Kone,Alves derken çıta giderek düşüyor.Gimnasia'dan bir futbolcudan sonra şimdi de bu adam çıktı ortaya.Bu saatten sonra çok kaliteli bir golcü almak zor zaten.
Printable View
Kone,Alves derken çıta giderek düşüyor.Gimnasia'dan bir futbolcudan sonra şimdi de bu adam çıktı ortaya.Bu saatten sonra çok kaliteli bir golcü almak zor zaten.
arkadaşlar her habere inanmayın!!!!!...takvim Türkiye de en fazla kolpa haber yapan ve en yanlı gazetelerden biridir..
ayrıca çıtanın düştügüne inanmyorm..çünkü yönetimin gizli tuttugu isimler var bu isimleri bilmeden çıta düşüyor demek :rolleyes:
balon haber tabii ki de
arkadaslar, bir baska forumdan ögendigim kadariyla Corintias ve Lyon arasindaki Nilmar davasi sonuclanmis ve Nilmar serbest kalmis.Bizimkiler elini cabuk tutup kapsalar iyi olur.hem bonservis bedelide yok.bence Gouffran ile beraber süper ikili olurlar.Birisi sakat veya cezali oldumu Ümitimiz girer,bizi kimse tutamaz.
Heyecanlandim birden.
Gimnasia daki adamda cok iyi programa cıkmısdı..Ayrıca cıta düsmüş degil cok yararlı forvet gelecek..Grafite cok iyi Kanal Ada özetleri izleyin:)
G.SARAY'DA SON BOMBA DA. CİMBOM SÜPER TRANSFERİ, VE TAKIMI İLE HER KONUDA ANLAŞTI ANCAK FELDKAMP'I İKNA EDEMİYOR
Galatasaray'ın transfer trafiğini adım adım takip eden turkspor.net geçen hafta Grafite ile kesin anlaşıldığı haberini vermişti.. Şimdi turkspor.net sondakika gelişmesi olarak G.Saray'ın bomba transferini açıklıyor.. Sarı Kırmızılı yönetciler Schalke'nin süper yıldızı ile her konuda anlaştılar.. Hem siyahi futbolcu, hem de kulübü Schalke ile her konuda anlaştı. KİM BU YENİ BOMBA.. G.SARAY KAÇ PARA VERDİ.. SCHALKE 04 İÇİN NE ÖDENDİ.. G.SARAY YÖNETİMİ FELDKAMP'I NEDEN İKNAYA ÇALIŞIYOR..
Grafite'yi bugün akşam ya da yarın kesinlikle Türkiye'ye getirecek olan G.Saray İstanbul'a iki bomba ile gelmek için Grafite'yi bekletiyorlar..
G.Saray Schalke 04'ün siyahi yıldızı Gerald Asamoah ile her konuda anlaştı.
Sarı Kırmızılıların Asamoah için kulübü Schalke'ye 3 milyon euro ödeyecek, Asamoah'a ise 2,5 milyon euro verilecek
Her konuda anlaşma sağlanan Asamoah için günlerdir görüşmeleri sürdüren Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel başta olmak üzere tüm Yönetim transferi bitirmenin sevincini yaşarken, Teknik Direktör Feldkamp, Asamoah'ın kendi düşündüğü futbolcu profilinden uzak olduğunu ve istemediğini söyledi.. Kalli'nin çıkışı bir anda ortamı gerdi.
Galatasaray yönetimi ise bir kaç gün içinde başka bir transfer ile ilgilenmeyeceklerini ve Grafite ile Asamoah'ı alarak transferi kapatmak düşüncesinde olduklarını ortaya koyuyorlar.
Ve Sarı kırmızılı yönetim, Feldkamp'ın son ana kadar "Evet " demesini bekliyor..
TURKSPOR.NET ÖZEL
turkspor.net..
internette bunlar kadar kolpa haber yapan site var mı acaba..
Pauleta imza attı, Mori Cumartesi geliyor vs. vs..
Grafite'yi bu akşam veya yarın kesin getirecek GS diyor haberde:D
Öyle olsa resmi sitede çıkardı çoktan..
Turkspor iş başında yine.. :D
Ayrıca isimlere takılmayın, Ribery Galatasaray'a gelmeden önce kim biliyordu onu Türkiye'de.. Bonus diye dalga geçiyorlardı hatta..
Gelecek adam yararlı olsun ilk sene forma sattırmasa da olur, taraftar alışınca forma sattırmaya da başlar.. :)
ben de gormustum bu haberi ama bole abuk subuk yerlerden haber koymak bos muhabbete yol acar
Turksport net. konusmaya gerek yok:)
Bizim için isim önemli degil...gelen oyuncu bizi çileden cıkarmasın yeter:9
Cimbom'dan boykot kararı
Feldkamp haberleri Fanatik ve Fox'a pahalıya patladı. Kulüp cezayı kesti.
Feldkamp'ın Galatasaray'dan ayrılacağını iddia eden Fanatik gazetesi ve Fox TV'ye ağır ceza..
Sarı kırmızılı kulüp iki kuruma da ambargo kararı aldı. Sert açıklama kulübün resmi internet sitesinden duyuruldu.
Haberler nedeniyle Fox TV ve Fanatik Gazetesi temsilcilerinin, Galatasaray tesislerine girişi ve takımla birlikte seyahat etmeleri yasaklandı.
