Yaa şunu açıklasaydın bee başkan Aydına gidince çok cahil kalıyorum Spor haberlerinde :D
Printable View
Yaa şunu açıklasaydın bee başkan Aydına gidince çok cahil kalıyorum Spor haberlerinde :D
f.terim gelirse acicasi sasirmam
abi vagner love dan muhteşem bir oyun beklemeyin derim ben nihat sitili bir oyuncu hızlı çabuk ama fenerin asıl ihtiyacı olan golcu değil ..yani vagner love iyi oyuncu ama fenerin oyuncusu değil .
fenere ne lazım...
fenere güçlü rakip defansla boğuşacak topu ayağında tutup orta sahanın ileriye çıkmasını sağlayacak bir oyuncu lazım..dikat ettiyseniz kezmanın fizik gücünün zayıflığından hemen top kaptırmasından dolayı fenerbahçe orta sahasını ileri çıkarmakta hep zorlandı kezman alexe hiç yaklaşamadı..
güçlü rakiple boğuşacak santrafor kimler olabilir...alabilirlermi bilmiyorum balon olma ihtimali yüksek ama mesela luca toni bu tip bir santrafor veya mehmet yıldız yine bu tarz bir oyuncu...
fener giderde takımıa ilerde top tutamayacak bir santrafor alırsa yeni bir kezman eklenir takıma o kadar...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fatih terim konusu aslında bir şüphe ve sızan bir ik bilgi var ama şunu söyleyeyim..
hiçte azıımsanmayacak bir ihtimal..
teknik direktör haftaya imza atacak diyor mesela başkan...
boşta olan hocalardan biriyse niye gelip hemen imzalamıyor madem anlaştın madem bu kadar eminbsiniz neden hemen imza atmıyorda 1 hafta sonra...
bence türkiye portekize yenilince ve çeklerin ve isviçrenin hiçte kötü takımlar olmadığını görünce türkiyenin guruptan çıkamayacağını tahmin ediyor aziz yıldırım..bu yüzden Fatih terimle anlaştılar ama imzayı türkiye elenince açıklayacaklar. işte o imzada önümüzdeki haftaya
Eğer işini iyi,aldığı paranın hakkını vererek çalışcaksa Fatih Terim'in gelmesinde bence hiç bir sakınca yok.Daum BJK ve FB'de çalıştıda Fatih Terim'mi çalışamayacak ama ben böyle birşeye pek ihtimal vermiyorum açıkçası.bence yeni Teknik Direktör brezlyalı olmayacaksa Laudrup yada Mancini olur.
Santraforda Adriano olsa tam süper olur:D
Fenerbahçe'nin başına Fatih Terim falan gelirse Fenerbahçe'nin F'sini ağzıma almam bi daha.
Transferlerin netleşmesi için Euro 2008 bekleniyorsa hata yaparız. ŞL'de ön eleme oynayacağız. Herşeyin bir an önce netleşmesi transferlerin sezon öncesi kampa yetişmesi gerekli.
Fenerbahçe'de Zico belirsizliği en sonunda resmi ağızdan noktalandı ve Zico ile yolların devam edilmeyeceği açıklandı.Üstüne yeni teknik adamın belli olduğu,haftaya geleceği söylendi..
Açıkcası Zico'nun gideceği çok açıktı.Bu zamana kadar görüşmelerin sonuçlanamaması,Zico'nun Brezilya'da yaptığı açıklamalar,sitesinden Fenerbahçe ve Türkiye ile ilgili materyalleri kaldırması,Aziz Yıldırım'ın Fb Tv geçen sezon kaçan şampiyonluğu hazmedemiyorum demesi vb..
Ben istikrarın ne denli önemli olduğunun farkına varmış olan Fenerbahçe yönetiminin Zico'yu ne yapıp edip ikna etmesi gerektiğini düşünüyordum.Zico ilk geldiği sezon onca eleştireye rağmen gönderilmedide bu sezon neden gönderildi anlamak zor.Sanırım ilk sezon takımın şampiyon olması bunda büyük etkendi.Ama bu sezon Avrupa'da Zico ile kat edilen yolda ortadaydı.Hem Zico artık Türkiye liginede daha iyi uyum sağlamıştı.Geçen seneki hatalarından gerekli tecrübeyi elde etmiş olması kuvvetli bir ihtimaldi.Yani seneye Zico ile ligdede daha iyi,daha güçlü bir performans gösterebilirdi Fenerbahçe..
