İbrahim Seten'in son tweetini foruma sansürlü de olsa koymayalım. Çok okumak ve burada yorumlamak isteyen olursa girip onun twitter adresinden okur zaten.
Aziz Yıldırım çok ufaldı bu hareketi ile gerçekten.
Printable View
İbrahim Seten'in son tweetini foruma sansürlü de olsa koymayalım. Çok okumak ve burada yorumlamak isteyen olursa girip onun twitter adresinden okur zaten.
Aziz Yıldırım çok ufaldı bu hareketi ile gerçekten.
Çok özür diyorum gönülden bir Fenerbahçeli olarak. Bu terbiyesizliğin, seviyesizliğin, kalitesizliğin utancı hepimizin. Ulan Uefa açıkla da kurtulalım, başka çare yok.
Bunlar hep paralel yapının işi :)
Bakın amacım kesinlikle Aziz Yıldırım'ı korumak falan değil ama benim kafamda farklı bir düşünce mevcut.
Quote:
Öyle yangından mal kaçırır gibi Anadolu Ajansı’na açıklama yapmazsın.
Öncelikle inanılmaz saçma bir laf söylemiş. Ersun Yanal'ın bunu yaptığından yakınıyorsun adam gideli daha 2 gün oldu çıkıp arkasından sallıyorsun?
Kafamdaki şeylere gelecek olursak ; Ersun Yanal'ın bu kadın muhabbetlerine ben inanıyorum açıkcası. Ersun Yanal bu kadar olaydan sonra çıkıp açık yüreklilikle ''Tekne olayları falan yalan'' diyemedi. Kovulduğu günün akşamı gidip o tekne fotoğrafını oraya koyması da bana göre bu muhabbeti kabul etmesi demektir.
Salih konusuna gelecek olursak, twitter da Salih'in ''Ersun hoca beni sevmedi'', ''Kanımız uyuşmadı'' tarzı demeçler verdiğini okudum.
http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/...-yanal-itirafi
Buyurun link de koyayım hatta. Buna bakışla Aziz Yıldırım bu konuda da haklıdır. Ersun Yanal ve Salih arasında belli ki bir problem olmuş bunu bir tek Yıldırım değil Salih de söylüyor.
Aziz Yıldırım düşmanlığı yapıp söylediği her lafı çöpe atmak yanlış olur. Abarttığına şüphem yok ama Kadın ve Salih konularına inanıyorum çünkü Ersun Yanal bu konularda kendi kendini ele verdi. Kadınlarla takılmak amacıyla kulübe gerekli ilgiyi verip, vermediği konusunu ise bilmiyorum.
Aziz Yıldırım'a bayılan birisi degilim yaptıgı acıklamaların gerçek olma ihtimali var fakat abartılarak anlatıldıgı cok bariz . Aykut Kocaman'ın da Ersun Yanal'ında oynanan oyuna cok fazla etkisi olduguna kesinlikle inanmıyorum . Acımasızca eleştirilen Mancin'nin Galatasaray'ı tamamen Mancini'nin oyunuyla , kararlarıyla , taktigiyle sampiyonlugu Fenerbahce'ye bıraktı .
Benim açıklamalardan sonra en çok sinirlendigim olay Aziz Yıldrım'ın herkesin arkasında dururken bir gün olsun (herkes yuhlarken ben alkıslıyordum hariç) Alex'in arkasında durdugunu görmedim .Aykut istedi yolladım Alex'i diyor . Ersun Yanal'dan şikayetçi ama geçen sene arkasında durdu sustu bu olayları dile getirmedi . Aykut Kocaman kusura bakmasın kimse ama dondurması yere düşmüş cocuk gibi aglamasına izin verdi 40 kez istifa etti 40 kez geri gel diye yalvardılar . Peki bu Alex ne yaptı da Aykut'un karşısına geçip ALEX ULAN BU ALEX istemedigin adamın farkına var diyemedi ?
Alex kendiside söylemişti hep bir lidere ihtiyaç duydum diye , TT Arena'da ki ilk derbi (2:1 biten) Alex oyundan çıktıktan sonra Aykut Kocaman'dan daha fazla sahadakilere komut verdi be gözlerimizle gördük biz bunları , Alex alex diyip uzattım farkındayım fakat ne Aykut Kocaman ne de Ersun Yanal bu takımı taktiksel olarak sampiyon yapmadı taktiksel olarak bir yerlere getirmedi belki en ala karaktersizi adamlarla dolu bu takım belki de en karakterli futbolculara sahibiz bunu bilemem ama 3 Temmuz'dan bu yana saha da tek taktik var o da Haksızlıga karsı mücadele edin koskoca klüp böyle yönetilmez
Hiç dert tasa etmiyorum açıkcası. Fenerbahçe'de sistem değişmez, hücum futbolu bitmez.
Bazı şeyler zamanında konuşulmazsa saygı diye bir şey kalmaz.
Sezon ortasında kangren olacak yarayı kesip atmıştır Fenerbahçe. Küfür kabul edilemez. İletişim kopmuşsa işler bir daha düzelmez. Fenerbahçe sezonu kurtarmıştır.
