Krasiç gelmesin zaten ya orta saha gelsin orta sahaaa
Printable View
Krasiç gelmesin zaten ya orta saha gelsin orta sahaaa
Kimi Fenerbahçeliler var; Fenerbahçe'nin haksız yere ŞL'den men edilmesine sebep olur. Kimi Fenerbahçeliler de var; kulübe ceplerinden oyuncu transfer ederler. Helal olsun Ferit Şahenk'e ve diğer 2 yöneticimize.
---------------
Takımımıza yeni katılan futbolcumuz Moussa Sow'un transferi için gerek teknik heyetimiz gerekse yönetim kurulumuz uzun süreli bir çalışma yürüttü. Bir süredir devam eden görüşmeler sonunda da önemli bir transfer kulübümüz açısından en uygun koşullarda yapıldı.
3 Temmuz'dan bu yana yaşamakta olduğumuz sürece rağmen yönetim kurulumuz kararlılıkla takımımızın ihtiyaçları doğrultusunda transfer çalışmalarının yürütülmesini sağladı. Moussa Sow transferi başta iki yönetim kurulu üyemiz ve değerli işadamı Sayın Ferit Şahenk'in katkıları ile gerçekleştirildi.
Yöneticilerimiz ve Sayın Şahenk'in kulübümüze sağladığı katkı ile kulübümüzün Fenerbahçe Sportif A.Ş'ye sunduğu uygun finansman neticesinde Sow kadromuza dahil oldu. Bu noktada tüm camiamız adına çabaları ve maddi manevi katkılarından dolayı yöneticilerimize ve Sayın Ferit Şahenk'e teşekkür ediyoruz.
Saygılarımızla
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Rüyamda Bursalı Ndiaye almıştık umarım sene sonu bişiler olur iyi oyuncu :)
Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Emre, Tigana'yı takımın başına getirip, Anelka'yı renklerine bağlayan Shanghai Shenhua'dan teklif aldı. 3.3 milyon euroluk öneriyi kabul eden Emre, Çin'e gidiyor. ( MYNET )
http://spor.mynet.com/haber/emreye-cilgin-teklif/46443
Emre defalarca futbolu Fenerbahçe'de bırakacağını açıkladı. Ömer Temelli de twitter'dan Emre'nin sözleşmesiyle ilgili gelen sorulara yenileyeceğiz diye cevap vermişti. Şimdiden yenilense daha iyi olur tabi ama daha 3-4 aylık bir süreç var, gereken yapılır. Fenerbahçe Emre'den memnun, Emre de Fenerbahçe'den. Ayrılık olacağını sanmıyorum.
Mynet haberi olduğu için pek inanasım gelmiyor. Hatta haberin altında A.Madrid, Benfica ve Aston Villa da istiyormuş yazıyor. Bence sallamasyon bir haber.
Mynet keşke iyi sallasaymış. Yazsaydı bari 5 Milyon Euro falanda kuşkulandırtsaydı.
biri bana bişi söylesin
http://img820.imageshack.us/img820/9126/47781169.jpg
Güiza çok değişmiş diyorlar :n: Ayrıca adam Fener' e gönülden bağlı .
Reyting için yapılmış bir haberden fazlası değil.
Appiah , Kezman dönmek isteyince birşey yok . Ben isteyince auwwww. :D:D:D
Güiza bu tepkileri dile getirebilir. :n:
kezmanın dönmesini isterdim çok karizma adamdı :D
Guiza Reyis dönsün yahu :D Bienvenu yerine Guiza'yı tercih ederim ben :D
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3491291_n.jpg
Buca maçında attığı gol ile aldığı tüm paraların karşılığını verdi bence :)
güiza kötü topçu değildi bizim sisteme hiç uymadı :D
buca maçında attığı gol kariyeri boyuncu attığı tüm gollere bedeldir
Şahsen bende Bienvenu yerine Guizayı tercih ederim . En azından koşuyodu pres yapıyodu bişeyler yapmaya çalışıyodu elinden geldiğince :) Özledik be reyiz :(
Gelen Gideni aratırmış.
adam dokuz gol attı be bu kadar da gitmeyin üstüne. iyidir iyi :D
rapaiç,kulübe milan badelji önermiş
Milan Badelj iyi bir oyuncu, Gelirse fayda sağlar.
rapaiç yaşıyo mu yav :D
http://img6.mynet.com/spr5/lassana-47776_501.jpg
İspanyol basını, Real Madrid'de oynayan Fransız orta saha Lassana Diarra'nın sözleşme haklarının F.Bahçe'de olduğunu iddia etti.
Haberde, iki kulübün Diarra'nın bonservisi için 8 milyon euro'ya anlaştığı ve protokol gereği 1 milyon euro'sunu ödediği belirtildi. Ayrıca 3 Temmuz sürecinin F.Bahçe'yi bu transferden vazgeçirdiği dile getirilirken, sarı-lacivertlilerin yıldız oyuncunun haklarını elinde bulundurduğu ve Diarra'nın başka bir takıma gidemeyeceği vurgulandı.
İnşallahhhh. :D
Gelirse müthis transfer olur ki Christian'in oynadigi mevkiye cag atlatir.
biraz fazla çalim atsada :D cok iyi transfer olur gayet iyi oyuncu.
ah o 3 temmuz olmasaydı şimdi sen olucakdın belkide
iyi oyuncu fakat türkiyede tutunamaz gibime geliyor.. oyun tarzi olarak..
Diarra her ülkede bence gayet iyi oynar süper bir orta saha oyuncusu.
Su davayi bi atlatalim çok sağlam transferler bekliyorum aksi halde oyuncu almanın bi mantığı yok.
Maalesef ki 3 Temmuz olmasaydı Gökhan İnler, Lass Diarra ve Krasic Fenerbahçe'deydi. Son dakikada yollarını değiştirdi hepsi.
Diarra harika bir oyuncu her ülkede bencede rahat oynar,kısmet değilmiş umarım önümüzdeki sezon bizde olur.
Az kaldı az şu 45 m $ versinler bide şu davadan aklanarak çıkalım yine alırız biz onları
o değil de ben en çok emenikeye yanıyorum arkadaş gitti kız gibi forvet