Yeni teknik direktör hakkında ise söylenebilecek tek bir şey var.Oda Avrupa Şampiyonasında görev yapmadığıdır.Çünkü Aziz Yıldırım haftaya gelecek dedi.Devam etmekte olan Şampiyonadan hiç bir teknik direktör'ün İstanbul'a gelmesi pek olabilir bir durum değil diye düşünüyorum.Ntv Spor'da bu gelişmeler üzerine yorum yapan Gürcan Bilgiç gelecek isimin kesin yabancı olduğunu,Brezilyalı olmayabileceğini söyledi.Ayrıca şunuda ekledi:"Gelecek hoca Türkiye'de büyük bir etki yaratacak."
Bakalım haftaya neler olacak..
Acaba kim olacak yeni teknik direktör.Şöyle bir tahmin yürütüyorum aklıma çeşitli isimler geliyor. :) Rjikard,Laudrup,Mancini .. kim olabilir ya hakikaten merak etmeye başladım .. :)
Gönlü Fener'de
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news..._u0_Low002.jpg
Alman Milli Takımı’nın teknik direktörlüğünü yapan Low, “Fenerbahçe benim unutamadığım bir takım. Bir daha çalışmak isterim” dedi. Akşam Gazetesi'nin haberi:
EURO 2008’in favori takımlarından Almanya’nın teknik direktörlüğünü yapan ve ilk karşılaşmasında Polonya’yı 2-0 yenen teknik direktör Joachim Low’ün aklı Fenerbahçe’de. Bir dönem Sarı-Lacivertli takımda görev yapan, ancak daha sonra istifa eden Alman teknik adam, dün Almanya kampını ziyaret eden Türk gazetecilerle sıcak bir görüşme yaptı.
"ZATEN BİRÇOK TEKLİF ALDIM"
Görüşme sırasında sık sık İstanbul’daki ve Fenerbahçe’deki günlerini hatırlatan Low, “Fenerbahçe’de çok güzel günlerim geçti. Ancak şampiyon olamadık. Bunun için üzgünüm” dedi.
Daha sonra gazetecilerin sarı lacivertli kulübün hâlâ teknik direktör Zico ile sözleşme yenilemediğini hatırlatması ve yeniden Fenerbahçe’de çalışmak isteyip, istemeyeceğini sorması üzerine başarılı teknik adam, “Şu anda Alman Milli Takımı’nı düşünüyorum. Çünkü şampiyon olmayı çok istiyoruz. Ayrıca iyi de bir başlangıç yaptık. Şampiyonadan sonra Alman Milli Takımı’ndaki görevimden büyük olasılıkla ayrılacağım. Bu nedenle neden olmasın diyorum. Yeniden Fenerbahçe’yi çalıştırmak ve yarım kalan işimi tamamlamak isterim. Elbette koşullar da önemli. Ayrıca bir kaç kulüpten şampiyona öncesinde zaten teklif almıştım” diye konuştu. Bu arada Brezilya gazeteleri Fenerbahçe’nin Felipe Scolari ile görüştüğü iddialarına yer verdi.
Lig TV
Belli bir sistemi olan bize takır takır bilardo gibi oyun oynatacak bir hoca gelsin.
Almanya'nın Polonya maçındaki oyunundan sonra Löw bile olur. Aynı oyunu oynatsın yeterki :D
Ama Avrupa Şampiyonasında olmayan bir hoca deniliyor. Zamanında bulduğumuz Lorant gibi bir adam getirmeyelimde :D
Türkiye'yi sersacak bir yabancı Teknik direktör????????
Bence Mancini.Tamam Laudrup iyi ama memleketi sarsacak bir üne sahip değil.
Zico dönemi resmen kapanmıştır, çok sevindim, hayırlı olsun.
Yeni gelecek hoca konusundaki korkularım Luis Aragones ve Luxemburgo. Bu iki hoca da umarım getirilmez. Beklentilerim, Löw, Laudrup ve Scolari; ama Scolari zor görünüyor, zira senede 6 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme istemiş. Scolari'yi elersek, Löw imkansız değil, hele ki bu son demecinden sonra. Ancak başkanın dediği tarihlerde Almanya turnuvaya büyük ihtimalle devam ediyor olacağından Löw'ün de olacağını sanmıyorum. Sürpriz bir isim de olabilir, beklenmedik birisi, Zico da hiç beklenmedik bir isimdi.
