şimdi önce kaka haberi çıkar sonra inamoto vb. falan çıkar gene:D
bkz: buffon,muslera,lauro
van der sar emekli bu arada.
Printable View
Reyes , Forlan için çekilen kredi Kaka'ya veriliyormuş :P :D
Tüm kariyerini GS ' de yakmaz Van Der Sar
Trt Luis Fabiano'nun Galatasaray ile anlaştığını söyledi.
Eğer Lauro başkandan veto yediyse bizim transferimiz farklı ya :D Şimdi çaktım :D
Luis Fabiano Avrupa'da oynamayacağını söylemişti fakat G.Saray'da oynamak istiyor. Ve bundan bir kaç ay önce salon çalışmalarına tekrardan başlamıştı. Demek ki kendini tekrar göstermek istiyor bu transfer bizim için hayırlı olur.
bu Fabiona 6m € dan fazlaya transfer olmamışmıydı oraya.En az 10 verdik herhalde yoksa nie bıraksın adamlar.
6.5-7ye alabiliriz bu da Fabiano ayarinda bir adam icin normal. Fabiano gelirse cok sevinirim. Aradigimiz gibi komple bir forvet. Haftalar once Brezilya'da gorusulen adamin sadece Ronaldinho olmadigini, gonlumden gecenin de Fabiano oldugunu soylemistim. :) Hadi insallah.
Trt dediyse hayırlı olsun.Yalan haber oldu mu hiç bilmiyorum ama Trt1 şu an en güvendiğim yer.
http://i1106.hizliresim.com/2011/6/30/505.png
Trt Spor dese suphelerim olurdu zira cok patlamisliklari vardir kendisinin. Trt Haber insallah kaynak olarak Trt Spor'u baz almamistir. Kaka olayina gelince bir hayalden ibaret :)
Bu Trt kanalları ayrı mı çalışıyor?
Yani Trt haber spor içerikli haberleri TrtSpor'dan alıyordur. Sanmam bir tane daha spor departmanı olsun... Zaten spor kanalı varken başka bir yerden almaz yahut kendileri ayrıca haber yapmazlar diye tahmin ediyorum...
Belki kaynaklari yabanci basindir Sait onun icin soylemistim :)
http://www.xn--fotoma-1ua.com.tr/Gal...asyon-az-sonra
Fotomaç'a göre 4 transfer daha yapacakmışız.Muslera,Muntari,kaliteli bir kanat ve Luis Fabiano olsa çok güzel olur.
Yarin babamin ofisine gidecegim yine buyuk ihtimal, ortagi orada olursa kaparim yine birseyler :)
Telefonda konusmuyor o isleri nedense :D Kendisi benim bebekligimi bilir ama agzindan cimbizla laf aliyorum, bazen gaza geliyor kaptiriyor :zuhaha
Galatasaray taraftarı çıldırdı; "İSTEMİYORUZ"
Kale konusunda uzun süredir sancılar yaşayan Galatasaraylı taraftarlar çoğu futbolseverin tanımadığı Lauro ismiyle karşılaşınca tepkilerini ortaya koydu.
Galatasaray'da merakla beklenen kaleci arayışında artık son viraja girildi.
Dün yönetici Abdürrahim Albayrak'ın Brezilyalı kaleci Lauro'nun transferini açıklayarak "hayırlı olsun" demesinden sonra sarı-kırmızılı taraftarlar büyük tepki gösterdi.
Başkan Ünal Aysal'ın seçimin ardından NTV Spor'da katıldığı Yüzde Yüz Futbol adlı programda yaptığı "Bir hafta içinde hem ortasaha hem çok sürpriz bir kaleci çıkabilir karşınıza" açıklamasından sonra büyük beklenti içine giren ve van der Sar, Gianluigi Buffon, Fernando Muslera, Victor Bagy, Pepe Reina, Doni gibi isimleri bekleyen taraftarlar sürpriz bir Lauro transferiyle karşılaştı.
Bir kısım Galatasaray taraftarı takımda kaleci antrenörü Claduio Taffarel'in referansı ve teknik direktör Fatih Terim'in isteği ile alınan Internacional kalecisine destek çıkarken, bir kısım taraftar ise 30 yaşındaki kalecinin son iki yıl içinde çok az maç oynamasını söylerek büyük tepki gösterdi.
