Sonunda, gitmesin son maç için yahu, çıksın burada Mersin maçında oynasın, o da maç bu da maç.:D
İstanbul'da aşırı kar yağışı olacakmış, uçak havalanamaz belki.:n:
Mükemmel transfer tabi ki ama Sow geldi, her şey düzeldi mantığında olmamalıyız.
Printable View
Sonunda, gitmesin son maç için yahu, çıksın burada Mersin maçında oynasın, o da maç bu da maç.:D
İstanbul'da aşırı kar yağışı olacakmış, uçak havalanamaz belki.:n:
Mükemmel transfer tabi ki ama Sow geldi, her şey düzeldi mantığında olmamalıyız.
fbtv moussa sow'u açıkladı.
ve ardından resmi site
http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=27673
Profesyonel Futbol Takımımızın ara transfer döneminde renklerine kattığı Moussa Sow, sağlık kontrolünden geçmek ve sözleşmesini imzalamak üzere İstanbul’a doğru yola çıktı.
Sow, saat 23.00’te Sabiha Gökçen Havaalanı Genel Havacılık Terminali’ne iniş yapacaktır.
Moussa Sow kimdir?
Son dönemlerde golcülüğü ve başarılı futboluyla dikkat çeken Moussa Sow 19 Ocak 1986’da Fransa’da Mantes-la-Jolie’de doğdu. Kariyerine 1999 yılında doğduğu kentin takımı olan FC Mantes takımında başlayan Sow 2002 yılında Amiens altyapısına geçti. Senegallli futbolcu bir sonraki yıl da Rennes takımının altyapısına alındı.
Rennes de A takıma kadar yükselmeyi başaran Sow, 2006-2010 yılları arasında Rennes formasıyla Fransa Ligi’nde çıktığı 82 maçta 12 gol kaydetti. Sow 2007 yılında Fransa 2. Ligi ekiplerinden Sedan Ardennes’e kiralınırken sezon boyunca 30 maçta boy gösterdi ve fileleri 6 kez havalandırdı.
2010-2011 sezonu başında Lille takımına transfer olan Sow, en parlak sezonunu bu takımda geçirdi ve takımının şampiyon olmasında büyük pay sahibi oldu. Senegalli futbolcu Lille formasıyla çıktığı 36 maçta 25 gol atarak Fransa liginin gol kralı da oldu.
Fransa’da dünyaya gelmesine ve 2 kez 21 yaş altı milli takımında oynamasına rağmen Senegal Milli Takımı’nda boy göstermeyi tercih eden Sow, Senegal Milli Takımı’yla 13 kez sahaya çıktı ve 5 de gol kaydetti.
Sürati ve son vuruşlardaki başarısıyla adını duyuran Moussa Sow gollerine artık Fenerbahçe forması altında devam edecek.
www.fenerbahce.org
Hayirli olsun bence cok iyi transfer sow niang kadar guclu bir oyuncu.
İyi bir transfer fakat 5 tane Sow bir tane Emenike etmez orası ayrı.
Sow iyi transfer bence de.Fenerbahçe'ye yararlı olacaktır...
Sow'dan çok umutluyum ilk kez alacağımız bir adamı bu kadar istedim...Nedense içimde bize çok yararı olacakmış gibi bir his var,bakalım neler olacak :)
Forvet hattındaki eksikliğe antibiyotik gibi gelcek çok şey bekliyoruz ondan kara boğa :)
Forvet gelse nolacak takımın hali ortada böyle futbol mu var
Sow ve "Artık mutlu bir" Dia'nın gelmesiyle büyük bir etki yapacağımız malum. Yalnız sakatlıklardan dolayı biraz şanslı olmamız gerekecek son 2 maçtır bundan dolayı yedek stoperimiz dahi yok. Sadece iyi oyuncular barındırmakla olmaz bu işler. Bu sezon şampiyon olun gerekirse kulübü kapatsınlar. Hiç bir şey bu sezon şampiyon olmak kadar önemli bir cevap olmaz, olamaz.
Fenerbahçe Afrikalı forvetlerden vazgeçemiyor :) Sow başarılı olacaktır fakat Niang'tan daha iyi bir performans göstereceğini düşünmüyorum.En azından bu sezon için.
Sow 78 numarayı giyecekmiş. Ama nerde kaynak bilmiyorum. Her yerde yazıyor :)
Evet indi Sow, birazdan ekrana çıkar haydi tv'ye.)
78 in kaynağı ömer temelli.. Ama sanırım bu bilerek yapılmış bi hamle :) Emenike'nin numarası verimş..
Umarım hayırlı olur bizim için.. Sakatlıksız bol gollü bir 4,5 yıl inş..
Fenerbahçe yönetimine tebrikler.Çok iyi bir transfer yaptılar.