Yabancı oyuncu transferi de haftaya açıklanacak sanırım. Büyük bir isim olduğu kesin, bonservis konusunda başkanın verdiği mesajlardan belli. Ben bu ismin Baptista, Love, Ia quinta veya Zigiç olduğunu düşünüyorum, tabii benimki sadece bir tahmin.
kesinlikle scolari değil haftaya nasıl gelip imza atacak löwde sanmıyorum aziz yıldırım bir daha getirmeyecektir. Mancini için barcelona iddiaları dolaşıyordu ama gelebilir niye gelmesin ama ortalık ta sallanmaz manciini ise mancihi (romadaki mancini gelse oyuncu olarak tabi o zaman sallanır ortalık)
evet gürcan bilgiç kesinlikle yabancı olacak demiş umarım gerçek olur yoksa şuan ki göstergeler Fatih terime kayıyor..
Luxemburgo olma ihtimali yüksek ve beni de en çok bu ihtimal korkutuyor. Umarım Luxemburgo değildir, çünkü çok kötü bir antrenör. Alex ve Maldonado ile ilişkileri iyi diye onu getirirlerse bütün yıl Maldonado oynar orta sahada, tamamen ayrımcılık olur, takım içinde kutuplaşma ve huzursuzluk meydana gelir. Zico bu dengeyi iyi yapıyordu ama Luxemburgo öyle bir hoca değil. Real Madrid gibi bir takımda da başarılı olamamıştı.
Fatih Terim-Mancini-Luxemburgo ve en kötüsü Aragones gelmesin sarsacak bir isim Scolari yada Löw olabilir Laudrup pek sarsmaz.Forvetlerin 3 ü ile de görüşmeler sürüyormuş bence hocanın tercihine göre birini bastırıp alıcaklar
hiç şüphen olmasın için rahat olsun lüxemburgo değil... çünkü luxemburgonun beklenecek bir yönü yok gelirdi imzayı çakardı şimdiye kadar
"Sarsacak" olayını nerden çıkardınız arkadaşlar? Başkanın açıklamasında sarsacak falan denilmiyor.
Laudrup olabilir, aklımdan geçiyor. Kendisi hiçbir kulüple anlaşmadı daha, menajeri de Bayram Tutumlu, aslında olabilir. İnşallah da olur. Hem maliyeti de çok fazla olmaz, Scolari gibi yıllık 6 milyon Euro isteyeceğini sanmıyorum Laudrup'un. Dünya çapında bir hoca beklemeyin arkadaşlar. Mancini'nin geleceğini hiç sanmıyorum. 7-8 milyon Euro'dan aşağı ücret istemez, başkan da kabul etmez. Mütevazi bir hoca gelecek ama Zico'dan iyi bir hoca olacak gibime geliyor. Bu konuştuğumuz isimlerin dışında sürpriz biri de gelebilir, bizim başkanın sağı solu belli olmaz ama umarım doğru bir hoca gelir.
Menejeri Bayram Tutumlu ise almayalım, bütün oyuncularımızın menejeri gelecekte bir sorun olursa işimiz zorlaşabilir.
Laudrup'u bende düşünüyorum. Danimarka ile Milli Takım'da asistanlık yaparak iyi bir tecrübe kazanmış ve uzun süre Brondy'i çalıştırdıktan sonra bu yılda Gatefe ile beklenmedik bir başarı yakaladı. Fenerbahçe iyi bir isim ve istikrar için mutlaka dört-beş sezonluk sözleşme yapılması gerekiyor.
4-5 sezonluk mukavele riskli olabilir, olası bir başarısızlıkta gönderilmek istendiğinde büyük zorluklar yaşanabilir. Bence 2+1 yıllık sözleşme yapılır, veya 1+1 yıllık. Opsiyon mutlaka olur. "Şampiyon yaparsa kontrat bir yıl otomatik uzar." gibi bir madde eklenir, tıpkı Zico'da olduğu gibi.
