Bakalım artık :D
Printable View
Bakalım artık :D
Aykut yıldırım simpsonun fbye gelme ihtimalinin olduğunu söyledi şimdi ntvsporda
gene bize gol atan adamları topluyoruz tezi gerçek olacak gelirse:D
DeeM1907 Mete Demir
@
@lubeayar aman abla öyle deme. Alper potuk'da bizde demistin.. Ama sow inş olur inş.. Slmlar
4 minutes ago
in reply to ↑
@lubeayar
Lube Ayar
@DeeM1907 hicbir zaman alper potuk bizde, demedim.. onu fenerbahce'de gormek istedigimi yazdim hep.. cok yakindi ama maalesef olmadi..
:D
Ha sezer ha sow fark etmez :D
ama gelicek gelicek
Ömer Temelli ''yarin belli olur'' demiş beyler,ntvspor'da öyle dedi gidin yatın :D
Uyuzluk ya ben okuldayken belli olur mesaj gelir çıkarıp bakamam koca ders içim içimi yer :D
o çocuk kanat oynamıyormu ya
hem daha ne olucağı belli değil ben alınacağını zannedmiyorum
Simpson Sol açık oyuncusu ama forvette oynayabiliyor
eksisozluk'te Moussa Sow için girilen bi entry;
Quote:
- okunuşu Marcio Nobre
bienvenuya bu kadar haksızlık etmeyelim derim ben dün maçta vurduğu toplar kolay toplar değildi
Biénvenu Fenerbahçe'de banko oynayan bir futbolcu olamaz bence, rotasyon için kullanılabilir. O bölgeye Cisse gibi, Niang gibi, Sow gibi oyuncuların bulunması lazım
Güiza'nın o özelliğini severdim. Kolay topları harcayıp zor topları gole çeviriyordu. Bu arkadaş ikisini de beceremeyerek beterin beteri var sözünü gerçekleştirdi. Dün 2 defa hattirck yapacak pozisyonları bulup 1 gol dahi atamamak ve bunu şanssızlığa bağlanmak çok masumane olur (:
Orası kesin
bu çocuk güizadan daha etkili daha çalışkan daha aç oyuncu
O zaman Sow diye yazılı Nobre diye okunur mu diyelim :)
Nobre işi yattı diye biliyorum hem Semih'de gitmek istemiyormuş. Bence gereksiz bir transfer olur Nobre. Oraya daha garanti bir adam almak lazım
Aç dediğin adam atar,bu atamıyo sorun bunda o zaman :icon_biggrin:
Caner'i forvet oynatalım bari 1 kişiyi çalımladığı zaman kaleciyle karşılaşır, öyle 7-8 kişiyi çalımlamak için cebeleşmez :D
Türkiyede adam gibi forvet yetişmiyor ki :) Fenerin amacı bir türk almak ama yetişen adam gibi türk forvet yok..Cenk desen çok para isterler o yüzden Nobre türk statüsünde iyi olurdu :icon_biggrin:
Atsa sow'u almayız saten :D
2 3 yıl sonra daha iyi olucakdır bienvenu
19 maçta 7 gol atmış. O kadarda kötü değil bence. Gençte bir oyuncu zamanla dahada iyi olacaktır fakat ne olursa olsun o bölgeye bir transfer yapmak lazım hem forma rekabeti oluşur böylelikle
2 . veya 3. forvet olursa beklenir
lig tv de loran demişki :D
Sow ile beraber mevlütte gelebilirmiş gelirse güzel olur :D
Sow geldi de Mevlüt kaldı :D
Kandırmayın vatandaşı, bu ülkeye Sow mow gelmez.. Bu yaşta getiremezsiniz..
Ömer temelli : Son durum kulüple anlaşıldı, Oyuncuyla görüşülüyor. Yarına kalır.
Sow'un uykusu mu gelmiş niye illa yarına kalıyo ya :)
adamı real madrid istiyor :D
Mevlüt girişimi doğru. yarın görüşülecekmiş. kaynak Ahmet Ercanlar. bu adam iyi ki twitter da var. Sow-Mevlüt ikilisi yeme de yanında yat :) leblebi gibi atarlar :) hadi hayırlısı...
sow senegal kampında.
transfer görüşmesini abisi yapıyormuş. kulüple anlaşıldıysa, oyuncuyla da anlaşılır.
Mevlüt'ün bonservis bedeli sorun yaratır.
mevlütü ingiltereden de istiyorlardı sanırım
adamlar Tevezi istiyor elden çıkarırlar. zaten biz kiralık için görüşçekmişiz :D
Ek$i'de ver bienvenu'ye gir kemoterapiye diye konu var =)))
Mevlüt kiralık+release future fee ile olabilir, PSG Carlos Tevez'e imza attırmak üzere. Deli bir bonservis ücreti ödeyecekler M.City'ye.
Resmi açıklama yapan kulüple nasıl anlaşıyoruz onuda anlamadım. Lille de tutarsız demek.