:) kusura bakmasın ama konuşmayı pek bilmiyor. Biz daha iyi takımız dese eyvallah derim ama form olarak alakası yok.
Printable View
GS maçından sonra öyle bir pot kırdıki Barcelona maçına çıksa daha iyi takımız der!
Tüm deplasman derbilerinden lider olarak çıktık. Artık gönül rahatlığıyla; Biz Şampiyon Olacağız !
Çok önemli bir virajı kazasız döndük. Takım beklediğimden iyiydi. Bir tek maçın erken koparılmamasını onaylamıyorum ama hocanın galibiyeti koruma isteğini haklı bulduğumdan onuda es geçiyorum. Savunmada eksikler umarım bir an önce döner, Diego adapte edilir form yükselerek devam ederiz.
Geçen senenin aynı taktiği, aynı oyuncuları ve aynı oyun anlayışıyla oynayan -Sadece hocaların hücum/garantici zihniyet farkı var- bir takıma göre daha fazlasını ortaya koymamız gerekiyorken yine de lider olmak güzel. Ersun hoca kalsaydı bana göre şampiyonluk geçen seneye göre çok daha erken gelebilirdi. Bu takım İsmail hocayla da şampiyon olur ancak bu ne bu kadro ne de İsmail hoca (katılabilirsek) Avrupa kupalarında 2 maç öteyi göremez, bu bir gerçek. Lig liderliği veya lig performansı yanıltmasın zira Avrupa'da kevgire dönen Galatasaray'la aynı puanda olduğumuz gerçeği ortada.
Önümüzdeki sezon Avrupa'da olacağımızı varsayarak takımın revizyona gitmesi şart bana göre.
İsmail hoca şampiyon yapar bırakır bence
Bazı isimleri bu sezonda görmek istemiyordum bende herkes gibi. Selçuk, Topuz, Serdar aklıma gelen ilk isimler. Ancak mali kriterleri göz önünde tutarak bu sezon için revizyon beklemek çok mantıklı değildi. Ancak seneye bu isimlerin yanında Kuyt, Webo, Alves, Kadlec gibi isimlerle de yollar ayrılmalı bana göre. Tabi Avrupa'da başarı isteniyorsa.
Stoch devre arasi geri alinsin ozledik valla gollerini
Stoch bu takımda çok fark yaratır ama biz illa forvetleri beekleri kanat yapalım elimizdeki kanatı kiralayalım harbi yok böyle bi şey
benim de bir komplo teorim var bununla ilgili.
1.ersun yanal'ın gelişi , avrupa yok sadece ligdesin, ertesi sene de sadece ligde oynayacaksın. lig futbolunun bug'ını bilen ersun yanal ve yaptırım gücünle iki senedir şampiyon olmuş galatasaray karşısında şampiyon olmalıydın oldun.
2. yanal tarzı bir futbolla avrupa'da başarılı olamazsın yaklaşık 60 maçı o tarz bir futbolla geçiremezsin o yüzden yavas yavas bir futbol tarzı bir sistem oturtmalısın o yüzden ismail kartal ile seneye gelecek hocanın doğrultusunda kadro planlaması ve oyun stili hazırlanır (ismail kartal - aykut kocaman benzerligi)
3. aykut kocaman sezon sonu konya'dan ayrılır ve önümüzdeki sezon fener'in başına geçer. şu anda konyaspor ile imzalaması da paslanmasın diye olabilir.
4. ben bundan sonra yapılacak transferlerin veya gönderilenlerin aykut kocaman onayından geçeceğini düşünüyorum.
bu sadece bir komplo teorisi ve kısaca anlattım.
Aziz Başkan varken imkansız
Ali Koç başkan
Aykut Kocaman hoca
Volkan Ballı Futbol Şube Sorumlusu
Hasan Çetinkaya İdari Menajer
Gökhan Gönül Kaptan
Mehmet Topal İkinci kaptan
Çok şey mi istedik
Senden iyi senarist olurmuş aslında. Mantıksız bir komplo teorisi de değil bence.