Bir de anlamadığım bir şey var. Yeni gelecek hoca belliymiş, alacağımız santrafor belliymiş, e peki ya hoca yeni gelecek adamı istemezse? Benim sistemime uymuyor derse, veya başkasını isterse?
Ben saçma buluyorum bu transferi. Zico da geldiğinde önüne Deivid, Edu, Kezman ve Lugano'yu koydular, adam başarısız oldu başlarda, çünkü kendi istediği isimler değildi. Yeni gelecek hoca da büyük ihtimalle eline bir kadro verilecek, takviye isteyemeyecek. Bence yabancı santrafor için acele edilmemeli, hoca belirlensin, akabinde hocaya göre santrafor alınsın. Hoca belki tek forvet oynatacak, belki çift oynatacak ama farklı tipte bir santrafor isteyecek, hiç belli olmaz. Umarım bu sorun olmaz.
Zico'yu çok arıyacağız.
Galatasaray'a gelmek icin, 2 yilda 5M euro istedi yani yillik 2,5M euro.. bu rakam bence az..Ben Laudrup'u türkiyede bir takimin basinda görmek isterim, insallah Fenerbahcemize gelir :)
Ama Alex'i oynatirmi, orasi belli degil :) cok kosan adamlari daha cok seviyor, belki Alex'i forvet olarak kullanabilir..
Resmi sitede td için haftaya gelip imzalayacak diye bir cümle geçmiyorQuote:
ZİCO İLE MUTABAKAT SAĞLAYAMADIK
Başkanımız Aziz Yıldırım Zico konusunda ise, "Zico'nun avukatı ile karşılıklı yapılan görüşmeler sonunda mutabakatı sağlayamadık. Bizim isteklerimiz vardı, onların istekleri vardı. Yakın pozisyona getiremedik. Onun için askıya aldık. Ama şu kadarını söyleyebilirim ki, 26-27 Haziran'da İstanbul'da takımız toplanacak. O gün Fenerbahçe'nin antrenörü takımın başında olacak. Bunu herkes böyle bilmeli" dedi.
FAYDALI BİR OYUNCU GETİRİYORUZ
Başkanımız Aziz Yıldırım, ısrarla sorulan transfer soruları karşısında, "Bu hafta değil, öbür hafta transfer edeceğimiz santrforu açıklarız. İyi oyuncuyu almak zaman ister. Normal bir oyuncuyu alıp getirirseniz kolay olur. Ama iyi oyuncuda, şartın her iki taraf için de iyi olması için zamana ihtiyaç var. Şimdi biz çalışmaları yaptık Futbolcuyla problem yok. Kulübüyle ödeme koşullarını konuşuyoruz. Ödeyeceğiniz ücretler küçük değil. Biz uzun yıllara yaymaya çalışıyoruz. Onlar kısa tutmak istiyor.. Biz bu tip konuları tartışıyoruz şu anda. Onun için bir hafta daha bekleyin. İyi herkese göre değişiyor ama, Fenerbahçe'ye faydalı bir oyuncu getiriyoruz" dedi.
EN AZ 4 SANTRFOR OLMALI
Başkanımız Yıldırım Kezman konusunda ise, "Kezman, iyi oyuncu. Ama tabii buraya geldiğinden beri iyi olmadığı yönünde değerli basında yazılar var. Ama ben inanıyorum ki Avrupa'da Kezman gibi bir oyuncuyu 10-15 milyon Euro'dan aşağı alamazısınız. Biz 6 artı 2'den dolayı, 2 yabancı kullanma hakkımız olmasından dolayı, onun burada kalmasını istiyoruz. Kendisi gitmek isterse bir şey diyemeyiz. Ama sözleşmesi sürüyor. Bir futbol takımında en az 4 tane santrfor olmalı. Bizde Semih, İlhan, yeni arkadaş ve Kezman var. Kezman giderse yerine birini alırız" dedi.
fenerbahce.org
yaa başkan açıkla artık o yeni arkadaş kim. Forma alcam yeni transfere göre :)
Kiev'e elendikten sonra Zico'nun isteği doğrultusunda bu oyuncular alındı. Ya da alınmadan Zico'ya danışıldı. Önce Zico gelmişti.
