Artık bu belgeleri meydana çıkarmak da moda oldu.Şu belgenin şekline haline bakın ya.Kendileri yazıp yazıp haber yapıyorlar ya hadi neyse.
Printable View
Artık bu belgeleri meydana çıkarmak da moda oldu.Şu belgenin şekline haline bakın ya.Kendileri yazıp yazıp haber yapıyorlar ya hadi neyse.
:D olaya bak. komedi. yarın da CR ile ilgili belge yayınlarım ben fanatik gazetesi olsam
Galatasaray Real Madrid'li Ezequel Garay'ın transferi için girişimlere başlamış .
Garay için girişimlere başlayıp Gökhan Zan'ı alıyoruz . Muntari ve cambiasso için girişimlere başlayıp ceyhun'u alıyoruz. Reyes ve Forlan için gidip Ujfalusi yi alıyoruz. Döner yemeğe gidip çorba içip geri dönmek gibi birşey bu en azından karnımız doyuyor.
Ujfalusi 30 Haziran'da Elmander ise 1 Temmuz'da takıma katılacakmış sözde erken transfer oldular. Bi şey fark etmedi :D:D Bana öyle geliyor ki en geç 5 Temmuz'a bütün transferler bitmiş olur. Hazırlık maçlarından sonra belki bir tane oyuncu alınır.
Oyuncu antrenmana çıkarılıyor,resmi siteden hiçbir açıklama yok.Nasıl bir iştir bu ya?Resmi siteye yazmaya üşeniyorlar mı yoksa utanıyorlar mı?
Resmi site de sustu hep. :D Furkan Aldemir meselesi de aynı. Karşıyaka açıklıyor bizimkilerden tık yok.
demek ki sezonluk 720bine anlaşmış.:D
:D
acaba neden? yandaki fener formasından mıdır yoksa hakkaten iyi niyetten midir?:D
ama gerçekten ingiltere de yada ispanya da maçlarını seyrederek gururlanmak isterim.ama gs de oynadığı için de burada kalmasını isterim:D ne olacak bilmem.
Antremana Fatih Terim çıkmamış . Hey Allah'ım imza da atmadı neler oluyor anlamadım.
Fatih Terim deneme yapıyor.Bir oyunun demosunu denersiniz,beğenirsiniz ve oyunu satın alırsınız.Fatih Terim de şu anda öyle.Antrenmandakileri izliyor,transferleri bekliyor.Bunları beğenmezse imza atmıyor :D
Hadi Arda bekliyoruz seni Ada'da :)
ben hiçbir oyunun demosunu oynayıp satın aldığımı hatırlamıyorum. fm de direk satın aldım,diğer oyunlarda ise sadece demoyla idare ederim:)
hele terim in bu demoları beğenmedim hadi gs ile imzalamam fb ye giderim:D
yapması olasılığı hiç yok.
ama transferlerin tamamlanmasını bekliyor olabilir.ben gelirsem şunları getiririm deyip bir liste sunmuştur;her mevkide 3-5 alternatif,bunları alın, imzayı basayım. yoksa...
Erhan Şentürk 1 yıllığına Karşıyaka'ya kiralanmış.
Beyler Ali Dürüst, Drogba gündemimizde yok demiş. Bence uçuşları kontrol edin Drogba şu anda İstanbul yolunda olabilir :zuhaha
"Drogba gündemimizde yok"
27 Haziran 2011 21:12 | NTV Spor
Topbaşı yapan Galatasaray'da kritik bir zirve de gerçekleşti. Sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı Ali Dürüst transfer konusunda önemli açıklamalar yaptı. Drogba'nın gündemlerinde yer almadığını belirten Dürüst, Reyes ve Forlan için ise görüşmelerin sürdüğünü söyledi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/161/alidurust3_N01E1.jpg
Galatasaray hareketli bir günü geride bıraktı. Yeni sezonun ilk çalışmasını gerçekleştiren, Gökhan Zan ile sözleşme yenileyen sarı-kırmızılılarda önemli bir toplantı da gerçekleştirildi. Zirveye teknik direktör Fatih Terim'in yanısıra başkan Ünal Aysal, ikinci başkan Ali Dürüst, yöneticiler Abdürrahim Albayrak ve Celal Gürcan ile sportif direktör Bülent Tulun katıldı
Toplantı sonunda kameraların karşısına geçen ikinci başkan gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulundu. Dürüst, görevinden alınacağı yönünde haberler çıkan Bülent Tulun'un durumuna açıklık getirdi.
