Originally Posted by
europeanconquer
Aysal illa gelsin demiyorum ama Ünal Aysal projeleri olan bir insandı,ilk 2 sene çok iyi gitti ondan sonra Terim ile arasında ergenlerin yapmayacağı bir tartışma gereksiz bir ego savaşı çıktı,o da işte ne kadar bana göre Aysal haklı olsa da sonun başlangıcını getirdi.Başta Terim'i çok seven oyuncular,küstüler adeta,belki de birilerinin kuyusunu kazmaya çalıştılar ve en önemlisi o lanet devre arası transfer dönemi geldi,inanılmaz saçma transferler yaptık,ben o gün transferleri desteklemiştim ama bende bir şey bilmiyormuşum,alınan oyunculardan bir tek Telles doğru düzgün top oynayabildi,onun da sınırları var.
Mali duruma gelince Aysal planlı işler yaptı ama o planları düşlediği gibi gitmedi,mesela sponsor bulamadık,sermaye arttırımı yapamadık ama en azından borçları yapılandırdık,Denizbank'a ödüyoruz ay ay.
Her şeyin yanında büyük düşünen bir adam Ünal Aysal,başarısız olması veya başarılı olması büyük düşünmeyen biri olmadığını kanıtlamaz.Yapmak istediklerini hep destekledim,aday olursa da onu destekleyeceğim.
Başka bir konuya gelirsek,artık genç birisinin başkan olması gerektiğini düşünüyorum ve bana göre de en uygun isim zaten aday olan Adnan Öztürk'tür,yıllardır başkanlık için bileniyor ve bence artık zamanı da geldi,yaş ortalaması 89789798 olan lise tayfası yine yaşı 185 olan bir adayı seçmezlerse,Adnan Öztürk bu Mayıs'ta başkan olacaktır.