O zaman Porto Manageri başkaydı.
Printable View
http://www.kickoff.com/news/24182/gy...dubai-move.php
Gyan 1 yıllık kiralık olarak Al-Ain ile anlaştı. Resmi açıklama yok sanırım henüz.
Zerre akıl yok bu adamlarda.
Arap ülkelerini gidip geleceğini yok etmek çok mu zevk mi veriyor insana ?
http://www.alainfc.net/ar/index.php?p=shownews&nid=2961
Al-Ain'den resmi açıklama gelmiş.
Resm açıklamayı pek okuyamadım :D
Ya işte Gyan'ı görüyoruz sonuçta :D
Manchester United, Bolton karşısında 3-0 önde.Dakika 30.
ManU maçını yarım saat izleyip geldim doydum futbola :)
Liverpool'da yine hüsran :n:
Manchester United 5-0 kazandı.Rooney 3 gol attı ve toplam gol sayısı 8 oldu.
Manchester'ın iki yanı da gole ve futbola doyuyor şu ana kadar. Böyle giderse yarıştan erken koparlar ve birbirleriyle çekişirlerr
stoke maçını işlerim dolayısı ile izleyemedim. ilk mağlubiyetimizi almışız. benim için büyük bir sürpriz oldu. maçı izleyenler acayip şanssız olduğumuzu söylüyorlar ama izlemediğim için bir şey diyemiyorum tabi.
istatistiklere baktığımda şut/kaleyi bulma oranı liverpool 17/11 stoke 4/2. şu deplasman hobimizi de kırsak iyi olucak. neyse, eylül ayına girdik,kaptanın gelmesine az kaldı.
Dünyaları kaçırdık dünyaları. Stoke gibi takıma deplasmanda bu kadar pozisyona girmek bi başarı ama gol atamadan maçı bitirmek de büyük aptallık. Henderson büyük kazık aynı Carrol gibi. Suarez'de dünyaları kaçırdı. Off bu mağlubiyet çok kötü oldu işte.
Liverpool'un son dakikalarda verilmeyen çok net penaltısı var. Buradan görebilirsiniz pozisyonu.
Aynı pozisyon Ediz'e olmuştu ama penaltı vermişti hakem :D
QPR-Newcastle maçı 0-0 devam ediyor. Maç zevkli gidiyor, izlemeye niyeti olan kesin izlesin.
3-0 bitmesi lazım bu maçın, tahmin tutsun.
3 ü bırak gol dahi olmadı be abi :)
Peh. 1 gol atamadın be Newcastle :/ 7 puanda kaldık bu hafta.
Nedim burası EPL topiği biliyorsun değil mi kardeşim ? :D
Newcastle içeride toplayabileceği maksimum puanı toplayıp deplasmandaki bonuslarla bir yerlere gelmeye çalışacak bu sene bence. İçeride Fulham'ı çok rahat geçtiler ama deplasmanda QPR gibi ligin vasat bi' takımını geçemediler.
Chelsea'de Fernando Torres krizi yaşanıyor
13 Eylül 2011 14:17 | NTV Spor
Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de Torres krizi yaşanıyor. Kulüp yönetimi, takımdaki deneyimli İngiliz oyuncuları fazlasıyla yavaş olmakla suçladığı öne sürülen Torres'in savunmasını istedi. Torres ise ispanyolca röportajın ingilizceye hatalı çevrildiğini ileri sürdü.
http://media1.ntvspor.net/C/I/185/torres3_S9KDX.jpg
Fernando Torres, geçen sezonun devre arasında 50 milyon sterlinlik Premier Lig rekoru ile Liverpool'dan ayrılıp Chelsea'nin yolunu tutmuştu. Ancak İspanyol golcü için Chelsea macerası hiç de parlak geçmiyor.
Torres, 50 milyon sterlinlik fiyat etiketine karşın Chelsea formasıyla sadece 1 gol atabildi. Torres'in La Liga'nın resmi web sitesinde İspanyolca yayımlanan röportajı golcü oyuncuya yönelik tepkileri daha da artırdı.
