacak.
Mesela APPİAH ' FB'ye JUVE'den geldi ama orada yedekti.Mesela...Bİr örnek bu.
COLE'de Premier Lig'de belki başarılı olamadı ama bana göre BEŞİKTAŞIM'da çok başarılı olacaktır.
Es Es hızlı çıktı!
Kadrosuna Sergen Yalçın’ı dahil eden Eskişehir, transferde önemli isimleri kadrosuna katmaya devam ediyor. Kırmızı-Siyahlılar, Gaziantepspor ile yollarını ayıran Engin Öztonga ve Erciyesporlu başarılı savunma oyuncusu Kürşat’la da anlaşma sağladı.
Engin ile kesin anlaşıldı ama Kürşatı bilmiyorum ;;)
Fatih Tekkeyi alacaklarına Halil'i alsalar ya ;) Daha iyi transfer yapmış oluruz... Her neyse zaten bugün bu ismi hep birlikte öğreneceğiz ;;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Taraftar Ronaldo'yu istiyor
http://www.fotomac.com.tr/2007/07/19...89DBEA71Fb.jpg
RONALDO BEKLENTISI
Carlos'un "Bana Fener'i sordu" demesi taraftarın umudunu artırdı.
Fenerbahçe yönetimi, Fatih Tekke için Rusya'da görüşmeler yaparken, sarı-lacivertlilerin bugün açıklanmasını istediği süper forvet: Ronaldo. Salı günü Roberto Carlos'un "Ronaldo beni aradı ve Fenerbahçe hakkında bilgi aldı" açıklaması, Fenerbahçelilerin Ronaldo umudunu artırdı. Yönetim,Ronaldo haberlerini yalanlasa
da bu durum Carlos transferindeki yalanlama taktiğinin benzeri olarak yorumlandı.
4 MİLYON EURO ÖDENECEK
İddialara göre Fenerbahçe,Ronaldo için Milan kulübü ile 9 milyon euro bonservis bedeli karşılığında el sıkıştı. Başka bir iddia ise sarı-lacivertlilerin, Ronaldo'ya da Roberto Carlos'a ödenen 4 milyon euro yıllık transfer ücreti verecekleri ve 2 yıllık sözleşme yapacakları şeklinde. Kulübe yakın kaynaklar da bu iddiaları doğruluyor.
Ronaldo'yu kim istemez ama zor bir transfer bence;;) Bir Türk getirecek ve bu büyük bir ihtimalle Tekke olur ;;)
CoLe da gerek yok Batuhanı oynatsınLar işte.Boy desen boy,soğukkanLıLık desen o da var.Üstüne dursunLar hem biz kazanaLım hem geLecek..
Cole gelirse ikinci Ferdinand olur. Les Ferdinand demek istiyorum, süper bir futbolcuydu, videolarını izledikçe tüylerim diken diken oluyor. Şahsen Cole gelsin isterim. Batuhan henüz 17'sini bile bitirmedi. Bir yıl daha pişmesi lazım.
Cesar Delgado gelsin, başka transfer istemiyorum valla. :icon_biggrin: