Gerçek olduğunuda kanıtlayamazsın ki.
Printable View
Zaten bu kadar olay oldu, ne gerçek belli ne sahte. :D
Bu kadar dandik bir fotorğaf olamaz, doğru düzgün bir fotoğraf makinesi ile doğru düzgün bir poz verilirdi. Bu yüzden sahte... Beşiktaş böyle mi duyuyor transfer haberlerini yazık yazık, Fenerbahçe Anelka'ya, Carlos'a Emre'ye yurt dışında giydirdi formaları en kaliteli şekilde çekti koydu sitesine fotoğrafları...
Söylentiye göre, bugünkü görüşmelerden sonra Beşiktaş cephesi, Mehmeti arayıp, telefonunu kapat, kimsenin bilmediği bi yere tatile git sezon başlayana kadarda ortada görünme demiş.
Başka bir söylentiye göre, Mehmet'in kaldığı otele Beşiktaşlı yöneticiler, bir başkasına görede Fenerbahöeli yöneticiler gitmiş. Gece haberlerinde herşey netlik kazanacakmış. :)
3 yıldır Mehmet Topuz transfer dönemi boyunca konuşuluyor. Bu sefer bi takıma transfer olcak, olay oldu yine konuşuluyor.
Şaka mı yapıyorsunuz arkadaşlar neyi sahte bunun?
http://www.karakartal.com/img/2009/06/05/image9.jpg
Bana 50 Milyon Dolar verseler yinede Fenere Gitmem giye açıklama yapmış.
fb yi acın topuz klibi(haberi) var....
Fanatik fenerliyim benimde Galatasaray forması ile fotolarım var :p
Şaka bi yana, Beşiktaş olayı emrivakiye çeviriyor. Gelişmeleri merakle bekliyorum.
Vederson'un Gs forması giydiği fotoğrafları var bende de.
Bu neyi değiştirir, fi tarihinde rica minnet biri giydirmiş, üzerine yazı koymuş, gitmek istemiyormuş.Geçiniz bunları :)
Fotoğraf eskiyse de, Mehmet'in aileden Beşiktaşlıyım lafının yalan olmadığı anlaşılır :D
Bekleyin. Sabah uyandığınızda daha net fotoğraflarını görürsünüz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Benim Anlamadığım Adam Beşiktaşta oynamak istiyorum. 50 Milyon Dolar verseler Fenerde oynamam diye açıklama yaptı. Formayla foto çektirmiş çektirmemiş kime ne ?
http://www.ligtv.com.tr/LigTvComTrOz...&hid=19102&p=6
"3 BÜYÜKLERİ TUTMADIM"
-Futbolculara hep tuttuğun takım var mı diye sorulur. Futbolcular da 'küçükken bir takım tutuyordum ama artık profesyonelim, tutmuyorum'diyor.
Yok, ben şöyle söyleyeyim, benim abim Kayserispor Taraftarlar Derneği'ndeydi. Benim de elimden tutardı ve küçük yaşta maçlara götürürdü. Deplasmanlara bile götürürdü. Kayserispor aşkıyla büyüdüm. 1996 senesiydi diye hatırlıyorum, ilk maçıma çıktığımda stada çok değişik geldi bana. Hayal kursam imkansız gibi gelirdi bana. Kayserispor tribünlerinde ben taraftarken, bir gün baktım onlar beni seyrediyor. Düşünsene... Bana çok değişik gelmişti. O anı hiç unutamamam.. Saha yemyeşil ve cennet gibi birşeydi.
-Sen Kayserispor taraftarısın ve 3 büyüklerden hiçbirini tutmadın yani.
Yok tutmadım. Küçük yaştan beri, kendimi bildim bileli hep Kayserispor'un maçlarına gidip geldim. O yüzden Kayserispor'luyum.
-Peki 3 büyüklerden hiç sempati duyduğun oldu mu?
Sempati duyduğum derken, Avrupa Kupalarında oynarlarken herkes gibi ben de onları tutuyorum. Sempati olarak sadece bu oldu
yorumsuz
İlginç bir durum var ortada esasında...
Mesela bugün Fenerbahce Josico'ya dese ki, "Seni Kayserispor'a sattık, artık onların malısın. İspanya'ya transfer olmak istiyorsan Kayserispor ile anlaş." Josico acaba Fenerbahçe yönetimine ne der. Ve dedikleri burada ceza almadan tekrarlanabilir mi...
