Arsenal'in şampiyon olması için maçın berabere bitmesini diliyorum ama güzel maç olacağı kesin
Printable View
Arsenal'in şampiyon olması için maçın berabere bitmesini diliyorum ama güzel maç olacağı kesin
ManU - Chelsea maçı şampiyonluğu belirleyecek maçtır. ManU'nun kazanacağını düşünüyorum.
İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'ın Fransız defans oyuncusu William Gallas'ın sakatlığı nedeniyle sezonu kapattığı, ancak 2010 Dünya Kupası'na yetişebileceği bildirildi.
Arsenal Kulübü Teknik Direktörü Arsene Wenger, dün Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Barcelona ile sahalarında 2-2 berabere kaldıkları maçın 44. dakikasında bacağından sakatlanan Gallas'ın büyük ihtimalle sezonu kapattığını belirtti.
Fransız televizyonu Canal Plus'a konuşan Wenger, ''Gallas, Baldır kasından sakatlandı, sanırım sezonu kapattı. Ancak Dünya Kupası'nı katmıyorum. Sanırım, kupaya hazır olacak'' diye konuştu.
Ayrıca yine Barcelona maçında sakatlanarak ilk yarıda oyundan çıkmak zorunda kalan Andrey Arshavin'de kendi sitesinden yaptığı açıklamada 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağını belirtti.
Rus futbolcu, Arsenal için büyük önem taşıyan Barcelona ile oynanacak rövanş maçında ve 14 Nisan tarihinde Londra derbisi olarak adlandırılan maçta Tottenham'a karşı forma giyemeyecek.
01.04.2010
Kaynak : Sporx.com ve AA
Sol Campell transferinin haklılığı ispatlanmış oldu. Arsenal çok iyi bir scout ekibine ve tarama sistemine sahip ancak kondüsyon ekibine de bir el atması lazım Wenger'in.
Dün oyundan çıktıktan sonra yol geçen hanı oldu defans . Arsenal yokluğunu çok hissedecek .
Bi Hortta Buraya Çekelim :D
Bakın Zamanında Ne Demişiz Ne Olmuş :p
İlk yarı itibariyle Chelsea oyunu elinde tutan, üstün olan taraf. Joe Cole'un topuk golüyle soyunma odasına 1-0 önde girdiler.
Şu an 2-1 Chelsea üstünlüğü var.Goller Drogba ve Macheda'dan.
Drogba'nın attığı gol ofsayt.
Chelsea çok büyük bi avantaj yakaladı şampiyonluk yolunda...
ilginç.. :D
Bence 1-2 seneye bunlar City gibi bu takımıda toparlarlar.Araplar futbola el atmaya başladı :D
Tuncay artistlik yapayım derken adamı öldürüyomuştu valla...
Burnley:1
Manchester City:6
Adebayor ( 2 ), Bellamy, Tevez, Viera, Kompany / Fletcher
ManU kaybetti, Arsenal ve City kazandı. ManU şampiyonluk yolunda büyük bir yara aldı. Chelsea veya Arsenal'ın şampiyon olacağını düşünüyorum.
Sunderland Tottenham'ı 3-1 yendi,fakat ilginç olan hakem 3 penaltı çaldı fakat Bent bunların 1 tanesini atıp 2 tane değerlendiremedi...
Çok ilginç maçlar oynandı bu hafta EPLde..
Drogba'nın golünde ofsayt var nasıl bir hakemin bu pozisyonu görememesini anlamıyorum.Alex Ferguson ın dediklerini merak ediyorum açıkçası...Bu arada Manu Rooney i cok aradı o oynasaydı her şey farklı olabilirdi...
Man City iyi bir oyunla Burnleyi perişan etti.İlk 4 için avantaj yakaladılar...
Bendtner'in 90+4'teki golünden sonra Arsenal'deki sevinç görülmeye değerdi :)
DEV MAÇ CHELSEA'NİN
Premier Lig'de şampiyonluk yolundaki en önemli maçta lider Manchester United en yakın rakibi Chelsea'yi konuk etti. Müthiş bir heyecana sahne olan karşılaşmayı konuk ekip 2-1 kazandı ve son 5 haftaya girilirken, zirvenin yeni sahibi oldu.
