ne açıkladı. ben sonra o transferin zora girdiğini son anda tekrar anlaştıklarını biliyorum.
Printable View
Gökhan kendi sitesinden menejerim napoli ve fenerbahçeyle görüşüyor demişti. ben fenerbahçeye gelmek isterim diyede eklemişti ben gözümle gördüm o yazıyı belki hala duruyordur girin bi bakın
ohoo tartıştığınız şeye bakın ya gençler sonuçta adam napolide ne uzatıyosunuz :D
Lass biz veya bir başka klüp fark etmez, lig için fazla kaliteli bir orta saha oyuncusu.Hele bizim şuan o mevkide oynayan oyuncularımız Selçuk-Cristian olunca haliyle ekstra süper bir transfer olur gerçekleşmesi durumunda.Ama bana haber saçma geldi veya inanıpta kendimi beklentiye sokmak istemediğimden bilmiyorum.Eğer olursa harika bir transfer olur.
Yalnız ön liberonun dışında birde sağlam bir stoper lazım bize.Lugano oynamıyordu en son, geri gelme gibi bir durumu olsa keşke.Tabi birde Ziegler vakası var.Eğer bizim yöneticiler kör değilse bu adamın bonservisini almazlar.O halde ya Özgür'ü şimdiden oraya alıştırmak gerekiyor yada iyi bir bek bulmalıyız.
Menajer Ahmet Bulut: Emre için Avrupa'da pek çok alternatif var.Bunlardan biri de Atletico Madrid..Sezon sonunda görüşebiliriz (Radyospor)
Arda'yı aldı. Burak ve Emre'yi de istiyor Atletico. Nuri , Mesut , Hamit de Real de Madrid Türk kaynayacak maşallah :D
Bence bu isimlerde alınırsa sonra Demirören de gider başkanları olur :)
emreyi başkan göndermez gibi
Ludovic Obraniak: Kulübüm izin verirse, gelecek sezon Fenerbahçe veya Liverpool'a gidebilirim
forvet değilmi bu adam ya
Kanatta oynuyor bildigim kadari ile
Sol ve sağ kanatta oynayabilen bir oyuncu...Forvet arkasında da oynar ama kanatta daha çok oynuyor...
Dia'yı satıp obraniak'ı alacağız galiba pek bilgim yok ama bu sezon ki Dia'dan daha iyi performans sergileyebilir.
Obraniak'ı severim. Gelirse çok iyi olur.
Daha şubat ayında katıldı Bordo'ya. Sezon sonunda ayrılacağını sanmıyorum.
Aykut Kocaman Dia'yı harcadı, Semih'i harcadı sıra Emre ve Gökhan'da.
Ama doğru 3 temmuz var. 3 temmuz olmasa harcamazdı Aykut Hoca. Niye harcasın. Kendimizi kandırmaya devam. Teknik Direktörlüğün T'sinden anlamayan gol kralıyla ancak bu kadar.
Çok yanlış düşünceler içerisindesin çok . Kötü performans sergilerse Messi'yi bile kesiceksin futbolda kural budur . Semih'e verilen şans hiç bir futbolcuya verilmedi kötü kullandı kesildi . Aynısı Özer içinde geçerli . Dia sakatlıklarla boğuştu Stoch parladı kendine yer bulamadı . Hoca harcamadı tam sakatlıktan çıktı formda bir Stoch vardı tam formayı aldı derken sakatlandı . Gökhan son maçlarda gerçekten kötü ama işte eski yıllardaki formu sayesinde şuan sabredebiliyorsunuz . Eminim Cristianı Selçuğu izler gözle baksanız bunu anlarsınız . Emre ise çok yoruluyor orta sahayı tek başına toplamak için bu yüzden dinlendirildi o kadar . Çok basit bir işse siz başvurun siz yapın Teknik Direktörlüğü eleştirininde bi yere kadar sınırı vardır .
Dia sakatlık sorunu yüzünden oynayamadı. İyileşti Stoch formdaydı kulübede kaldı. Afrika Kupası falan derken son haftalarda kupa, lig şans verildi. İyi miydi? Değerlendiremedi. Bundan sonra da şans bulacaktır. Değerlendirirse kendi kazanır, değerlendiremezse gönderilir. Oyuncu oynamıyorsa suçlusu sadece hoca mıdır? Oyuncular mükemmel de, Aykut Hoca harcıyor.
Alex müthiş form yakalar, Aykut Hoca'ya rağmen, Stoch coşar coşturur, Aykut Hoca'ya rağmen. Bunlarda da hiç mi hocanın payı yok? Tamamen oyuncuların eseri mi? Bu iş bütün işi. Kötü performans ne sadece hocanın, ne oyuncunun eseridir. Aynen iyi performans da öyle. Az ya da çok, bir bütünün parçaları bunlar.
Semih Aykut Kocaman'dan önce kaç maç peş peşe 90 dakika oynadı? Semih'in potansiyeli bu kadar zaten. Sen yıllardır peş peşe 2 90 dakika çıkarmamış adamı çat diye ilk 11 koyarsan haliyle kötü performans sergiler. Adamı silmek ne demektir? Şimdi girsin 2. yarılarda yine iş yapar. Semih bu.
Özer konusuna girmeyelim. Özer Aykut Kocaman'ın manevi oğlu gibi. Ne kadar kötü oynarsa oynasın ilk 11'deydi bir ara :) Hatta krampon şöyle birşey hazırlamıştı:
http://st.krampon.net/strips/a547716...-4c/strip1.jpg
Stoch geçen sene hiç oynamadı. Oynasa bu patlamayı zaten geçen sene yapacaktı. Hocaya rağmen bunu başardı.