Öte yandan Beşiktaş, Kayserispor'un haberi olmadan Topuz ile görüşüyor ve anlaşıyor. Fahiş bir ayartma, her ne kadar Türkiye'de (hatta Avrupa'da - bakınız Ronaldo-Real Madrid flörtü) bu tip şeyler olsa da en azından etik olarak oyuncu ile konuşmak için kulübün izinini almak gerekir.
Takımlar FIFA'ya gitse bile fark etmez zira iki farklı ülkelerin takımlarının uyuşmazlığı değil, aynı ülkenin takımlarının uyuşmazlığı. Yani TFF çözer durumu.
TFF olsam eğer Beşiktaş ile Topuz'un bire bir görüştüğünün kanıtı varsa Beşiktaş'a bir yıl transfer cezası veririm.
Topuz'a da para cezası.
Topuz olsam, Kayseri'ye dönüp sezon sonuna kadar antrenmanımı yapar, paramı alırım. Hatta eğer Kayserispor beni bilerek oynatmazsa, devre arasında kontratımı fesih eder ayrılırım. Veya sezon sonunda kontratım bitince ayrılırım ki beş kuruş para alamasın Kayserispor. Kim oluyor da Kayseri bir insanı başkasına sanki köleymiş gibi satıyor. Nasıl Topuz'un Beşiktaş ile görüşme hakkı yoksa, Kayseri'nın Topuz'un bonservisini, Topuz'un izinini almadan satmaya hakkı yok. Fenerbahçe'nin de almaya...
Sevgili Eren'in söylediği gibi... tam Türk işi transfer... :D
Birde biz niye birbirimizi bilmemne etme yarışına girdik, ben onu daha çok merak ediyorum? Yarın gazetelere Mehmet Topuz olayından dolayı baya bi iyi satacak. =)))
S.Hurma'nın başının altından çıktı bunlar. LigTV canlı yayınında böyle yapacağını belli etti aslında.
Kayserispor, BJK'ye satmam asla. Topuz, FB'ye imza atmam asla, BJK oyuncuyla anlaştık bizim, FB Kayseri ile anlaştık bonservis bizim.
Tam komedi filmi oldu yahu. Olayı artık eğlenerek takip ediyorum :D
topuz gelmez bence, onu bırakın kim ceza alıyorsa alsın ama,
bizim " rakibi öpen" transferler nerede kaldı. 15 hazirana kadar herşey netleşecek gibi bi açıklaması vardı aziz başkanın. 10 gün kaldı 1 "öpen " bile gelmedi. bildiğim kadarıyla mb ye de açıklanan bir transfer yok.
Yarın, Mehmet Topuz Galatasaray'a giderse hiç şaşırmam. :D
Kulübümüz, Kayserispor ile Mehmet Topuz'un transferi konusunda anlaşmaya varmıştır. Bu transfer kapsamında Fenerbahçe Spor Kulübü bir oyuncusunu Kayserispor'a verecektir.
Mehmet Topuz'un Fenerbahçe Spor Kulübü'ne transferi nedeniyle, Kayserispor Kulübü Başkanı sayın Recep Mamur'a ve Kayserispor Yönetim Kuruluna teşekkür ederiz.
Kamuoyuna Duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
Tüm transferler için Aragones'in gitmesi bekleniyor.
Topuz olayıda açıklanmayacaktı ama bizimkiler bişey yarışına çevirmek için açıkladılar.
FBTV'de bile haberde çıktı yahu adamın futbol kariyerini falan anlattılar :D bu nasıl iştir ya
Böyle amatör davranan bir oyuncuya ihtiyacımız yok Yol verin gitsin ...
bu gidisle oyuncuyu 2 ye bölcekler:)
Oyuncu ve Menajeri çıkıyor asla bu takımda oynamam diyor.Yani hiç alakası yok x kulüple...
Ama o kulüp resmi sitede ve resmi Tv'de M.Topuz'u aldık diyor...
Birisi amatör mü dedi..?
Gelmesi çok iyi olucak biizm için deivid in ayağına bakmayız artık. adam 1 maç iyi 5 maç kötü.. sağ,sol açık, sol bek, stoper, ön libero alınması lazım. [durum vahim desenize :D]
Bu oyuncu hangi yüzle o çubuklu formanın altında oynayacak merak ediyorum.İsterse gol kralı olsun, isterse asist kralı fakat tribünler tarafından hep nefret edilen adam olacaktır.
Süper oldu bu transfer ya gülmekten kırıldım şu yoruma
TFF karar aldı Mehmet Topuz 1 maç fb de 1 maç bjk de oynayacak fasulye olacakmış.