Ronaldo - Kaka - Rooney
_______Higuain______
Şu anda 71 gol attılar böyle oynarlarsa herhalde + 20 falan olurdu :D
Printable View
Ronaldo - Kaka - Rooney
_______Higuain______
Şu anda 71 gol attılar böyle oynarlarsa herhalde + 20 falan olurdu :D
Fly Emirates yapıyodu böyle anlaşmaları ama bu sene THY farkını gösteriyo. Manchester United - Barcelona bakalım sırada kim var.
Higuain yerine düşünmüştüm abi.Higuain çok iyi gidiyor bu sezon ama gözümden düştü valla Lyon maçından sonra.Sol açığada Riberry gelirse...Off fantaziye bak.:icon_smile:
Gerrard Liverpool'dan gider derim ama Rooney asla bırakmaz.:)
Topluca voleybola başlayalım.Hepimiz dilediğimizce topa elle temasta bulunuruz.
Şuan en formda oyuncu Dünya Kupasında İngiltere'nin en büyük umudu :)
Premier Lig ekiplerinden Portsmouth'un 9 puanı silindi. Kayyuma devredilen Portsmouth, 19 puanla ligin son sırasında yer alıyordu.
http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNB...logo.widec.jpg
NTV Spor
Güncelleme: 13:11 TSİ 17 Mart. 2010 Çarşamba
Ligde zon günler geçiren ve 29 maç sonunda sadece 19 puan toplayabilen Portsmouth'un kayyuma devredildiği için 9 puanı silindi. Puanı silinmeden önce bir üzerinde 19'uncu sırada yer alan Hull City'nin 5 puan gerisinde yer alan Portsmouth, silinen puanlarının ardından 10 puanla Hull City'nin 14 puan gerisine düşmüş oldu.
Kulüp bir gün önce yaptığı açıklamada, 6-8 hafta arasında kayyumdan çıkabileceklerini açıklamıştı.
Portsmouth bu durumda 9 maç kala güvenli bölgenin 17 puan uzağında kaldı.
Bu arada 60 milyon pound borcu bulunan Portmouth, Premier Lig tarihinde kayyuma devredilen ilk kulüp olmuştu.
Puan düşürme neye yarıyor ki Borç borç değil mi :) Küme düşecek uzun bir süre toparlanamayacak Olay bu heralde
Hep sempatim olmuştu Pompey'e ambleminden dolayı : )
Kulupleri satmanın sonuçlarını görüyoruz. Canı sıkılan oyuncağını elden çıkarmaya çalışıyo.
Yazık oluyor Portsmouth'a...Benimde sevdiğim bi takım Pompey.
Nerde 2008'de FA Cup'ı kazanan kadro,nerde şimdiki kadro :(
FA Cup'ta hala iyi gidiyorlardı ama lige yansıtamıyorlardı..Adamlar daha 3-4 sene olmadı UEFA'da oynuyorlardı şimdi küme düştüler gerçekten çok yazık oluyor bu takıma o ambleme..
Ekonomik krizden etkilenen ilk takım oldu. Umarım FA Cup'u kazanırlar.
Artık Premier Lig gelirleri, takımların giderlerini karşılamıyor. Bu yüzden mutlaka yayın gelirlerinin fiyatı artması gerek. Yoksa daha nice takımların bu durumlara düşünü izleyeceğiz ya da Arap Şeyhlerinin satın aldığı bir ligi. ManU'da aynı şekilde bir tehlike bekliyor.
Gerçekten yazık bu takıma yaw:(
FA Cup'ı alıp 2008'de süper bi çıkış yakalamışlardı.Çokta sevdiğim bir clüp ama maalesef düşürmüşler:(
Hani bunları arap biri almıştı zengindi bunlar , Utakaları ve bilimum iyi futbolcuları kadroya topladıydılar ne olaki düştüler böyle ?
Rooney "Kim bilir belki bir gün Türkiye'de oynarım" demiş :p
Stoke City'nin menajeri Tony Pulls'in takım içindeki otoritesinin sarsılmaması için milli oyuncumuzu gözden çıkardığını iddia etti.
http://d.yimg.com/i/ng/sp/empics/201...2010192117.jpg
İngiliz adifferentleague.co.uk isimli internet sitesi, Stoke City'nin menajeri Tony Pulls'in takım içindeki otoritesinin sarsılmaması için milli oyuncumuzu gözden çıkardığını iddia etti.
Geçtiğimiz cumartesi günü golsüz berabere biten Stoke City ile Aston Villa arasında oynanan karşılaşmada Pullis, milli oyuncumuzu 54. dakikada oyundan çıkarmış, Stoke taraftarı da bu durumu ıslaklarla protesto etmişti. Tuncay da maçının sonunu beklemeden stattan ayrılmıştı.
Bu durumu kulüp içinde derlenen haberlerden değerlendiren Rob Doolan, milli oyuncumuzun Stoke City'e gelişinin taraftarları heyecanlandırdığına dikkat çekerken, Chelsea ve Liverpool'la da dirsek temasına giren Tuncay'ın 'Potteries' geldiğini belirtti.
Stoke City'nin oynadığı oyun formatına değinen Doolan, Pullis'in 'Cesur Yürek' lakaplı oyuncumuzla ne yapmak istediğine karar vermediğini ve Premier Lig'de oynatmak için 4 ay beklediğine dikkat çekti.
Ayrıca yazıda Tuncay'ın kendisini kısa sürede kanıtladığına, ligin başlarında forma şansı bulamamasına rağmen; Premier Lig'de Stoke City'nin en golcü ismi olduğuna yer verildi.
Bütün bunların ışığında Doolan, hiçbir oyuncunun kulüpten büyük olmadığını ve eğer sorun çözülmezse Stoke City'nin yoluna Tuncay'la ve Tuncay'sız devam etmesi gerektiğini kaydetti.
İbrahim Torunoğlu / Radyospor.com
Evet iyi topçu ama , yazın öğle saatlerince çıkan İngiliz filmlerindeki kötü adamlara benzediği için birtürlü sevemedim şu adamı.
Ne diye Stoke City'e gittiki zaten.
fenerbahçe'ye dön sen en iyisi.
Seneye yönetimin iyi yerli oyuncular toplıyacağını düşünüyorum. 2003 misali.. Tuncay'da bu kervana katılıp dönecektir evine.
Premier Lig'de kal gelme buralara, Tugay orada efsena oldu, sende olabilirsin. Belki hiçbir zaman Chelsea, Liverpool formaları giyemiyeceksin ama; hep bu ligde mücadele eden takımlarda oynayabilirsin. Seneye Newcastle geliyor, Tuncay Newcastle'ı tercih ederek Premier Lig'de zirveye oynayabilir.
Asla dönme Türkiye'ye. Zaten döneceğini de sanmıyorum. Tuncay Premier Lig gibi bir yerde artık öyle böyle alıştı ve gol de kaydediyor. Başka takımlara gitmeli ama Premier Lig'den.
Gönlüm yuvasına dönmesini çok istese de umarım dönmez.
Dişini sıkacak...
Oradan başka bir sıradan takıma gider Türkiye'ye döneceğini sanmıyorum ..
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=83835
Aynı konuyu ben açmıştım abican :)
Arsenal'in 125. yıl forması.
http://static.arsenal-mania.com/uplo...8-2011-kit.jpg
Birleştirildi.