güzel transfer oldu madrid için
Printable View
güzel transfer oldu madrid için
Bu haber kesin doğru mu? Çünkü ne Porto'nun ne de Atl. Madrid'in resmi sitelerinde böyle bir haber yok.
Hulk gelse daha iyi olurdu ama Porto Cristiano Ronaldo takasını beklediği için Falcao'da iyi transfer denebilir. Falcao iyi oyuncu ama 40 milyon € edermi bilmem.
Falcao en sevdiğim forvetlerden biridir ama içimden bir ses burada başarılı olamayacak diyor.
2-3 sene önce 3.5 mn € ya gelmişti sanırım Porto'ya. :)
Falcao geçen sezonun tartışmasız en iyi santraforuydu bence. :) Messi,Ronaldo falan santrafor sayılmaz.Gol atıyorlar ama SC değiler tam olarak. Falcao bu anlamda en formda SC olarak sezonu bitirdi ve Porto da "demir tavında dövülür " hesabıyla çok süper bir rakama satmış. Biz Arda'yı 12'ye verdik diye sevinirken elin adamı Falcao'ya 40'ı verdi geçti :)
Fabregas ve Agüero'dan sonraki en bomba transfer .At.Madrid iyi kadro kuracak bu gidişle .
Mesut Özil : Villa dinime küfür ederek beni tahrik etti.
doğan haber ajansı
http://twitpic.com/683x27
Bu şekilde maç sırasında açıklamışlar. Dev ekranda göstermişler..
Eğer bu haber doğruysa Villa Barca'dan gider, bir de para cezası alır. Ayrıyetten UEFA'da ceza verebilir. Yanlış bilmiyorsam Villa'nın Barca'yla yaptığı sözleşmede herhangi bir ırkçı faaliyetten uzak durmasına dair bir madde var.
Bomba transfer olmuş, Hulk için bir haberde Porto'nun 78 milyon €'lik teklifi reddettiğini yazıyordu, Falcao'nun 40 milyon olması normal. Atletico Madrid kadrosunu kaliteli oyuncularla yeniledi, değişim dönemini bence kayıpsız atlattılar.
Çok iyi transfer yaptı A.Madrid.Aguero'nun yerini çok iyi doldurdular.
Bi Alex değil :n::n:
Porto bu transfer işini muhteşem beceriyor gerçekten. Eğer önceden sözünün geçtiği gibi Salvio'yu verdiyse At.Madrid. 2-3 seneye Salvio'da 30-40'a gider bi yerlere en azından 20'ye satarlar :D
Tribündekiler çok şaslıymış değişik bir an olmuştur . :)
Agüeronun yetenekleri tam forvet değil gezici forvet oynamaya daha yatkın keza forlan'da öyle.Dikkat ederseniz en başarılı olduğu yer Forlan'ın milli takım.Orada da serbest oynuyor en önde Suarez var.Bu açıdan çok başarılı transfer oldu.Çünkü Falcao artık çok kalmayan o en ön oyuncularından ve atletico'nun da buna ihtiyacı vardı.Gelmesi Forlan'ında performansını arttıracak bana kalırsa.
3.9 M Euro'ya transfer etmiş zamanında Porto. Ben daha fazla bi miktar vermişti diye hatırlıyorum ama internette böyle bir rakam gördüm artık ne kadar doğru bilemem ama şuda yadsınamaz bi gerçekki Porto bu işi biliyor. Bu takım incelenmeli hatta ayrı bir tez konusu bile olabilir yani. Gerçekten takdire şayhan bi durum.
Burdan gelen paranın hepsi Porto'ya gitmiyor tahminimce bu Falcao'da %50'si bir menejerlik şirketindedir.
FM'ye göre 5.5 milyon €. Porto'nun scoutlarının bu kadar kaliteli adamları bulabilmesi zaten çok önemli ama bu kadar pahalıya satmalarındaki başka bir etken de güvenilir satıcı olmaları, sattıkları her adam gittiği takımda başarılı oluyor.
Ben hala Falcao'nun bu kadar para edeceğini düşünmüyorum.İyi futbolcu ama eski tip golcü.
Cruyff de yeni sistem eklemedi ki, kendisinin de oynadığı Ajax/Hollanda takımları ilk olarak Total Futbolu yarattı, Cruyff bu sistemi Barcelona'ya getirip altyapının da bu sistemi öğrenmesini sağlayarak 1974 Ajax/Hollanda kadrosuna benzer bir kadroyu Barcelona'nın yaratmasını sağladı.
Çok kaliteli bir forvet Falcao.Şu transfer piyasasına göre fiyatı çok uçuk diyemez.Ama genel olarak baktığımızda bence biraz fazla bir rakam.Bi 10M falan aşşağıya alabilselermiş, Agüero'nun satışı daha karlı olmuş olurdu.Ama bir gerçek varki Agüero'nun gidişini Arda ve Falcao ile çok daha iyi bir şekilde doldurdu Atletico.Manzano'da beğendiğim hocalardan biridir.Önümüzdeki yıl Atletico ilk 4e rahat girer diye tahmin ediyorum.
Agüero kadar iyi değil ama iyi topçu
Agüero ile aynı işleri yapan bi adam değil ki onla kıyaslıyoruz aslında.Ya da şöyle söyleyim Agüera kaç gol atmışsa bir sezonda en çok atletico'da bence en az 5 gol fazla atar, en az.
Porto başkanının 100 m €'dan aşağıya satmayız demesi de tamamen strateji icabı. 78 m € veren olsa Porto başkanı sırtında götürür teslim eder isteyen kulübe.
40 m € verilen bir oyuncunun açıklanış şekli de böyle özel olmalıydı. Baya güzel düşünülmüş.
Yalnız adam 23 yaşında ama kırmadığı rekor kalmadı, herhalde onun kırdığı rekorları tekrar kıracak adam zor gelecek.
Real Madrid 25 milyona Coentrao'yu alacağına üstüne 15 daha ekleyip Falcao'yu alsaydı daha iyi iş yapardı kesinlikle Benzema ile falan uğraşacağına.At.Madrid süper bir transfer yaptı.Falcao'yu ben de çok beğeniyorum.At.Madrid'de iyi bir performans gösterecektir.Buradan sonraki durağı daha büyük bir kulüp olması muhtemel.