Moussa'nın gol kaçırma kredisi çok yüksek bizim için kaçırsın sorun yok :) Ben takımın futbolunu beğeniyorum.Bruno da ne yapıştırdı ama.
Printable View
Moussa'nın gol kaçırma kredisi çok yüksek bizim için kaçırsın sorun yok :) Ben takımın futbolunu beğeniyorum.Bruno da ne yapıştırdı ama.
Baroni fesih güzel haber.
Meireles de gidebilir bana göre. Lüks olayına katılıyorum.
5 dakikada 2 gol yenir mi yahu
Fenerbahçe ilk 11; Nike
Fenerbahçe yedekler; Nixe
Neyse oynayabilen bir takımımız varmış bunu gördük
Mevcut sistemde takım iyi. Ne yapacağını nasıl oynayacağını biliyor. Aykut Kocaman'dan kalma, Ersun Yanal'ın daha da geliştirdiği sistem 3 senedir kemik. Burda sıkıntı yok.
Ancak asıl sıkıntı Diego takıma girdikten sonra olacak. Ersun hoca bu sıkıntıyı antrenmanlarda görmüş olmalı ki sistemde oynama yapıp çare arıyordu. Şuanlık sıkıntı yok ancak Diego döndükten sonra İsmail hoca nasıl bir çare bulacak merak ediyorum.
İlk 11 müthiş.Romayı perişan ettik.Emenike de formda.Serdar Kesimalı da beğendim ama Mehmet Topal bu takımın herşeyi.Volkanın yerine de artık Ertuğrul mu Mert mi kim geçecekce geçsin bıktım artık.
Artık Emre yerine Alper monte edilmeli kadroya ya da Meireles kesilip Alper ilk 11'de yer almalı . Ayrıca Diego'nun da fiziksel olarak ofansif orta saha'nın yanında kanat , kanat forvet gibi de oynayabileceğini düşünürsek Sow'un yerine o bölgede kullanılabilir fikrimce .
Yediğimiz son 2 golü gördüm resmen komedi. Bu savunma başımızı çok ağrıtır. Son gol özellikle savunmayı geçtim o kalas Volkan nasıl tutamamış onu anlamıyorum. Acilen Mert'i artık ilk 11'e ısındırmamız lazım. Volkanla bu iş olmaz.
Süper Kupa maçında ilk kez kendimizi daha avantajlı görüyorum. Derbiler belli olmaz fakat bana göre şuanda Galatasaray'dan biraz daha hazır gibiyiz :)
Geçen seneki sistemde Meireles-Topal önlerinde Diego orta saha üçlüsü süper ligte fazla açık vermez diye düşünüyorum. Avrupa'yla şuan kafamızı kurcalamaya gerek yok kanımca :n: Tek sıkıntı yabancı sınırı ( Alves-Meireles-Diego-Sow-Emenike-Kuyt). 6 oluyor. Onu da İsmail hoca Alper'i sol kanatta oynatarak çözebilir. Bu sene ligi alalım da gerisini sonra düşünürüz.
Volkan yerini Ertuğrul-Mert ikilisinden birine bırakmalı artık.
Büyük teknik direktörümüz İsmail Kartal, Emre'ye neden Roma maçında oynamadığını açıklamış. Emre'yi süper kupaya saklıyormuş. Muhterem adam sen oyuncuna bir hazırlık maçında neden yedek kaldığını değil taraftarını 15 metreden kafa golü yiyen kaleciyi neden ısrarla 11'e yazdığını bir anlat zahmetse.
aynı oyuncularla aynı oyunu oynatacaksan sen hoca olarak ne katacaksın bu takıma? Şu takımda Alper'e yer bulamayacak kadar aciz misiniz siz.
Bence Diego da yedek kalacak. Henüz ona göre bir oyun düzeni almış değiliz. Sow-Emenike-Kuyt-Diego ağır yaralara sebep verir. Hem kontenjanı kasar hem de takım savunmasını. Yanal zeki adamdı bunu çözmek için çare arıyordu ki kafası kesildi. Bakalım ne yapacaklar.
Diego gereksiz transferdi zaten.Onun yerine Webo gönderilip Mevlüt de takıma kazandırılsaydı çok iyi olurdu.Meireles de lüks şuan.Ben anlamıyorum Diego illa Alex pozisyonunda mı oynatılmak zorunda.Koy Simeone gibi sağ açık sol açık orta saha adam hepsinde oynuyor.Tutturduk bi yeni Alex.