Stoch geçen yıl çok güçsüzdü ve güç takviyesi yapıldı . Bu sayede buralara geldi . Semih bu sene sonradan da girse baştanda girse bişey yapamadı çok yavaş kalıyor artık . Sow'da geldikten sonra oynamasını beklemek mantıksız zaten .
hocaya rağmen mi hoca forma şansı vermese nasıl patlama yapıcak ?
stochun ilk maçlarını hatırla birebirlerden hep kaçıyodu güçsüzdü korkak oynuyodu sen böyle topçuya forma verirmisin ben vermem
Bu kısmı kanıtlayabilir misin bana? Aynı takviye neden diğer oyunculara yapılmadı da birtek Stoch'a yapıldı?Quote:
Stoch geçen yıl çok güçsüzdü ve güç takviyesi yapıldı
2 senedir rahat izlediğimiz maçlar 1 elin parmaklarını geçmez. Derbiler hazırlık maçı gibiydi önceden. Şimdi kendi sahamızda yenilmeme planları yapıyoruz.
Yenilince 3 temmuz diyen bir hocadan ne beklersin ki. Sezon sonu şampiyonluk gidince; "3 temmuz olmasaydı şampiyonduk" gibi bir açıklama yapacak :) İşin garibi Sivasspor bizimle aynı şeyleri yaşadı adamlar hiç yenildikleri zaman 3 temmuz demediler.
Aragones'ten tek farkı var hocanın. Aragones'in dünya çapında başarıları var, Aykut Kocaman'ın yok. Diğer her şey birebir aynı.
hollanda ligi ile bizim ligimiz bir mi kaç kere seyrettin hollanda ligini adamlarda katı savunma anlayışı yok bizim ligimizdeki fiziğe dayalı oyun anlayışı orda yok
Sivasspor'un durumu ile Fenerbahçe'nin durumunu bir mi tutuyorsun? Sivasspor bu süreci yaşamadan hedefi ligde kalmak ya da en büyük ihtimalle Avrupa mücadelesi vermektir. Hiçbir oyuncusunun elinden prestij, piyasa, reklam, şöhret gibi kendisine ekstra kazanımlar sağlayacak organizasyon dışında kalmadı. Bu süreç nedeniyle ayrılmak isteyen oyuncularının yerine benzer seviyede oyuncuları rahatlıkla katabilir. A oyuncusunun yerine aldığı B oyuncusunun katkısını Fenerbahçe'ye nispeten sorgulayacak bir camia baskısı da yok. Fenerbahçe'nin durumu neydi? Şampiyonlar Ligi gibi dünya çapında en önemli kulüp organizasyonuna katılamadı oyuncular. Giden oyuncular yabancı, yerine takıma uyum sağlayabilecek, karanlık süreçte gelmek isteyebilecek yabancılar bulmak çok mu kolay? Birkaç kez Sivasspor'la kıyaslamışsın, yazmak istedim. Sİvasspor ile Fenerbahçe'nin kulvarları, hedefleri, vizyonları, farklıydı.
Emre Belözoglu, Fenerbahce'nin Trabzonspor maci kadrosuna alinmadi.
eğer sakatlık konusunda sıkıntı yoksa bu demek oluyor ki Emre sezon sonu yolcu.
Dia ve Stoch takımda bulunan en hızlı iki oyuncu zaten. Geçtiğimiz senelerde Fenerbahçe için koşmuyor hızlı oyuncu yok kaleye götüren oyuncu yok deniliyordu hatırlarsanız. Ne zaman bu futbolcular geldi Fenerbahçe şaha kalktı. Dia'yı göndermek doğru olmaz bence ve benim bildiğim kadarıyla Obraniak'ta Arda ve Barnetta tarzı oyuncu
o adam dia dan daha takım oyuncusu aykut hocada takım oyuncusu istiyor
Obraniak olayı tamamen menajer oyunu. 2 senedir Obraniak'ı pazarlamaya çalışmadığı kulup kalmadı.
Gitmesini taraftarda istemiyor ama saha içinde biraz daha sakin olması lazım
Emre'yle ilgili basında çıkan saçma sapan haberlerle ilgili Ali Koç TV8'de en güzel cevabı verdi. Emre'yle başkanımız arasında baba-oğul ilişkisi var dedi.
Son dakika!! Hakan Ünsal:'Fb'de çok büyük bir değişim olmazsa,mesela Aziz Yıldırım başkanlıktan ayrılmazsa,Emre Belözoğlu kesin gidiyor''
Böyle birşey demiş ama bana gitmez gibi geliyor Ali koç'un açıklamalarından sonra.
Çok iyi bi orta saha bide stoper almamızlazım 2 oyuncu bizim takımı uçurur
serdar kesimal bu sezon yokları oynadı oynadığı her maç hata yaptı burası kayserispor değil
serdar oynadığı maçlarda genellikle çok kötüydü. başlarda iyi top kullanan, topla çıkan stoper olarak umut verdi ama sonra hata yapan ve adeta el bombası olan bir oyuncu olduğunu da gösterdi. buna bağlı olarak yanında agresif bir stoper olmayan yobo da bir sürü hataya neden oldu. öyle ki bekir gibi beğenmediğimiz ama agresif bir oyuncu bile yobo'nun açıklarını bir nebze de olsa kapatır oldu.
lugano geri dön :D