Dürüst, "Bülent Tulun, kulübümüzde çalışan bir profesyonel. Geçmişte kulübümüze faydaları olmuştur, yine faydası olacaktır. Sezon açılmıştır, artık hepimiz Seyrantepe'ye çalışıyoruz. Ben daha sık gelerek koordinasyonu sağlamaya çalışacağım. Florya, teknik kadromuzunu bulunduğu bir yerdir. Bülent Tulun özellikle dış ilişkiler konusunda bize yardımcı olacaktır. Bu konuda hiçbir problem yok” dedi.
Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Ali Dürüst, Reyes ve Forlan ile görüşmelerin devam ettiğini, ancak Drogba'nın gündemlerinde yer almadığını açıkladı.
Dürüst, "Kulüpleriyle mukavelesi bulunan oyuncular için önce kulüpleriyle anlaşmak lazım, biz bunun için Atletico Madrid ile görüştük. Ujfalusi'yi kadromuza kattık, Forlan ve Reyes için de görüşmelerimiz devam ediyor, ama bu oyuncular olmazsa olmazımız değil” diye konuştu.
"Drogba alternatiflerimiz arasında yok" diyen Dürüst, tansfer dönemi Eylül ayına kadar sürüyor. Dünyaca ünlü hocamız yeniden bizlerle birlikte, transferde önemli işlere imza attık. Acelemiz var, telaşımız yok. Kaleci ve diğer transferleri yapacağız, kimse merak etmesin” dedi.
Fatih Terim'in henüz imza atmaması yönünde yapılan haberlerin de gerçeği yansıtmadığını ifade eden Ali Dürüst, tecrübeli teknik adamla aralarında hiçbir sorunun bulunmadığını vurguladı.
Dürüst, "Fatih Terim'in imza atmadığını siz söylüyorsunuz, imzasını atmıştır. Öyle bir problem yok. Önümüzdeki hafta Fatih hocamız basın toplantısı düzenleyip merak edilen soruları cevaplayacaktır” şeklinde konuştu.
Ali Dürüst, takımdan ayrılacak oyuncular konusunda da bu haftaiçinde bazı gelişmelerin yaşanacağını sözlerine ekledi.
Galiba Garay için Real Madrid'le anlaşılmış. Garay kabul ederse satın alma opsiyonuyla 1 yıllık kiralanacakmış.
Çok iyi olur.
Sabri-Ujfalusi-Garay-Çağlar
Servet'le Balta da kulübüye. :D
Çetin Güngör Antep'le 4 yıllık imzalamış
http://www.gaziantepspor.org.tr/habe...asp?habid=2669
Garay da gelirse Servet değil Sabri gider bence kulübeye. Drogba da yalan oldu herhalde. Transferlerin hepsini birlikte açıklayacaklarını düşünüyorum.
Bence çok değişik bi kadro görücez.
Kaleci
Çağlar - Servet - Garay(gelirse)- Ujfalusi
Ön Libero -Selçuk
Sabri - Arda Pino
Elmander
----------------Transfer--------------
Sabri-----Servet-----Garay(Ujfalusi)----H.Balta
-----------S.İnan--------Transfer------------
Kazım------------Arda-------------Elmander
--------------------Baros--------------------
Bence bu şekilde oynayacağız.
Bende şöyle bir kadro bekliyorum ;
Transfer
Sabri-Servet-Transfer(Ujfalusi)-Çağlar
Transfer(Cana)-Selçuk
Pino ( Kazım ) - Arda
Elmander - Transfer ( Baros )
Elmander'i sol açık mı oynatacağız yani?
Sağ kanadı Kazım'la Pino'ya emanet edip, Baros'u yetersiz görüp transferi forvete yapmayı istemek ne derece bir düşüncedir?
Ben mi yanlış düşünüyorum bir tek ya?
Bir gün Fabiano derler bir gün Drogba bir gün Klose. Bir arkadaş yazmıştı herhalde çok güzel demişti; yahu bu adamların hepsi farklı tarzda oyuncular biz sisteme göre transfer yapmıyoruz ki isme göre yapıyoruz herhalde (çalışıyoruz). Reyes de aynı hesap bana sorarsanız. Çok fazla bir şey beklemeyelim bu takımdan.
O Fernando Meira'yı yolladığımızdan beri bu takım iflah olmadı. Ne zaman olur bilemem.
Galatasaray Muslera transferinin sonuçlanmamasının ardından rotasını Gremio'dan Leandro Bagy'e çevirmiş . Kalecinin İstanbul'a gelmes,i bekleniyormuş .