Ben de hocanın bu sene idareten takımın başına getirildiğine inanıyorum, şampiyon olsun veya olmasın seneye gidecektir. Oyunculardan da 3-4 tane(ilk 11) değişiklik olacağına inanıyorum, özellikle stoper ikilisi ve kanatlarda revizyon olması kaçınılmaz. Ayrıca kulübede bekleyenlerde de bir revizyon olacaktır. Bu takım Avrupa'da yokken bile 60 dakikayı zor götürüyor bir de Allah korusun Avrupa maçlarımız olsaydı şuan rezil durumdaydık.
Herşeye rağmen eğer revizyon takımın mali durumunu bozacaksa olmasın daha iyi. Futbol olarak kötü bir dönemden çıkmak kolay, bir şekilde altından kalkılır. Ama bir de üstüne mali sıkıntı eklenirse işin içinden çıkılmaz bir hal alır durum. Son 3-4 yıldır çok iyi olan mali durumumuz yok oldu, hala kötü değiliz ama eskisi gibi iyi de değiliz. Sırf kaliteli takım kurmak için bir sürü transfere karşıyım. Örneklerini defalarca gördük ve başarılı olana da denk gelmedik. Seneye 2 tane kaliteli stoper 1 tane de kanat oyuncusu alınsa yeterli. Stoch da takıma dönünce gayet iyi bir kadromuz olur bence. Elimizdeki oyunculardan da biraz kazanırsak kaliteli bir orta saha alırız. Değişimi abartmamak lazım. Başarı aniden gelmez, sabırlı ve planlı olmak lazım. Gerekirse seneye Avrupa'da ilk turda elenirsin, ondan sonraki sene 2-3 değişiklik daha yaparsın ve daha başarılı bir takım elde edebilirsin. Tabiki bunların hiçbirisi mevcut yönetimle olmaz, en başta kötü imajımızdan kurtulmamız gerekli. Bunun için de Aziz Yıldırım, Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel ile yollar ayrılmalı. Olur mu tabi ki olmaz.
Ben Saranın başkan olmasını istiyorum ornek bir başkan nasıl olur tam tarifi. sporcu birisi abd de eğitim almış kulubu ileriye taşıyack kişi
gençlerbirliği ile yaptıklarını unuttunuz sanırım ersun hocanın
Emre basın toplantısı yapacakmış yarın. Şu olayların dışında kalmayı bir öğrenemedi diyeceğim ama onun içinde çok geç. Artık bir şey yapmasa da bu kadar olayın üstüne zanlı konumuna düşüyor. Kaptanlığın seneye el değiştirmesi gerektiğini düşünüyorum. Oyuncununda talep-kabul etmesi lazım ama Mehmet Topal hak ediyor bence.
Bu arada bu haftaki olaylarla ilgili bir ton şey söyleniyor ama kimse Bilic'te niye koridorda Emre'yi bekliyor ne gereği var demiyor. Futbolu bilen bir insanın oyuncuların oyun esnasında, bitişinde veya değişiklik sırasında çok gergin olabileceğini bilir ve uzak dururdu. Sadece bizim ligle ilgili de değil, çok üst düzey liglerde de oyuncuların kendi hocalarına takım arkadaşlarına bile sert tavırlar sergilediğini gördük daha önce.
Emre'nin yaşı gelmedi mi daha jübilesini yapsa da rahatlasak artık. Biz sadece maçlarımızı konuşmak istiyoruz yahu ne Aziz'i ne Emreyi hiç birisini dinlemek istemiyoruz arkadaş.
galatasaray maçında da beşiktaş maçında da emre çıktıktan sonra hucüm anamında varlık gösteremedik emrenin alternatifi takımda yok Diego ve Alper tam olarak emrenin alternatifi değil
bazı futbolcular böyledir yapacak bir şey yok Real Madrid nasıl Pepeyi yollamadıysa biz de emreyi alternatifi bulana kadar kadroda tutmalıyız
ha futbol dışı davranışlarının sebebi yöneticilika cziyetidir. yönetim cezayı kesecek kimse ceza vermeye vermeye emreyi bu hale getirdiler
Ne Aykut Kocaman'i Allah askina korkutmayin insani. Zar zor kurtulduk o kanserli futbol anlayisindan ustune Ismail hoca cikti. Umuyorum ismail hoca ya tempoyu artırır ya da istifa eder cunku vallahi Ersun'u ozledik.