Adamın uykusu var ya bi rahat bırakın, çevirmen nası sallıyo öyle ya:D
Edit: Sow: Henüz karar vermedim 7 veya 78 giycem.
7 yada 78 yarın karar vercem dedi..
Bizim forvetlerimiz neden diğer normal forvetler gibi 9-11 falan giymezlerki..
Umarım kötü transfer olmadığı konusunda beni ikna edecek işler yapar :) Hiç bir ön yargı olmadan izleyelim bakalım neler göreceğiz.
Hayırlı Olsun.
Sow un Turkiyeyi secmesi beni sasirtti, gelicegini hic beklemiyordum. Bir Fransa Ligi gol krali eksikti ona da kavustuk :n: Beklenti yuksek, umarim baskiyi kaldirabilir Sow.
Nolursa olsun Bienvenu'nün üstüne ilaç gibi geleceği kesin.Yine de sabırla beklemek lazım.
http://img813.imageshack.us/img813/5989/sowl.jpg
Niang ve Dia'nın transferde önemli katkısı olmuş. Bu fazlaca vurgulandı. Bizden ayrılmasına rağmen Niang'ın bir arkadaşını bize yönlendirmesi kulüp adına önemli, güzel bir durum. Sow, Fenerbahçe'den tanıdığın futbolcular var mı sorusuna Dia, Alex ve Emre'yi tanıyorum dedi.
Sow transferiyle biz sadece Sow'un kendi yapacağı skora katkıdan fazlasını da kazanacağız diye düşünüyorum. Şöyle ki; Sow tıpkı Niang gibi Alex'e daha boş alanlar yaratacaktır. Bunun haricinde topun ilerde kalmasında faydalı olacaktır. Kontralarda rakip kaleye hızla gitmemizi sağlayacaktır.
Tekrardan hayırlı olsun. İnşallah 7 numarayı alır. :}
Sow transferine üzüldüm. Şampiyonluk yolunda bizi epey etkiler gibi geliyor. Eğer beklediğimiz Sow'u görürsek altını üstüne getirir ligin. Çok iyi transfer, net.
Sow 78 numarayı giyerse eğer Emenike'ye hazırlanan formaların boşa gitmemesi için verildiğini söyleyecek rakip taraftarlar :) Hatta başladılar bile :)
Bu arada gerçekten iyi bir transfer oldu artık F.Bahçe'de de kaliteli bir forvet olacak bu sene. Daha da zevklenecek lig.
zenit, stoch için 15 milyon euro'luk teklif yapmış.
Kaynak nedir ? 15 milyon iyi para da Stoch da çok formda yahu.Yaptığımız transfere bakılırsa eski vizyon geri dönüyor.Sow'u getirecek vizyonun varsa Stoch'u yollamak yanlış olur bence.
Kaynak ? :) Üstteki mesajda yazılan Stoch yorumuna da katılıyorum. Böyle bir zamanda satmak delilik olur
bilindik biri değil. kulübe yakın kaynaklar.
ama bence yalan haber.
Doğruysa Eğer Hemen Satsınlar, Sow İçin ise Bizim Tek Söyleyeceğimiz Laf;
Onlar Ermiş Muradına Biz Çıkalım... Hayırlı Olsun
15'e satılır Stoch çok iyi para gerçekse.
15 milyona bugün gelen Sow bile satılır eğer doğruysa çok çok iyi para. Fener biraz pazarlık yapsada Stoch + Bilica 15te değil size 14 olur dese :)
Biri geldi, diğeri de umarım gelir.
http://www.trtspor.com.tr/Gallery/Im...SIC-VE-SOW.jpg
Sow transferi nokta atışı oldu . Sürati , gücü , topsuz koşuları ile Alex ile çok iyi işler yapacağını düşünüyorum . Tek handikapı topla dribbling özelliği fazla iyi olan bir oyuncu değil , bizde de dribbling'i iyi olmayan oyuncular fazla iş yapamıyor umarım bu konuda beni yanıltır . Hayırlı olsun ne de olsa Fransa'da gol kralı olarak kendini kanıtlamış bir
oyuncu .
Senegal'in son maçı 29'unda. O maçta forma giyer mi bilmiyorum ama Türkiye'ye 30'unda gelse, derbide muhtemelen forma giyer. 2 Şubat'ta Samsunspor deplasmanına gidecek takım, o maçta muhtemelen kadroda olur ve maçın son bölümünde sahada görebiliriz Sow'u. Derbide ilk 11 bile çıkabilir, eğer fazla yorgunluk ve yabancılık çekmezse.
Stoch için 15 milyon mu, hemen satılsın. Krasic'e de 10-12 neyse verilip alınsın böyle bir teklif varsa.