Daha öncede söylemiştim, şimdi de söyleyeyim. Bu sene Galatasaray ın ilk 3 e girmesi başarısızlık sayılmamalıdır. Takım tamamen demoralize oldu, büyük kadro değişiminden bahsediliyordu, gerçi çok oyuncu gönderilmedi ama oyuncuların çoğu yıprandı. Yalnız bence Yekta-Selçuk-Ceyhun-Cana-Culio nun 3 ünden oluşacak bir ortasaha Türkiye Ligi için yeterlidir. Ekstradan bir ofansif ortasaha gelirse faydası olur ama gelmese de olur yani. Defans dörtlüsü şu an kötü gibi duruyor ama ben Hakan-Sabri bek ikilisini beğenirim genel olarak. Tabi son durumlarıyla ilgili bilgim yok ama kumaşı kötü oyuncular değiller. Kanatlarda Pino-Kazım-Arda idare edecektir. Forvete de Elmander alındı, oyuncunun durumuna göre bir takviye daha gerekebilir. Şu an Galatasaray ın en kötü yerleri stoper ve kaleci bana kalırsa. Hızlı bir stoper ve iyi bir kaleciyle, takım bayağı toparlanır, Terim faktörüyle de daha da iyi olacaktır. Ancak ilk seneden başarı hedeflenip çok para saçılırsa, başarısızlıkta yine dağılma olur, yazık olur.