HİÇ BİR YERE GİTMİYORUM
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısıyla, hakkında çıkan ‘gidiyor’ haberlerine açıklık getirdi.
Sarı-kırmızılı takımdan ayrılmak gibi bir düşüncesi olmadığını ifade eden Alman çalıştırıcı, “Herkes görevini zirvede bırakmak ister. Galatasaray’da kazanmak istediğim başarılar var. Basında yazıldığı gibi bavullarım da yok. Bir yere gitmiyorum” diye konuştu.
Olucağı buydu özellikle Fox sırf fazla rayting için sürekli şok şok şok şeklinde haberler çıkarıyor çoğu asılsız... Tebrik ediyorum çok gzl bir karar alınmış...
Bu verildi mi?
Galatasaray'da son dakika gelişmesi
Sarı Kırmızılarda beklenmedik bir gelişme yaşandı
21 Ağustos 2007 Salı 15:02
UEFA’ya ikinci isim listesini vermeden forvet arayışlara nokta koymayı planlayan Galatasaray'da, Kalli ile yıldızı barışmayan Hasan Şaş Ukrayna temsilcisi ile anlaştı.
Necati, Cihan, Orhan ve Hasan Kabze'nin biletini kesen sarı-kırmızılılarda, son yolcu Hasan Şaş. Şova yönelik futbolu nedeniyle yıldızı barışmadığı teknik direktör Feldkamp tarafından Bursaspor maçının kadrosuna bile alınmayan milli futbolcu, eski hocası Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk’e transfer olmayı kafasına koydu.
Öte yandan, Franck Ribery'yi Türkiye'ye getiren menajer John Bibo, İstanbul'a geldi. Galatasaray yönetimine Fransız bir golcü öneren Bico'nun ilk adayı Le Mans'te foma giyen Grafite. Bu hafta içinde yeni forvetine imza attırmayı planlayan Cimbom, Kone ısrarından sonuç alamayınca Brezilyalı golcü için temaslarını sıklaştırdı.
Teknik direktör Feldkamp'ın 'transferi bir an önce çözün' ısrarı üzerine harekete geçen yönetim, UEFA’ya ikinci isim listesini vermeden forvet arayışlara nokta koymayı planlıyor. İkinci Başkan Adnan Polat, Le Manslı yöneticilerle önümüzdeki günlerde bir kez daha görüşecek
Hasan Şaş ın şu dk dan sonra gidecegini pek sanmyorm..
hasan şaşın kalliyele yıldızının barışmaması doğru değil. aksine kalliyele çok iyi anlaşıyor. bunu kalli ve hasan şaş da söyledi.
Şalke bize bi daha adam satmaz :) haberin yalan olduğu habere giriş şekillerinden belli ;) lafı uzattıkça uzatmışlar.
Ezbere konusmayalım Hasan şaş biraz önce GS tvde konusdu...Hakkında olumsuz ve asılsız haberler cıkmasına cok üzüldügünü söyledi....Konusmaya gerek yok...Gece 00:00 da haberleri bir daha izleyebilirsiniz
Grafite gelse varya....
yonetim yeni forveti bu hafta getircez dedi yani yarin obur gun belli olur...bi de yonetim alincak oyuncunun basinda ismi gecenlerden farkli oldugunu soyledi
KRAL transfer ile alakalı bir soruya: "sponsorlar 25 yaş altı istiyorlarmış" dedi dün haberTürk'te yayınlanan röportajında..
Grafite'yide alamıycak bence Galatasaray.Adam cok formda şu an Le mans onun için çok yüksek bir bonservis bedeli istiycektir.Bu transferde olmıcak gibi gelir bana.Şu anda medyada ki isimlerde tek Santiago Silva olur bence.
SiLva MiLva GeLceğine Hiç Kımse GeLmesin Daa İii
Buqun NiLmar Yazıodu GazteLerde
Keşke Grafite,Postiqa V NiLmar ÜçLüsünden 1'i Yada 2'si GeLse
NiLmar Sakat DioLar Ama N Kdr Doru BıLmıorum SakatLığı Uzun DeiLse AlaLım İiLeşince Oynar
Grafite Bız Istıroruz Diemi Coştu Naaptı Adam GoL Atınca Parasıda Artıo Artık 7-8 MıL € İsterLer
Atakan38 Msndemisin ? Burası resmi bi site Türkçe konuş özenti olma....
Kral 25 Yaş Altı dediyse o zaman Helder Postiga gelebilir..
o zaman alves gelmez.çünkü 25 yasın altında deıl.çok üzüidüm ya.barı nılmar-postiga ikilisini alsınlar
Tesislere alınmayacak olan Fanatik bugün hedefteki isim Nilmar diye bir habere imza atmış :) ne diyeceğimi bilemiyorum.
Yaw Bu Nilmar 3 ay sakat deil mi ??
TransatLantik boşver o kendını duyarLı turkce dostu sanmaya dvm etsın ;)
niLmar bence bızde baya basarıLı oLur ama sakatLık durumu n onu bıLmıorum tam
Asamoah haberleri çıktı ama Şalkeli Asamoah'i yaziyorlar o 28-29 yaşında Udinese'de oynayan Asamoah 20-21 yaşlarında eğer bi Asamoah alacaksak o Udinese'Li Asamoah olur.