Torres, kişisel web sitesinde ingilizcesine yer verdiği röportajda, Chelsea'nin Lampard-Drogba-Terry gibi yaşları ilerleyen; ancak deneyimli oyuncularını fazlasıyla yavaş olmakla suçluyor.
Torres'e göre bu oyuncuların yavaş kalması takımın da ortaya yavaş ve renksiz bir futbol koymasına neden oluyor. Torres tepkiler üzerine ispanyolca röportajın ingilizceye hatalı çevrildiğini ileri sürdü. Ancak bu açıklama Chelsea yönetimini tatmin etmeye yetmedi.
Yönetim, röportajın ispanyolca orjinal metnini mercek altına aldı. Bununla birlikte menajer Andre Villas-Boas, Torres'e ceza vermek gibi bir niyeti olmadığını söyledi.
İspanyol futbolcunun röportaj için kulüpten izin aldığını hatırlatan genç menajer, "İzinsiz röportaj verseydi kendisini cezalandırırdık. Torres'in neleri eleştirdiğine bakacağız. Kendisiyle aynı görüşleri paylaşmak zorunda olmasam da fikirlerine saygı duyuyorum" sözleriyle krizi yatıştırmaya çalıştı.
Sahi bi Torres vardı noldu ona ? :)
bu gün 2 assist yapmış torres şaşırdım :D
A.Madrid-Celtic'i 2-0 yendi.Goller Falcao ve Diego.İkinci golde Arda güzel bir asist yapmış.İlk 11 başlamış maça.
Arda asist yaptı. Topu direkten döndü bir şutunu kaleci çıkardı uzatmalarda ise kaleci ile karşı karşıya kaçırdı ama çok etkiliydi maçta. Alışınca dağıtır valla...
[YOUTUBE="7XMKoemQ2Yk"]Arda[/YOUTUBE]
ardanın asisti
PAOK 0-0 Tottenham
PSG 3-1 Salzburg
Slovan B. 1-2 A.Bilbao
Beşiktaş 5-1 Maccabi T.A.
Dynamo K. 1-1 Stoke City
Lazio 2-2 Vaslui
FC Zürich 0-2 Sporting Lizbon
PSV 1-0 Legia
Hapoel Tel Aviv 0-1 Rapid
FC Kopenhagen 1-0 Vorskla-Neftega
Hannover 0-0 St.Liege
Shamrock 0-3 Rubin
Maccabi Haifa 1-0 AEK Larnaca
Steaua 0-0 Schalke
Wisla K. 1-3 OB Odense
Fulham 1-1 Twente
Atletico Madrid 2-0 FC Sion
Udinese 2-1 Rennes
Birmingham 1-3 Braga
Club Brugge 2-0 Maribor
Austria W. Am. 1-2 Metallist
AZ Alkmaar Am. 4-1 Malmo FF
Anderlecht 4-1 AEK
S. Graz 1-2 L.Moskova
Lazio maçı dışında sürpriz yok. Arda'yı da tebrik ediyorum, haftalar ilerledikçe daha iyi olacaktır.
Bir çok takım 1-0 geriden gelip çevirdi kolay iş değil...
Rovers gibi bi takım 4 gol attı, Arsenal karşısında :D
Blackburn 4 - 2 Arsenal'i yeniyor.
Lig mavilere kalmalı, Kırmızılar aşağıya inmeye devam etsin. :D
Blackburn 4-3 yendi.Blackburn'ün attığı 4 golden 1'i ofsayt diğer 2'sini kendi kalesine attı Arsenalliler :) Yazık oldu Arsenal'e.Maçın son dakikaları çok güzeldi.Santos'u hiç beğenmedim.İlk golde ofsaytı o bozmuş.4.gol onun kanadından geldi.Son dakikalarda gereksiz şutlar çekti.
Arsenal ölmüş ağlayanı yok..