LigTv
@Redrum
Cidden ya Meira gitti takımın hayat damarlarından biri koptu :zuhaha Bi türlü toparlanamadık.
Bu arada medyayla yönetim ve Fatih Terim'in katıldığı yemekten çıkan sonuç. Muslera olmamış, Reyes ve Forlan'a görüşmeler sürüyormuş ama Reyes'in gelme ihtimali çok düşükmüş, Leandro Bagy şu anda listede öne çıkan kaleci adayıymış ya da o tarz bişey :D Fatih Terim Kallström ve Fabiano'yu net olarak istemiyormuş. Drogba'yı istemediği ise yalanmış.
Galatasaray, Victor Leandro'yu askıya aldı
28 Haziran 2011 00:19 | NTV Spor
Galatasaray'da kaleci arayışları çıkmaza girdi. Muslera'dan kesin olarak vazgeçen sarı-kırmızılılar, gündemlerinde yer alan Victor Leandro'yu da maliyeti nedeniyle askıya aldı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/161/leandro3_R6W3Y.jpg
Galatasaray'da kaleci arayışları çıkmaza girdi. Uzun süredir Lazio ile görüşen Galatasaray yönetimi temasların olumsuz sonuçlanması üzerine Muslera defterini kapattı. Sarı-kırmızılılar, Roma ekibine bu transferden vazgeçtiklerini resmi olarak da bildirdi.
Alternatif arayışlarına giren Galatasaray yönetimi kaleci antrenörü Taffarel'in tavsiyesiyle listesine aldığı Victor Leandro için de geri adım atmak zorunda kaldı. Sarı-kırmızılılar Brezilya Milli Takımı’nda da forma giyen 28 yaşındaki file bekçisini yüksek maliyeti nedeniyle şimdilik beklemeye aldı. Ayrıca başarılı kalecinin Brezilya'nın Copa Amerika kadrosunda yer alması bu transferin önündeki bir başka engel olarak dikkat çekiyor.
1 Temmuz'da başlayacak Copa Amerika'nın en büyük favorileri arasında yer alan Brezilya'nın finale kadar yükselmesi halinde Victor Leandro en erken 25 Temmuz'da İstanbul'a gelebilecek. Bu durumda sarı-kırmızılıların yurtdışında yapacağı 2 kampı da kaçıracak olan Victor Leandro'nun uyum sürecini gözönüne alan Galatasaray yönetimi başka isimler üzerinde duruyor.
Kaleye kimi alacaklar o zaman? Bu arada Meira da savunmayı toparlamıyordu ki hatta katkı verdiği bile söylenemez o gittikten sonra iflah olmasın defans hattı :D
Transferler inşallah kaliteli olur yoksa bu kadrodan gene bir şey olmazmış gibi geliyor bana yanlış mı düşünüyorum.Ujfalusi doğru transfer miydi hala kararsızım.Bence 4-3-3 daha iyi olabilir gibi.Pino yada Kazım oynamasa Cana-Selçuk Dmc oynasa önlerine de Pjanic ileri de Arda-Elmander-Transfer olsa daha güzel olmaz mı?
Ayrıca Ayhan'da antrenmanda çok neşeliydi kalacak herhalde :(
Bence 4-3-3 oynamayız da ben iyice karamsarım bu sene hakkında.
4-4-1-1 oynatır Fatih Terim ama bu ortasaha yükü taşıyabilir mi ? Bence 2 dmc şart 1 de oyun kurucu.
Ali Dürüst'ün açıklamalarına bakılırsa karamsar olmamak elde değil Lig ağustos'ta başlayacak
'' Transfer sezonu Eylül'e kadar sürüyor daha zamanımız var '' diyor
Şu an Trt Spor'da E.Frankfurt'tan Okan Derici ile 3 yıllığına anlaşıldığı son dakika haberi olarak verildi.
Okan Derici Galatasaray'da
Profesyonel Futbolcu Okan Derici ile 2011-2012 futbol sezonundan başlamak üzere 3 futbol sezonu için sözleşme imzalanmıştır. Futbolcuya buna göre 2011-2012 sezonunda 150.000 EUR sabit transfer ücreti ve aylık 8.000 EUR ücret, 2012-2013 ve 2013-2014 sezonlarında sırasıyla aylık 10.000 EUR ve 12.000 EUR ücret ödenecektir.
Yeni sporcumuza Galatasaray kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz.
Galatasaray Sportif AŞ
3 yıl az olmamış mı yahu?