İyi ki Galatasaraylıyım diyenler yanlış yoldalar. Aksine üzülmeniz gerekir.
Fenerbahçeliler esas İyi ki Fenerbahçeliyim demeliler. Fatih Terim'den hoşlanmayan oyuncular yüzünden sezon gitti ve kovdurdular. Mancini ile oyuncular arasından gerginlik maç sırasında belli oluyordu ve kovdurdular. Sabri'nin açıklanmadan kadro dışı kalması, Melo-Zan, Melo-Riera, Arda-Caner kavgaları ve cezasız kalması...
Saklayarak, kafayı kuma gömerek düzelttiğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz.
Fenerbahçe'de mı at koşturabilirsiniz acaba, yoksa Galatasaray'da mı? Sezon başlayınca hiçbir şey konuşulmuyor olacak artık. Şu durumda hangi takımın oyuncusu oynamak zorunda hisseder acaba? Bir takımın havasını solumadan neler olabileceğini anlayabilmeniz imkansız
Madem bu kadar kötüymüş bu Ersun Yanal o zaman neden sözleşme yapmışlar yeniden. Aziz Yıldırım yedirememiş istifayı.
Bence Aziz Yıldırım haklı.Kadın ve Salih konularındada haklı.Bu arada Şampiyonluk Öyküsü diye 2 saatlik video var.Şampiyonluğun öyküsünü anlatıyor soyunma odası konuşmalarını gösteriyor.Abi Ersun Yanal hiçbirşey konuşmaz mı? Çok dikkatimi çekmişti.Sadece Haydi beyler haydi diyor olay bu.Kuyt geliyor taktiği resmen o belirliyordu.Yok topu kanatlara oynayalım sakin olalım top dolaştıralım.Yaklaşık 1 ay önce izledim o zaman kafama takılmıştı.Futbolcular da hiç iplemiyordu.Yazık oldu ama iyi oldu.Aziz Yıldırıma Aykut Kocamanı da sormuşlar siz beni daha tanımamışsınız demiş.Aykut Hocanın ve Ziconun gelmesi neredeyse imkansız.İsmail Kartala kaldık görünüşe göre.
Aziz Başkan'ın verdiği demeçlerden sonra daha da çok sevindim Ersun hocanın gitmesine...
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...-kati-daha-var
Böyle bişey olabilir mi? Kıramayacağım insanlar devreye girdi bende getirdim ne demek başkan? Hatır klübü mü burası?
Aziz Yıldırım bu açıklamalarıyla müstakbel cumhurbaşkanımız seviyesine indi gözümde. Merak edenler için bir üst seviyeleri Mehmet Ali Erbil.
Bu haberleri okudukça yıllar önce iyi bir karar verdiğimi anlıyorum yeniden.
Fenerbahçe yönetimi, saat 16.00'da yeni teknik direktör ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek
Aziz Yıldırım'ın Milliyet'e yaptığı açıklamayı gördünüz mü Ersun'la ilgili? Acımasız bir röportaj olmuş.
Yani abi kalınlaştırdığım kısımda baya bi güldüm.Takımın başkanı eski hocasını antrenman saatini paralı işçilere göre ayarlamakla suçluyor.Taraftara paralı köpekler diyor.Siz boşuna k....... yormayın ben ne dersem o olur diyor.Baya saygılıymış Aziz Başkan.
Neyse umarım Aziz Yıldırım onlarca yıl daha başkan olarak kalır.
Fenerbahçe Teknik Direktörlük Görevine İsmail Kartalın Getirildiğini Açıkladı.
Beklenen oldu yeni Teknik direktör Aziz Yıldırım pardon İsmail Kartal oldu
Aziz yıldırım bi bitmedin la....
Beşiktaşın şampiyonluğu hayırlı uğurlu olsun.İsmail Kartal nedir? Komik.
yav kardeşim fb sohbet alanı konusu ne güzeldi kimse bişi yazmıyordu maçlardan maçlara ancak yazılıyordu. en büyük derdimiz yeni sezon forması nasıl olacaktı olmuş mu olmamış mı idi la iki günde takımı nası da garıştırdı bu adam
İsmail Kartal'ı küçümseyen ve bu göreve yakıştırmayanlara şaşırıyorum. Aykut Kocaman'ın da mükemmel bir teknik direktörlük kariyeri yoktu Fenerbahçe öncesi. İsmail Kartal da Aykut Kocaman gibi Fenerbahçe'de futbol oynamış. Sivasspor'u Süper Lige çıkaran teknik direktörmüş aynı zamanda. Yıllardır takımın içinde, başarılı olma ihtimali hiç de az değil bence. Sonuçta oturmuş ve bildiği bir düzenin başına geçiyor. Aziz Yıldırım en doğru kararı verdi.
Oyuncu grubu İsmail hocayı çok seviyormuş.
Başkanında desteği arkasında
Taraftar zaten destekleyecektir.
Bence başarılı olacaktır