Maşallahı var Kewell'ın. Özgüveni tavan yapmış şekilde dönecek geri.
Printable View
Maşallahı var Kewell'ın. Özgüveni tavan yapmış şekilde dönecek geri.
Yok yok, olmaz birşey.
Mile Jedinak, Galatasaray ortasahasına cuk oturur aslında. Neill, Kewell'da yakından tanıyo hem.
Avusturalya 6-0 yaptı;9,Kewell'i hocası final için oyundan aldı..Gol kralı olabilir kewell
Ortasaha için adaylar belli; Dempsey, Kranjcar, Sezer. Forvet için ise aday; Tunay Torun.
Fcn Blog
Dempsey neyse de Kranjcar cok zor.
Sezer ile temaslar baya ciddi bakalım ne olacak... dampsey bitmek üzere...
Dempsey forvet arkası için alınacak galiba.
Arda'nın da sakatlanmasından bıktım artık. Kendine bakmıyor, sakat sakat kendini yoruyor sağa sola gidip dikkatsiz davranıyor. Artık birinin uyarması lazım bu adamı. Sürekli aynı yerden sakatlanıyor. Bunun başka bir açıklaması yok. Kendine dikkat etmesi lazım.
Dempsey dediğiniz Clint Dempsey demi ? Hani şu Fulham'da oynayan Amerikalı..
Bu Dempsey aynıysa, bayağı iyi transfer olur...
Bizim yönetim isim benzerliği olan birini bulmuştur büyük ihtimalle bonservisi de elinde falandır.
yana , geriye ve rakibe pas yapan kazma bir orta sahamiz varken neden hala atak oyuncusu almak icin israr ediliyor anliyamadim , son 3 yildir orta sahaya bir tane adam almadik , alamadik
Aslında hücum anlamında Stancu,10 numarada da Culio ihtiyaçları karşılar.Sağ tarafa Pino yada Kazım,Sol tarafada Arda geldinmi hücum yönünden güzel kadro oluyor.
Culio bence ortasahanın ortasında mücadelesiyle daha çok katkı sağlar.
http://www.kicker.de/news/fussball/b...-mit-Fink.html
Kicker Bradley'le ilgilendiğimizi yazmış.
almanlar yalan haber yapmaz. doğruluğu vardır.
Murat Yalçındağ: Kimsenin şüphesi olmasın, takım tamamlandığında çok daha iyi bir Galatasaray izleyeceğiz.
Transferi mi kastediyor yoksa sakatların falan düzelmesinden mi bahsediyor tam emin olamadım.
Bu arada Adnan Sezgin Formica'ya ya benim olacaksın ya da kara toprağın büyüsü falan yaptı herhalde. Adam bir türlü transfer olamıyor, önce Genoa, şimdi de Monaco transferleri patladı. :D
En büyük transferimiz Hakan Sükür olacak gibi Yilmaz Toköz futbol oynamasi icin baski yapmis Hakan eski baskanlarla görüsmüs bu teklife sicak bakmis :D
İnşallah öyle bir şey yapmazlar.Ne gereği var yani.Öyle bir şeyin konuşulması bile komedi.
Hakan Şükür futbola geri mi dönüyor?
Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Üyesi Yılmaz Toköz, sarı-kırmızılı takımda Hakan Şükür'ün yeniden takıma dönmesini önerirken, bu konuyla ilgili Hakan Şükür'ün kendisine olumlu yaklaştığını ileri sürdü.
Basın toplantısı düzenleyen Yılmaz Toköz, Galatasaray Futbol Takımı'nın forvet hattında önemli sorunlar yaşandığını savunarak, kendisinin, 38 yaşındaki Hakan Şükür'ün kısa bir süre için de olsa futbolcu olarak takıma geri dönmesini arzu ettiğini aktardı.
Hakan Şükür'ün 1 aylık bir antrenmanla oynayabilecek hale geleceğini savunan Yılmaz Toköz, ''Ben, Hakan Şükür'ün kısa süre için de olsa futbol oynaması gerektiğine ve Galatasaray'a faydalı olacağına inanıyorum. Kendisiyle görüştüm. Antrenman eksiği olduğunu söylemesine karşın ısrar ettim. En azından bazı maçlarda oynayabileceğini söyledim. O da ilgi gösterdi. Dünyada emsalleri var. Hakan Şükür kısa sürede yeniden futbola dönebilir'' diye konuştu.
Toköz, Hakan Şükür'ün Galatasaray'da futbola dönmesi konusunu eski başkanlar Ali Tanrıyar, Ali Uras ve Mehmet Cansun'la görüştüğünü, bu kişilerin fikrini olumlu karşılandığını aktarırken, Hakan'ın 3 ay daha futbol oynamasının Galatasaray'a bir şey kaybettirmeyeceğini dile getirdi.
Yılmaz Toköz ayrıca, Galatasaray'da yaşanan yönetim sorunlarını ''kaos'' olarak nitelendirirken, mevcut yönetimin dönemini tamamlaması gerektiğini, 2012 yılındaki seçimlerde başkan adayı olmak isteyen kişilerin ise şimdiden çalışmalara başlaması gerektiğini sözlerine ekledi.
Ntvspor
:D şaka gibi :D iyi oynarsa ne olacak? :)
Yahu kaç yaşında futbolcular çatır çatır oynuyor Hakan niye oynamasın ki :D döktürür hemde bir Sakaryalı izleriz :D
Gladbach Fink'i kiralamis belki Bradley'i alabiliriz