Zamanında Diego gereksiz transfer bu taktikle intihar dediğimde başta aboo olmak üzere tüm fenerliler sert bi şekilde karşı çıkmıştı. Neyse hayırlısı.
Ben de Diego yerine daha defansif oyun kurucu şeklinde oyuncu alınması gerektiğini düşünüyordum..Vokan'a gelince. Volkan Aziz'in adamı iyi de olsa kötü de olsa ilk 11'de...
Diego bu sistemde kanatta da oynar,Sow'a göre daha da iyi oynar bekleyin bir görelim gereksiz transfer demek yanlış
Diego bu sistemde Türkiye liginde rahatlıkla oynar. Panik yapmayın, yetenekli orta sahamız yok diyorduk artık var. İyi bir Diego çok katkı sağlar. Alex gibi durağan bir adam değil diego, top çalma meziyeti olmasa dahi takım savunmasında disiplinli bir oyuncudur. Zaten Kuyt forvet gibi değil pek defansa yardım oranı çok yüksek.
Adam daha maça çıkmadan sildiniz. Ben de olsam Kampl gibi bir adam alır orta sahayı Alper, Kampl ve Topal şeklinde kurardım. Ama takım Avrupa'da yok Bizim ligimizi de geçen sene gördük biraz koşunca şampiyonluk geliyor. Yine top oynamayız ama çok sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Bizim sorunumuz bence stoperlerden kaynaklanıyor ve kanatlarda bulunan forvetlerden.
Bursaspor Batalla-Bellushi, Eskişehir Alper-Tello ikilisi ile takdir toplarken biz Diego-Alper olmaz diyoruz, biraz tutarlı olalım.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
diego atleticoda da kanatta oynuyordu bizim takımda da oynar sorun yok
Fenerbahçeli bir grup taraftar, Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne pankart operasyonu düzenledi.
https://pbs.twimg.com/media/Bvt66miCEAAvwJ_.jpg:largehttps://pbs.twimg.com/media/Bvt6-JlCEAAZnEc.png:large
emre volkan diğerleri kim acep 5li merak ettim
Arka 5'li Egemen,Bekir,Selçuk,Volkan ve Gökhan.Burda otobüsteki arka 5liden bahsediyorlar. :)
hiç biriside takım için olmazsa olmaz futbolcular degil hatta olmasalar daha iyi :)
Hepsine katılırım da Gökhan olmazsa olmaz abi.
Ligde bu kadar sağ bek sorunu varken elimizdeki altın oyuncu o. Kaç senedir rakiplerimiz oyuncu değiştirip dururken bir kere bile gündeme gelmedi orası gerçekten büyük oyuncu.
O da dağılsın ama otobüsün başka yerine geçsin. :n:
gokhani gormemişimm baş tarafa şoyle baktım sonunu okumadım zaten gokhan hariç hepsine zamanla yol verilmeli selçuk hele hiç bir yararı olmayan aksine takımda kendi kolonisini yaratan bir adam
Yahu hangi teknik direktör Selçuk Şahin'i Fenerbahçede ister bir kurtulamadık şu adamdan
Arkadaşlar Selçuk Şahin takımda kalmalı.Tamam iyi oynamıyor vs bizim takımın kalitesinde değil ama takım içinde moral veren takıma eğlence katan oyuncuların en başında geliyor.Her takımda böyle oyuncular olması lazım.
Diego'nun lisansinin halen cikmamasi rezillikten baska birsey degil.
Hadi Cristian giderde
Bu Yobo'nun kac sene sozlesmesi var ve kac para aliyor.
Sorun sadece Cristian değil, Yobo, Krasic ve Cristian üçlüsünün gitmesi gerekiyor. Cristian ve Yobo'nun son seneleri, Krasic'in 2 yıllık sözleşmesi var. 3 futbolcunun yıllık maaşı toplam 6 milyon Euro'nun üzerinde ve hiçbir talipleri yok(aldıkları ücreti verecek, hepsinin fesih bedeli 8 milyon falan yapıyor). Ben de yönetim de olsam Diego'ya lisans çıkartmadan önce bu oyunculardan kurtulmaya çalışırdım. Varsa 6 milyon Euro'nuz siz gönderin o zaman. Oyuncular da FB'nin durumunu bildikleri için paralarının tamamını alma peşindeler, transferin son gününe kadar bu durum çözülmez. Yemişim süper kupayı biraz para koparmak daha önemli. Çıkıp prestij derbi falan demeyin boşuna, o dedikleriniz laftan başka bir şey değil.