Yönetici Abdürrahim Albayrak'ın Brezilya'dan transfer edilmesine karşın "Avrupa'dan ucuz ve kaliteli bir kaleci aldık. Artık kendi yıldızlarımızı yaratacağız" söylemi de eleştirilerin odak noktası oldu.
Galatasaray taraftarları tepkilerini ise "Lauro seni istemiyoruz" adlı bir internet sitesi açarak gösterdiler.
http://www.wedontwantyoulauro.com/ adlı sitede "Takımımızın yıllardır en zayıf noktalarından olan kaleci problemimizi çözmek için üstün! uğraşlar sonucu bulunan, dünya yıldızı Lauro efendiyi İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!" ifadelerine yer verildi.
Türkiye'de daha önce bir oyuncu adına açılan internet siteleri hep o oyuncunun gelişini yöneticilere ve oyuncu cephesine yansıtma amacıyla kurulurken, ilk kez bir oyuncunun gelmemesi için taraftarlar tepkilerini ortaya koydular.
Gelen tepkiler ve yorumlar sonrası başkan Ünal Aysal'ın 30 yaşındaki kaleciyi veto ettiği ve Galatasaray'da rotanın yeniden Fernando Muslera'ya döndüğü öne sürülüyor.
30 Haziran 2011 Perşembe - 10:01
Sporx.com
Helal olsun.Taraftarlardan bu tip icraatları görmeyi isteriz.
Yönetimi caydıran bu site değil aslında resmi twitter ve facebook hesaplarına yapılan bombardıman. Baya isyan çıktı. Ama sosyal medyanın güzellikleri işte. Transferi yaptırtmadık.
Luis Fabiano stil olarak en sevdiğim forvetlerden bir tanesidir. Lakin geleceğini düşünmüyorum. Özellikle ŞL 'ye katılamayan bir takıma gelmesi çok düşük ihtimal.
Fabiano Sao Paolo'ya transfer olalı çok olmadı diye biliyorum. Para verilirse gelir gerçi niye gelmesin. Benim en sevdiğim forvetlerdendir ve Türkiyeye gelirse 20 golün altında kalmaz hiçbir sezon. Leblebi gibi gol atar kısacası :n:
gs bosuna forvet ariyor basindan cisseyi getirselerdi 3 sene forvete ihtiyaclari kalmazdi
Su transferler sonlasada taraftarlarda rahatlasa yoneticilerde. umarim muslera,kallstrom,ve fabiano yada drogba gelir..
sahsen benim gorusum forvet transferine gerek yok saglam bi kaleci ile selcugun yanina basan mucadele eden teknik kapasitesi ust duzey bi oyuncu isterim.
İlk 11 oynıyacak adamları biran önce alsınlarda diğer kadroyu genişletmek için,yedeğe alıcakları adamları daha sonra alsalarda olur.
Yeni Transferimiz Elmanderin Gol"u Ingilterede bu sezon en guzel 4.cu gol olmus
http://www.youtube.com/watch?v=FfJ3sIryDLw
Ronald Vargas Anderlecht'te. Resmi açıklama yapılmış.
http://www.rsca.be/go/fr/article/29831/ronald_vargas_-_soulag%C3%A9_et_tr%C3%A8s_content
Aysal tarih verdi: "9 Temmuz"
Futbol Federasyonu Genel Kurulu için Ankara'da bulunan Ünal Aysal, FANATİK aracılığıyla taraftarlara seslendi: Transfer bombalarımızı, 9 Temmuz'daki Olağanüstü Mali Genel Kurul'dan sonra patlatacağız
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/ne...1mm1464134.jpg
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Sarı-Kırmızılılar’ın merakla beklediği yıldız oyuncu transferi konusunda müjdeyi verdi. Yaptığı her açıklamada, “Taraftarlarımızın içi rahat olsun” diyen Başkan, neden geciktiklerini FANATİK’e açıkladı. Aysal, şu anda önceliğin 9 Temmuz’da yapılacak Olağanüstü Mali Genel Kurul’da olduğunu söyleyerek, “Taraftarlarımız, 9 Temmuz’u beklesin. Mali Genel Kurul’dan sonra, Kaka dahil birçok yıldız için taarruza geçip, bombaları patlatacağız” dedi.
