Quote:
imparator, cesur, türk futbol tarihini değiştiren insan ama kimse galatasaray'dan önemli değildir istemiyoruz birader işte türkiye'yi çalıştırmanı niye sen bu kadar istiyorsun ya gitmek için kendini gönderttirmek için uğraşmak sözleşmelere imza atmamak nedir .tamam imparatorsun aşıksın galatasaray'a ama tavrın hiç öyle göstermiyor. bence cesaretinden dolayı yönetim takdir edilmeli.hiç beklemiyordum bu kararlarını ama bu kararı alan yönetim ileriye dönük planını yapmıştır bence ünal aysal ve ekibine güvenmelidir fatih terim'i bu takımın başına getiren de onlardı gönderen de onlar en zor dönem de cesur davranan da onlar sakin olun. fatih terim gitmek istedi göndertti kendini.
Quote:
ünal aysal galatasaray'ı bir yerlere getirmek icin elinden geleni yapıyor, nedir bu tepki anlamıyorum. egosuna yenik düsen bir adamın görevine son vermistir. büyük takım olmakta bunu gerektiriyor. bırakın artık su vefalı olmaya calısmayı. turk futbolu bir yerlere gelecekse ; kisilerle degil , kluplerin gucleri ile maddi durumlarla gelir. bu adam bunu yapmaya calısıyor. tas koymayın artık. ulan adamlar kimleri gonderiyor, biz halen yok bik bik bik , yok uefa kupasi, geciniz efendim. bu mantıkla lig sampiyonlugu ve uefadan ileri gidemezsiniz , real'den kendi sahanda 6 yiyip gelirsin.
bir kaç düşünce..