İngiltere'de haftalardır beklenen dev maç ev sahibi açısından Rooney'nin yokluğu nedeniyle çok sıkıntılı başladı. Rakibinin hucümdaki en önemli isminin eksik olması nedeniyle ilk bölümde zorlanmayan Chelsea, 45 dakikayı neredeyse pozisyon vermeden tamamladı. Son haftaların formda ismi Malouda'nın geliştirdiği ataklarla rakip kalede pozisyonlar bulan Maviler, 20. dakikada Fransız yıldızın içeri çevirdiği topu Joe Cole'un topukla tamamlaması sonucunda 1-0 öne geçti. Bu sezon uzun süre sakatlıklarla boğuşan yıldız futbolcu, kendisiyle sözleşme yenilemeyen yönetime de çok iyi bir mesaj vermiş oldu. İkinci yarıda da Manu önemli fırsat bulmakta çok zorlandı. Sadece 1 kez Berbatov ile Cech'i zorlayan kırmızı Şeytanlar karşısında Chelsea, sonradan oyuna giren Drogba ile farkı ikiye çıkardı. Ancak bu golde net ofsayt göze çarptı. Bu tartışmalı golün ardından Maviler'in defans oyuncuları, konsantrasyonunu kaybedince Londra ekibinin kalesindeki ilk önemli tehlike golle sonuçlandı. Soldan içeri çevrilen topa son dokunan Macheda, ev sahibini umutlandırdı ama bu gol berabarlik için yeterli olmadı ve mücadele 2-1 Chelsea'nin galibiyetiyle sonuçlandı.
Chelsea böylece puanını 74'e çıkarıp liderliği ele geçirirken, ManU 72 puanda kaldı ve 2. sıraya geriledi.
(Ligtv.com.tr)
ManU yine Benzema'nın peşinde!
Manchester United geçen yıl da almak isteyip Real Madrid'e kaptırdığı Karim Benzema'yı transfer etmek için 2. kez girişimde bulunacağı ileri sürüldü.
The Mirror'da yer alan haberde, Gonzalo Higuain'in yüksek form grafiği nedeniyle İspanyol ekibinde fazla oynama şansı bulamayan Benzema'nın gelecek sezon takımından kiralık da olsa ayrılma ihtimali bulunduğu belirtildi. Haberde, Benzema'yı takımında görmek için daha önce de girişimde bulunan Manchester United'ın, Fransız oyuncuyu satın almak için girişimde bulunmaya hazırlandığı kaydedildi. Manchester United, geçen yıl Benzema için Lyon'a 20 milyon sterlinlik teklifte bulunmuş, ancak kesenin ağzını daha çok açan Real Madrid, 30 milyon sterlin karşılığında oyuncuyu renklerine bağlamıştı. Milan da oyuncuyla ilgilendiğini açıklamıştı.
LigTv
Madrid iyi bir bonservise satabilir .
Premier Lig'in flaş ekiplerinden Tottenham, Wolfsburg'un Boşnak yıldızı için teklif yapmaya hazırlanıyor.
Premier Lig'de Şampiyonlar Ligi'ne kalma mücadelesi veren Tottenham, sezon sonunda büyük bir transfer hamlesi yaparak Avrupa'da ses getirmek istiyor.
Teknik direktör Harry Redknapp'ın raporları doğrultusunda Avrupa liglerinde oyuncu arayan Tottenham yönetimi, Wolfsburg forması giyen Bosna-Hersekli santrfor Edin Dzeko'ya kancayı taktı. Tottenham yönetiminin, daha önce adı AC Milan ve Chelsea ile de anılan Dzeko için 20 ila 30 milyon avro arasında bir bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu belirtiliyor.
Bu transferin gerçekleşebilmesi için Robbie Keane ve Roman Pavlyuchenko'yu takımdan göndermek isteyen Redknapp'ın Şampiyonlar Ligi'ne kalınması halinde orta alana da takviye yapılmasını istediği öğrenildi.