‘İşimizin ehliyiz’
Ünal Aysal, kulübün genel durumuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Ben bu kulübün mali yapısını, işlevsel yapısını düzeltmek ve kulübü eski günlerine döndürmek için yönetimin başına getirildim. Gerekli kurullarıma ve ceo’larıma talimatlarımı verdim. Direktifim şudur: Borçlar, gelirler ve mali yapı yeniden düzenlenecek. Ayrıca eskisi gibi taraftarın güveneceği ve coşkuyla destekleyeceği bir takım yaratılacak! 300 milyon dolar borç, 150 milyon dolar gelir ve rakamını söyleyemeyeceğim kadar büyüklükteki temlikler...Yıl sonuna kadar bu işler halledilecek.
Ben şirket yönetiminden anlarım. Sportif idealler, görevlendirdiğim kişilere aittir. Kendilerine güveniyorum. Onları en iyi şekilde düzenlemek, gerekli takviyeleri yapmak ve mali yapıyı yormadan bu işleri halletmek bizelerin görevidir. Şu anda durumumuz iyiye gidiyor. Yeni federasyonla birlikte uyumlu bir şekilde çalışarak, Türkiye’de şampiyon olup, Avrupa’ya gideceğiz. Kimse meraklanmasın, işimizin ehliyiz.”
Mehmet Ali Sabuncu
http://fanatik.ekolay.net/Aysal-tari..._32_229825.htm
9 temmuz"mu insallah oyle degildir ee 2-3 iyi oyuncu alsak onlari almak gene bi 15-20 surer agustosu bulur kampa gec katilirlar sonra elimizde patlarlar her yil oldugu gibi yine husran yine husran.
Asıl mali kongre 2 temmuzda. 2 temmuzda yeterli çoğunluk sağlanamazsa 9 temmuzda sayıya bakılmaksızın yapılacak kongre. Başkan bu kongrede borçlanma yetkisi isteyeceğini çok önceden söylemişti. Eğer 2 temmuzda kongrede yeterli çoğunluk sağlanır ve borçlanma yetkisi verilirse. Bombalar patlar ve bu kampa yetişmese de en azından 2. kampa yetişir. 9 temmuzda olursa işimiz var ama çok büyük sıkıntı yaratabilir kongre 9'unda olursa. Tabii şöyle bi durumda olabilir. Oyuncularla takımlara anlaşılmıştır, kongrede borçlanma yetkisi alındığı gibi resmi imzalarda ertesi güne atılır. O zaman sıkıntı olmaz.
Muslera işi bitti gibi artık. Bugün Kaka' ve Garay isimleri gelmiş gündeme. Ayrıca şunu da belirtiyim; Galatasaray yöneticileri, Kaka'nın menajeriyle görüşeceklermiş Brezilya'da. Sadece dedikodu bunlar tabi.
maka paka kaka ne varsa alalım.hepsi yarar bunların :n: sinirlerimizi gevşetti bu transfer dönemi yine :D
Bugün yarın derken temmuz a girdik.
Bugunku imza toreninde bir bomba bekliyorum ama hadi bakalim zaten dun ofiste babamin ortagi da yoktu moraller bozuk :D
sürpriz olarak R.Madrid'in malzemecisinin transferi olabilir sadece :D
Umut fakirin ekmeği :D
Twitterden Bi arkadas dedi Fabiano Galatasarayda diye ne kadar dogru bilmiyorum
Muslera'da mutlu son
1 Temmuz 2011 13:19 | NTV Spor
Galatasaray, Arnavut futbolcusu Lorik Cana ve Lazio'nun kalecisi Fernando Muslera'nın takasında konusunda Lazio ile anlaşmaya vardı. Transferin yarın resmiyet kazanması bekleniyor.
http://media1.ntvspor.net/C/I/162/mu...aber_M0LKI.jpg
Galatasaray'da yılan hikayesine dönen kaleci transferinde sarı-kırmızılı takım mutlu sona ulaştı.
İtalya'nın Lazio kulübünün ısrarla istediği Lorik Cana ile Galatasaray'ın bu kulüpten istediği kaleci Fernando Muslera'nın takası konusunda her iki kulüp de anlaşmaya vardı.
Lorik Cana'nın da kısa süre içinde Lazıo ile yapacağı görüşmenin ardından Fernando Muslera transferinin resmen açıklanması bekleniyor.