Aykut Kocaman tekrar gelse keşke demeden geçemiyor insan.
İsmail Kartal'a futbolculardan destek var gibi gösteriyorlar ama aslında saygı görmüyor hoca. Tamamen Aziz Yıldırım baskısı ile oynuyorlar. Başkanın istediği şeyde tam olarak buydu zaten Ersun hocayı gönderirken.
Ne Ersun tekrar bize gelir ne başkan bu takımdan gider. Ama şampiyon olursak, ciddi anlamda şov bekliyorum. Tüm Türkiye'ye ve Avrupa'ya gövde gösterisi yapacağını düşünüyorum.
Ciddi paralar harcar bana göre bu yaz şampiyon olursak.
Bana da bu sene şampiyonlar ligine katılırsak baya iyi adamlar alır gibi geliyor, çünkü bu takımla bir halt olmayacağının farkındadır ancak bu politika ancak göz boyama olur. Bu takımın sistemli bir revizyona ihtiyacı var. Buda Aziz Yıldırım ile olacak iş değil. İsterse Messi'yi ronaldoyu aynı anda getirsin bu bizi kurtarmayacaktır.
Messi ve Ronaldo aynı anda gelirse baya bir kurtarırlar :)
İşin esprisi bir yana bu revizyon neyle olacak durumu var birde. Başkanda her fırsatta söylüyor; artık para yok devir ekonomi devri dev transferler bitti diye. İç pazar zaten ateş pahası, hoş kimi alacaksınız. Yabancı getirsen iyi olması şart. Bana yine Brezilya'dan ucuza iyi adamlar alınır gibi geliyor eğer yenilenme olursa kadroda.
Altyapı ne iş yapar çözemedim gitti. Bir dönem bir sürü Hollanda'lı adam getirdiler, sonuç yine aynı. Ya iyi çocukları bulamıyoruz ki biz bu kadar imkanla bulamıyorsak kim bulacak. Yada hakikaten yetiştirmekten gram anlamayan adamlar görev başında. Fener'den hep kaleci çıkar diyorduk oda bitti sanıyorum. Şu ekonomik düzende çok pişman olacağız altyapıyı iyi çalıştırmadığımız için.
Bu kombineleri iptal edilen grupla ilgili bu hafta açıklama yapılacakmış. Başkan kendi konuşur sanıyorum. Zaten dün bir açıklama gelmişti kulüpten bu grupla ilgili ihbar ve şikayet geldi ve bunun üzerine iptal ve iade yapıldı diye.
Eğer bu grup sürekli küfür edip cezalara sebep olan grupsa ben kulübün tavrından yanayım.
Kombinelerin iptali ile ilgili yönetimin ve başkanın yapacağı hiçbir açıklamaya inanmam. Yapılan açıklama elbetteki dün yapılan açıklama gibi olacak. "Fenerbahçe'nin başarısızlığını isteyenler", "Fenerbahçe'ye zarar vermek isteyenler", "Fenerbahçe üzerinde emelleri olanlar", "paraleller", "xyz lobisi" temalı olarak yapılacaktır. Rizespor maçının konusuna da yazmıştım. Alıştık artık koltuk sahibi herkesin kendine ve temsil ettiği koltuğa karşı düşmanlar yaratmasına, bu düşmanların temsil ettiği koltuğa zarar vermek istemesine, hainlere karşı mücadele etmesine. Ekşi Sözlük'te de yazılmış bugün isteyen bakabilir. Aziz Yıldırım'ın derdi kontrolü dışındaki taraftarlar ve grupları sindirmek. Bunu daha önce GFB eliyle yapıyordu. Şimdi ise tribüne almayarak. Kendisi diyordu, "tribünlerdeki Ali İsmail tezahüratlarını kimse engelleyemez" diye. O da kendisine gösterilen tepkileri engelleyemeyecek. Susturamaz tribünleri. Tribüne almasa park var, sokak var.