24 yaşındaki Dzeko, Castrol Rankings sisteminde topladığı 784 puanla 21. sırada yer alıyor.
Tottenham'a Crouch-Defoe forvet hattı yeter yahu...
"Osman kendini Everton'a adadı!"
Everton Teknik Direktörü David Moyes, Kıbrıs Türk asıllı İngiliz Leon Osman'ın daha fazla taktiri hakettiğini söyledi.
Moyes, bu sezonki performansından çok memnun olduğu Osman'a gereken değerin verilmediğini belirtti ve bu futbolcunun uluslararası açıdan çok daha yüksek seviyede oynayabileceğini ifade etti.
''Osman, topu ayağında çok iyi saklayabiliyor, topu iyi kullanıyor ve futbol zekasını sahaya yansıtabiliyor'' diye konuşan Moyes, futbolcunun kendini kulübüne adadığını, artık çok daha fazla sorumluluk üstlendiğini ve takımın önemli parçalarından biri olduğunu kaydetti. Babası Kıbrıslı olan 1981 doğumlu Osman, Everton'ın orta sahasında forma giyiyor.
LigTv
Tottenham 4-5 forvet oynamak istiyoda ondan alıyo. Daum hep diyo başkanlar futbolu forvet almak sanıyo diye. Bir örneğide İngiltere'de var.
İlk çıktığı günden beri bir türlü sevemedim şu adamı.
Liverpool sonunu getiremedi
Hafta içinde UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Benfica'ya 2-1 yenilen Liverpool, Premier Lig'de Birmingham'a da diş geçiremedi.
Premier Lig'de bitime 5 hafta kala zirveyi olabildiğince zorlamak isteyen Liverpool, 33. haftada Birmingham deplasmanından 1-1'lik eşitlikle döndü.
Karşılaşma boyunca rakibine karşı ezici bir futbol sergileyen Liverpool, özellikle son dakikaları nefesleri kesen mücadelede galibiyeti kaçıran taraftı.İlk yarısı golsüz eşitlikle geçilen maçta Kırmızılar, 47. dakikada kaptan Gerrard'ın harika golüyle 1-0 öen geçti. Ancak bu golden 9 dakika sonra Liverpool savunmasının hatasını iyi değerlendiren Ridgewel, arka direkte bom boş kaldığı pozisyonda topu ağlara göndererek skora dengeyi getirdi.
Kalan dakikalarda adeta tek kale oynayan Liverpool'da Maxi Rodrigez'in bir topu da direkten döndü. Ancak başta Gerrard ve Glen Johnson olmak üzere müthiş bir futbol sergileyen Liverpool, aradığı golü bir türlü bulamayınca 90 dakika 1-1'lik eşitlikle sona erdi.
Bu sonucun ardından Liverpool 55 puana yükselirken Birmigham puanını 46'ya çıkardı.
(Ligtv.com.tr)
Benitez, Liverpool kariyeri boyunca, Birmigham'ı hiç yenememişti ve gene yenemedi.
Benzama'nın en iyi iş yapabileceği Lyon seviyesinde ki takımlardır. Bana göre, ManU, Benzama'nın değil Higuan'in peşine düşsün.
Liverpool, Feyenoord'da forma giyen genç yıldızın peşinde...
Hollanda medyası, Liverpool'un Gerginio Wijnaldum için sezon sonunda Feyenoord'un kapısını çalacağını yazdı.
Voetbal Centraal'da yer alan haberde, Liverpool'un 1.5 yıldır izlediği 19 yaşındaki kanat oyuncusunu sezon sonunda renklerine katmak için harekete geçmeye karar verdiği belirtildi.
Wijnaldum da geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, "Kendime Dirk Kuyt'ı örnek alıyorum. O da Feyenoord'dan çok iyi bir döneminde ayrılıp İngiltere'de başarılı olmuştu. Ben de buna yakınım diyebilirim" diye konuşmuştu.
Liverpool Menajeri Rafael Benitez'in ise yaklaşık 9 milyon avroluk bir bonservis bedeli olan yıldız futbolcuyu transfer edebilmek için öncelikle Albert Riera'nın satılmasını beklediği belirtiliyor.