Evet resmi sitede 26'sında başlayacak kampta teknik direktörümüz belli olmuş olacak yazıyor. Haftaya açıklanacak olan forvet. Avrupa Şampiyonası'nda bulunan bir hocayla anlaşılmış olabilir, bu nedenle açıklanmıyordur ve onun isteği doğrultusunda forvet oyuncusu haftaya açıklanacaktır.
haftaya açıklanacakmış bir hafta daha sabredelim bakalım yeni t.d. ve yeni santrafor kim olacak :)
@Sekopej,
Zico bu oyunculardan önce geldi tabii, sen inanıyor musun bu futbolcuları Zico'nun istediğini? Ben inanmıyorum. Deivid Alex'in isteğiyle alındı, tıpkı Maldonado'nun alındığı gibi, Kezman menajerlerin tavsiyeleriyle alındı. Lugano zaten daha önceden alınmak isteniyormuş, başkan açıklamıştı. Hakan Bilal Kutlualp döneminde Lugano alınmak istenmiş, H.Bilal Kutlualp açıklamıştı. Belki bir tek Edu Zico'nun isteğiyle alınmış olabilir.
Tek forvet oynayacak bir hoca Kezman'ı neden istesin ki? Pivot özellikli birini ister.
Bence yeni hocamız Euro 2008'den değil. 26 Haziran'da turnuva devam ediyor olacak, Scolari ve Löw'e bu yüzden ihtimal vermiyorum. Luxemburgo seçeneğinden korkuyorum en çok, umarım o olmaz.
Santraforumuz haftaya açıklanacak. Euro 2008'den olabilir bu isim tahminimce. Zira başkan "Bir tanesiyle mukavelesini yapıp, sezon açılışında Türkiye’ye getireceğiz." dedi bununla ilgili. Acaba diyorum, haftaya isim açıklanacak da, oyuncu sezon açılışı olan, yani Euro 2008'in bitiş tarihi olan 29'unda mı takıma katılacak, veya biraz daha geç? Burdan öyle bir anlam çıkarttım ama yanılıyor da olabilirim.
Santraforumuz için 3 isim varmış, bu 3 isimden birini alacağız da, diğer ikisinin de ismi açıklanır umarım. Deivid alındığı zaman Milan Baros ile arasında kalınmış ve Deivid alınmıştı, başkan açıklamıştı. Benim tahminlerim bu konuda, eğer Euro 2008'den ise oyuncu; Roman Pavluchenko, Guiza, Babetimbi Gomis olabilir. Bilemiyorum, sadece tahmin. Belki de beklenmedik sürpriz bir isim alacağız.
Az kaldı az,26 Haziran'da hocamız takımın başında olacakmış.Biraz daha sabredelim,2 hafta kaldı şunun şurasında :)
sabredin bakalım kim olacak :)
2 yıl su gibi geçmiş. 2 yıl önce bu zamanlar Zico ile anlaşıldığı FBTV'de altyazı olarak geçmişti, sonra burada yorumumuzu yapmıştık :) Şimdi de aynı olacak herhalde, haftaya veya öbür haftaya saat 15.00-16.00 civarında altyazı olarak hocamız açıklanır, birkaç gün sonra da hocamız gelir imzayı atar. Merakla bekliyorum ama asıl merak ettiğim transfer, bahsedilen santrafor. Umarım hayal kırıklığı yaşamayız. Bir de hangisi önce açıklanacak acaba, hoca mı santrafor mu? Etik olarak hocanın daha önce açıklanması lazım, yoksa hoca yokken yabancı santrafor transfer edildi diye birçok eleştiri gelir.
Büyük ihtimalle hoca daha önce açıklanır gibi.Ne yalan söyleyeyim bende santraforu daha çok merak ediyorum.
Yeni teknik drektörümüz anlaşıldığına göre ve ismi hala açıklanmamsının tek bir nedeni vardır. Şuan bulunduğu takım mutlaka resmi maçlar oynuyordur. Buda EURO 2008 gösteriyor. EURO 2008'de ki yönettiği takımla sorun olmasın ve oyuncuların psikoloji değişmemesi için açıklanmadığı kesindir. Önümüzde onaltı teknik adam var ve bunlardan birisi seneye Fenerbahçe'nin başında olacak. Bu isimler içinde tek istediğim Löw veya Van Basten'dir.